Задържаха жена с газово оръжие на протестите в София

Днес нямаше нарушения на реда
Обновена: 18 юли 2020 22:26 | 18 юли 2020 22:26, Нели Христова
64
Задържаха жена с газово оръжие на протестите в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

При протестните действия днес не бяха допуснати нарушения на реда. Задържана е млада жена, носила демонстративно газово оръжие. Тя е отведена в столично районно управление, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Полицията отново напомня на участниците в протестните действия за спазват обществения ред и да не се поддават на провокации.

Охраната, осъществявана от полицейските служители е с цел опазване на спокойствието на гражданите, допълват от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи носела демонстративно? Газовото оръжие не е на разрешителен, а на уведомителен режим. Какви обвинения са повдигнати? Ами относно глока на краля-слънце някой самосезирал ли се е дали има разрешително за придобиване и носене, дали пистолета е прострелван в КОС, дали не е със заличени фабр. номера? За шкафчето проверка - въоръжена, каквато направиха в президенството? За братиньо нещо? Осемте джуджета? За Маяма и Севда в офиса на Божков? Хотела на Стати в Гърция?Правите ни на абдали.
47
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията не може да има военен съд, защото не са военни! Имат си подобни процедури, дали се изпълняват правилно не мога да кажа.По принцип те са вътрешна сигурност, поне така се води! Въпроса естествено е кого пазят, нас обикновените хора или онези *** :)
46
10
 
6
 
! Отговори
Искала е да си го преди 3 години
навре в някой отвор,да гръмне, да се надуе като дирижабъл и да се възнесенад протеста.Да,ама като почне газът да излиза(колкото и да стиска,товаще стане),с него ще излизат "градушка" и благовония за тълпата.
45
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки има право да носи оръжие на протест.Не знам какво е обвинението на жената но е здържана незаконно.
44
8
 
8
 
! Отговори
Paint ball преди 3 години
Ако биячите с полицейски униформи от видеото и преките им началници не понесат наказателна отговорност (не строго мъмрене и временно отстраняване, а военен съд), ще започнат да се използват и истински оръжия.
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Газовото е по безопасно от въздушно с сачми!
42
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имало е двучасова престрелка между жена с газов пистолет и силите на реда. В защита на родните милиционерчета са пратени специалните части и жандармерията. За малко да се наложи и армията да се намеси,но две от протеста(говори се ,че били адвокатки) успяли с голи гърди да неутрализират жената с газовия пищак. От страна на полицията има 31 ранени . От,които двама с опасност за живота. Били отстреляни от приятелки огън в гръб. Най вероятно от пияни барети.
41
6
 
11
 
! Отговори
факт преди 3 години
Защото е носила оръжието открито и демонстративно. Оръжие се носи скрито и дискретно, използва се само за самоотбрана...
40
6
 
22
 
! Отговори
Газовото оръжие преди 3 години
не е забранено, жената може да си го носи за самоотбрана от мутрите! Даже някой с воден пистолет да видят, мутрите се *** от страх, все си мислят, че някой ги дебне да ги убива, нали знаете приказката, гузен негонен бяга. Мутрите са точно такива, плашат се и от сенките си, защо Боко спи с боен пистолет под възглавницата си, а жената няма право да си носи газов?
39
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен това са задържали и един с нож и трети с много остър молив! Какво чака полицията да дойде и някой с набор флумастери?! А НАТО защо мълчи за тази чудовищна заплаха???
38
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
демокрацията означава и протести и избориНо не и папарациНе и да се обиждат институциитеА президентът ни е под чехъл и е ***
37
8
 
