Американското посолство с позиция: Никой не е над закона!

Правото на мирно събиране е основна демократична ценност, отбелязват от посолството
Обновена: 13 юли 2020 23:37 | 13 юли 2020 23:25, Красимир Ангелов
626
Американското посолство с позиция: Никой не е над закона!

"Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество", се чете в позиция на американското посолство у нас.

От там допълват, че мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати.

"Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона", се чете още в позицията на американското посолство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


626
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
497
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За тях сме просто поредния майдан. Но този път не сме "умни и красиви". Сега сме били "предимно млади".
496
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Биха му шута на големия.
495
2
 
17
 
! Отговори
гост преди 3 години
До Ф.С.В.Слушали са записите на ББ и са решили да го минат с 300, щото той тях с 200.
494
24
 
15
 
! Отговори
Тоя па преди 3 години
До Анонимен 552Какви 50 000 на площада в София? Макс 7 000. И по стотина в три града. Ти не си добре спирай алкохола и наркотиците.
493
8
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
САЩ искат да кажат на Аборигените -че може да Протестират ?? Какъв Краварски Цинизъм!!! МУуууууууууууууууу! Мирише ми на саботаж -на молитвена закуска с участието на Цвък!
492
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А РЕЗИДЕНТА КРАДЕВ ЗАЩО СИ МИСЛИ,ЧЕ Е НАД ЗАКОНА?
491
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правото на мирно събиране да,а основна демократична ценност ли е да се плаща за да се протестира?Защо олигарси плащат за протести?Защо феновете на ЦСКА са организирано и под строй на протестите?Това основни демократични ценности ли са?
490
16
 
13
 
! Отговори
Иво Георгиев преди 3 години
Някой пак не е разбрал декларацията.Подкрепя правото на МИРНИ протести.Никой не е над закона.А сега кой е в ареста, а? Съветниците на Ал Бънди. Кой протест се би с полицията? Протеста в защита на Ал Бънди.
489
27
 
15
 
! Отговори
Ами, правилно... преди 3 години
РАДЕВ СЪЩО НЕ Е НАД ЗАКОНА!!!!ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕГОВИТЕ КОРУМПИРАНИ СЪВЕТНИЦИ!!!ГЕШЕВ Е СУПЕР!!!!!!!ОБИЧАМЕ ГО!!!!!
488
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А СТАРШИНА РУМЕН ДЕСИСЛАВОВ КРАДЕВ НАД ЗАКОНА ЛИ Е?
487
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КУТЕВ,АБЕ ТЕ ВСИЧКИТЕ ТИ *** ПИШАТ ЕДНО И СЪЩО БЕ.ВЗЕМАЙТЕ ПОНЕ МАЛКО ПО-ОБРАЗОВАНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА,СРАМОТА Е.
486
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Строежът на "Алепу", филмът "Осемте джуджета", акцията на Христо Иванов в "Росенец" и нахлуването на прокуратурата в президентството са причината за протестите. Тези събития наслояваха напрежението в обществото
485
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не е над закона.Кой се опитва да е над закона и получават съдебни решения преди да са подписани?КАКВО ДРУГО ОЩЕ ИМА...ПРОКУРАТУРА ВЛИЗА СЛЕД ПОДПИС ОТ СЪДИЯ, КОЙТО СЕ Е ЗАПОЗНАЛ С ДРУГИ ДОКАЗАТЕЛСТВА И ТО ГАВА ДАВА РАЗРЕШЕНИЕ. ТОВА Е ЗАКОНА И НИКОЙ НЕ Е НАД ЗАКОНА. САМО ПРЕЦЕДЕНТА плаче и вдигна на бунт -революция, ЛЕНИН!
484
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е ли тоя, човека който доведе до всичко това?! Не е ли тоя, дето маниполира хората?! Кой друг е управлявал бре! от Къде знаеш кой как управлява, след като само той е бил властта последните 13 години?! Толкова ли си ограничен, че да се връзваш на пропагандата му! Това ли е причината да гласуваш за нега-че той оплюва всички други?! Това не му прави чест! Не друг, а той е управлявал, друне е за последните 13 год, как може да коментира друго управление след като само той е управлявал откактсме в ес?
483
5
 
7
 
! Отговори
помогнете ни !!! преди 3 години
Пратете тука с 2-3 самолета от големите 10--тина хиляди от онези със зелените шапчици от оня форт не знам как му беше името ние ще ви кажем кои да натоварите на самолетите и в Гуантанамо да ги поразпитате с мокър *** и вода какви са схемите и къде са парите... а сетих се форт Брак, елате вие да не молим Путин ,че ще ги прати направо да строят БАМ 2 -- те и без това са майстори на магистралите...
482
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
50 000 на площада в София.Големите градове са по улиците.Боко, мишко!Подавай оставка! Нямаш ход, Тикво! НЯМАШ ХОД!!!Гешев, часовника тиктака арестувай го!Така и така си фитка, излез с чест поне от цунгцванг-а.П.П. От цялата страна униформените са спешени в София, от Варна 80 процента от униформения състав е изпратен в столицата плюс двете водни оръдия.
481
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж беше народен човек, уж не знам какво си, Бойко лъжеше и крадеше години наред.
480
8
 
13
 
! Отговори
Крадеца вика, преди 3 години
дръжте крадеца! Точно това посолство ни разджурка живота, нашият и на целият свят. Твърде добре си живеехме, бедно, но спокойно и сигурно, краварите ни завидяха и започнаха да сеят "демокрация" по света и ето резултата, света гори!
479
1
 
12
 
! Отговори
Тато преди 3 години
Хак ,да ви е!Искате да учите в Хага и после да си дойдете да викате"Бойко к'во!Браво такава интелигенция,нямаше по мое време!
478
6
 
11
 
! Отговори
И от Ц Р У преди 3 години
Се интересуват от шкафчета натъпкани с евраци и кюлчета па ,ако ще и бутафорни да са..,а и знаят ,че това са само джобните ,а оди после разправяй ,че си беден и нямаш пари за Ф--16 ,другия път ,,боса,, лично от собствените си спестявания да купи 10 Ф--35...