Гешев: Протестите няма да попречат на работата ми

Приоритетите му са корупцията и битовата престъпност
28 юли 2020 11:32, Петя Славова
482
Гешев: Протестите няма да попречат на работата ми
Снимка: БГНЕС

"Протестите и политическите игри няма да попречат на работата ми." Това заяви главният прокурор Иван Гешев във Велики Преслав. 

Той е в региона на Шумен, където се провежда специализирана полицейска операция в три общини на територията на областта, свързана с битовата престъпност.

Пред журналисти Гешев подчерта, че за тази година неговите приоритети са елиминиране на битовата престъпност и борба с корупцията по високите етажи на властта.

По думите му, прокуратурата е отчела спад на кражбите на автомобили, както и на телефонните измами.

"Благодаря на колегите от МВР, защото заради извънредното положение ситуацията е много тежка. Въпреки трудностите работата продължава и се отчита спад на кражбите и грабежите.

Имаше дни, в които кражбите на автомобили бяха по 30 само в София. Днес има дни, в които в цялата страна няма нито една", отбеляза обвинител номер едно. Подобен бил случаят и с телефонните измами, като тази година те били 30, а броят им преди години бил огромен.

"Прокуратурата, заедно с партньорите от МВР, смята да намали до минимум битовата престъпност", обеща още главният прокурор и изрази готовност да направи отчет пред депутатите като изпрати писмо до Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


482
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
297
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Антон"Гешев засега е най-успешния главен прокурор. Кой преди него може да се похвали за вкарани в затвора бизнесмени от ранга на Баневи и Арабаджиеви."Не и Гешев, защото още не са в "затвора", освен ако не мислиш ареста за затвор, с което разговорът ни би следвало да приключи. А и извинявай, ама те па тея не ги ли бяха "хванали" преди гешев да дойда "на власт"?И кво е успешното? "Фанал" два мухъла, дето нямат никакво отношение към днешните проблеми и голяяяяяяма работа ...
296
4
 
9
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
Дерзай Гешев.Така трябва.Най после смел човек.
295
8
 
11
 
! Отговори
Антон преди 3 години
Гешев засега е най-успешния главен прокурор. Кой преди него може да се похвали за вкарани в затвора бизнесмени от ранга на Баневи и Арабаджиеви. И Черепа щеше да бъде в затвори но негови агенти в полицията са го предупредили.
294
1
 
4
 
! Отговори
Бобоков преди 3 години
И другите извършват престъпления но само нас дърпат. Защо? Веднага да се сезира ЕС за този прокурорски произвол!
293
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 304Много си повърхностен,не виждаш по далече от носа си!
292
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поръчков прокурор.ОСТАВКА.
291
8
 
7
 
! Отговори
Ган4о Балкански преди 3 години
Как все неудобните за ББ разследва, а кликата около него кога...
290
1
 
7
 
! Отговори
Радка Първакова преди 3 години
Оро се вие в село големо....излезе РАдка , първата шматка и се провикна на микрофона...му_ три,му_три . Стана весело много на село, търкай билети прави ми....и се провиквай на микрофоня
289
9
 
7
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Досега Гешев , като Главен Прокурор на Република България , има ЯКО CV - Двама Роми са задържани с повдигнати Обвинения , и Оправдани от БГ СЪД - за кражба на Бакърени Съдове от Бунар . Крие се Гешев , Бяга от Големите Престъпления срещу Народа .
288
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите до момента не постигнаха абсолютно НИЩО...Такъв ще е резултата и след края им.
287
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И АЗ ИСКАМ ТАКАВА РАБОТА - РАЗХОДКА С ДЖИПКА ОП СЕЛАТА!
286
10
 
17
 
! Отговори
Явно има защо преди 3 години
Още като го избираха за Главен Прокурор имаше протести. - Не помните ли? Червената олигархия го ненавижда. Плаши ги!
285
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоЕвала, пич! Имаш много точни коментари! Жив и здрав!
284
10
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Естествено, то и с/у Кьовеши е имало същото брожение, но сега тя е Европейски главен прокурор, между другото тези които тя е вкарала в затвора са основно от президентската институция в Румъния и тамошното БСП ... Импексова пък беше най-голямата и фенка, а сега най-много реве с/у Гешев, който е аналога на Кьовеши в България, особено след като той започна ревизия на приватизационния процес, който отне толкова много на избирателите на Корна и поиска евродепотатския имунитет на Офшорното ленче...!!!
283
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ЧЕ ТО КАВО КВА РАБОТА Е ДА ХОДИШ ПО СЕЛАТА С ДЖИПАКАТА?ЗА ТОВА ЛИ ТИ ПЛАЩАМЕ?
282
10
 
12
 
! Отговори
До 299 преди 3 години
Като те блокират на кръстовището и не можех да се прибереш в къщи с часове тогава ще те питам на кого пречели протестите.
281
12
 
11
 
! Отговори
факт! преди 3 години
ПРОТЕСТИТЕ НЕ ПРЕЧАТ НА НИКОГО!ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СЕ РАЗХОЖДА ПО ЦАРЯ , ДА ВИКА И РАЗМАХВА БАЙРАЦИ...ХА,ХА,ХАСАМО НЕ СЪМ СИГУРЕН , ДАЛИ НЯКОЙ ОТ ТИЯ "РЕВОЛЮЦИОНЕРЧЕТА" НЯМА ДА ГО ОТНЕСЕ ....ПРИ БЛОКИРАНЕ НА ПЪТИЩА И КРЪСТОВИЩА!ХОРАТА ШЕ ГИ ТЪРПЯТ ...ДО ВРЕМЕ..ХА,ХА,ХААААААА
280
12
 
9
 
! Отговори
факт преди 3 години
Ужас, тук са събрани само кюнлии от прованса дето по цял ден си избиват комплексите като плюят я по ББ я по Гешев, все едно те са им виновни.... ужас!
279
0
 
4
 
! Отговори
много ясно преди 3 години
И на мен не би ми попречило да прибирам по джобовете ако някой вика на 3км от мен.
278
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРОТЕСТИТЕ НЕ ПРЕЧАТ НА НИКОГО- ПРАВЯТ ИМУНИТЕТА НИ КОЛЕКТИВЕН, А БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЧЕРЕПА И ОТНОШЕНИЕТО МУ КЪМ ТЪЛПАТА ПОТРЕБЛЕНИЕТО СЕ ПОВИШИ, ПРОТЕСТИТЕ АКО ИСКАТ МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДО МАРТ- КОМУ ВРЕДЯТ.

Спонсорирани публикации