14
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 3 години
Дамата скоро се връща в цеха за кофи и пластмасови бидони във Вишеград/Кърджали/ !!!
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ОЩЕ НЕЩО-СПРЕТЕ И ДРУГИТЕ ВРАГОВЕТЕ НА БГ ПОД ФОРМАТА НА НЕИНТЕГРИРАНИ МАЛЦИНСТВА,КУПУВАНИ ОТ ВЪН ОТ"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"НА БГ С ЦЕЛ БУКВАЛНО ЗАЛИЧАВАНЕ НА ПРАВОСЛАВНИЯ БЪЛГАРИН!ЗАПОМНЕТЕ,ЧЕ В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО СТОИ ВОЙНАТА,КОЯТО СЕ ВОДИ/по много и камуфлажирани начини/СРЕЩУ ХРИСТИЯНСТВОТО В БГ,ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ НА СЕВЕР В ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА И ДА Я ИСЛЯМИЗИРАТ!РАЗБИРА СЕ,ТВЪРДЕ ГЛУПАВО Е ДА ПОДЦЕНЯВАТ ВОЛЯТА И НАМЕСАТА БОЖИЯ!МОЛЕТЕ БОГ,ХОРА,ЧЕ НИ ОСТАВИХА ВЕКОВЕ НЕ ИЗУЧИЛИ НАШАТА ХРИСТИЯНСКА РЕЛИГИЯ!
35
6
 
4
 
! Отговори
До 39 преди 3 години
Ти си в грешка статистиката излезе преди минути 150 хиляди са страната.
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРОДЪЛЖАВАМ: РАЗБИРА СЕ,ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ПРЕСТЪПНОСТ,НАСИЛИЕ,ДИСФУНКЦИЯ НА"ЖИЗНЕНО ВАЖНИ"ЗА НАРОДА ИНСТИТУЦИИ,КАСАЕЩИ ЗАПАЗВАНЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА МИРНИ И ПОЧТЕНИ ХОРА И НАКАЗАНИЕ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР - КАТО ПРАВНА С-***,МВР И Т.Н.!ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РЕКЕТ,ОСЪЩЕСТВЯВАН ОТ ОРГАНИ НА РЕДА И ТО ПО МНОГО И РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ,МНОГО ГОДИНИ,ОБИКНОВЕНО ЧРЕЗ ДРУГИ ХОРА ЗА ДА СЕ ПРИКРИЯТ,ИМОТНАТА МАФИЯ ДОРИ ПОГУБВАЩА ХОРА/не само право за нормален живот/И КОЯТО НИКОГА НЕ СПИРА!!!
33
2
 
7
 
! Отговори
До 23 преди 3 години
Бабчето е то Видин ,там протести въобще изобщо няма. Ще ви се а ?!
32
6
 
5
 
! Отговори
До 39 преди 3 години
Грешиш между 400- 500 хиляди за цялата страна.
31
5
 
7
 
! Отговори
До 40 преди 3 години
Намали тревогата. Ме ни пука за вашите стачки, безполезни и жалки парвенюта.
30
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СКЪПИ БЪЛГАРИ!ЗАПОМНЕТЕ,ЧЕ ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНЕМ ДА КОПАЕМ ЗЛАТОТО НА БГ И ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ВСИЧКИ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА/а те са истинско богатство,неизползвано от нас никога,защо ли/ВИНАГИ ЩЕ НИ ОБЯВЯВАТ ЗА НАЙ-БЕДНИ,ВМЕСТО НАЙ-БОГАТИ И ВИНАГИ ЩЕ ИМА КОНФЛИКТИ,КОИТО ЩЕ"РАЗРЕШАВАМЕ"СЪС САМОЗАБЛУДА И КРИВОРАЗБРАНИ РЕФОРМИ,ДОКАТО НАРОДЪТ ИЗЧЕЗНЕ!НИЕ И СЕГА СЪС"ЗАТВОРЕНИ ОЧИ"СИ МИСЛИМ,ЧЕ ИМА ИЗХОД БЕЗ РЕСУРСИТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БГ!А СЕГА КАЖЕТЕ КОЙ НЕ РАЗРЕШАВА ТОВА И ЗАЩО-ВЕДНАГА,МОЛЯ!
29
12
 
13
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
По численост днешния митинг надвишаваше онзи на СДС от юни 1990 !!!Имаше поне милион !!!