Президентството: Прокуратурата дължи информация за действията си

За претърсванията представили разпореждане от Военния съд
Обновена: 9 юли 2020 12:07 | 9 юли 2020 11:02, Веселина Йорданова
62

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Прокуратурата дължи на обществото информация за действията си. Това заявиха от прессекретариата на държавния глава.
Още по темата
Днес в 9.00 часа представители на прокуратурата, Министерството на вътрешните работи, Бюрото за защита на свидетелите и поемни лица са представили разпореждане от Софийски военен съд и определение от Специализирания наказателен съд за претърсване на кабинети в президентската институция, пише още в краткото съобщение.

Засега официална информация от разследващите няма, но се предполага, че претърсванията са по разследването на чата между бизнесмена Пламен Бобоков и секретаря на президента Пламен Узунов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
40
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Президентската институция не е над закона, а обществото не може да отговаря за деянията на секретарите и съветниците на Президента, така че Радев да не се крие зад гражданското общество, а да почва да сърба това което си е дробил ... !!!
8
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престъпно е да организират бунтове. Има съдебна власт, която разрешава действие на прокуратурата. Нали всички сме равни пред закона. Светлина искаме, законност искаме, който престъпи закона са бъде изправен пред независимата съдебна власт.
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Офгициално това значи че в институциите ни има престъпници
6
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко, че Радев няма да се наеме да привика армията и да ги избием до крак тия ***. Стабилен човек изглежда, но няма топки ....жалско, заслужават по 2 грама олово всички от "власта" като награда за последните 12-3 години вярна.
5
51
 
17
 
! Отговори
сам си го търси преди 3 години
Глупостта е опасна. И кагато е на висок пост, е още по опасна. България има най-слабия президент откакто съществува тази институция. Все повече се питам дали изобщо имаме президент? Имаме един случаен човек, ***, злобен, отмъстителен, алчен за власт и пари , агент на чужда държава, поставен именно от нея и нищо друго. Изпълнява заповеди на господарите си, да отклони България от ЕС и НАТО и да я насочи към евразийския съюз. Мосва не хаби сили и средства, за да постигне целта си.
4
15
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокуратурата много правилно се е ориентирала, според заръките на г-н Генерал Бойко Борисов, да търси корупцията там където няма пари за разпределяне - президентството и опозицията. И няколкото журналиста, които не гъргорят нежно кат охранени седесарски ***.
3
6
 
54
 
! Отговори
ето инфо преди 3 години
Да не се забележе НЕ влизането в сараите и при магнолиите, влизат в президенството.Да се накаже Радев, че иска НСО да не охраняват Доган и Пеевски.
2
10
 
43
 
! Отговори
Сотир преди 3 години
Диктатура.
1
19
 
40
 
! Отговори
Русофил преди 3 години
Всички българи на улицата ,ако има такива българската рая ще бъде смачкана от фашитското управление Б3.Погледнете цяла Европа е в протести и се борят за права и свободи.Русия освободи Б-я сега кой ще освободи българите.