Майка показа зловещ клип, бившият мъж й взе детето посред бял ден

Тя твърди, че и другото й дете е при него и не го е виждала 2 месеца
Обновена: 31 юли 2020 12:05 | 31 юли 2020 12:05, Александър Попов
337

 
Катерина Игнатова сподели в социалните мрежи клип, в който показва как бившия й съпруг й отнема детето. Тя твърди, че правата са дадени от съда на нея, като твърди, че и другата й дъщеря е при него и не я е виждала от 2 месеца.
 
Ето какво сподели тя в своя профил.
 
"От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция. Показвам ви как на 30.07.2020г. в 8:30 ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент. Бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, „любящ“ баща и мой бивш съпруг – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.). 
Dnes.bg не успя да се свърже с Борислав Кръстев, медията ни е готова да предостави и неговата гледна точка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мотивите са ясни.Мисли се за недосегаем, щото е архитект и има някой лев.Защото майката иска да започне на ново с друг мъж, но този не може да приеме че друг ще гледа децата му
177
3
 
8
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Този сам си го натъпка! Сега ще дадат на жената и другото и момиченце! Дай Боже!
176
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.)."Казва се дъщеричка, не дъщеря, дъшеря може и да е на 40 г, две деца, а тук става дума за 4г. за детенце, дъщеричка, ох дъщеричката детенцето отвлечено, да се умиляват хората и да видят колко страдаш и колко си невинна.
175
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименВиц ана деня:"Ало има си съд и съда казва кое как"
174
2
 
1
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 3 години
Такава е медията.Като няма политически поръчки нито от пи-ар-а на герб, нито от дойчевеле, даже от костенурчо и прасчо няма нищо, няма катастрофи и бедствия жуpналята да си навират камерите в лицата на пострадалите, ровят в л... екскрементите във фейса и най-лепкавите и миризливи ги изсипват тук като новини.
173
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До GGМоже да не се приема, но със сигурност поне ще бъде образувано дело срещу него и помагача му и стой та гледай.
172
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен184ти да не си им светил ...кои е виновния ...никога само единия ...от мен да знаеш!?и двама та са си виновни ... зарязали са се !и той няма право на подобни действия съд и затвор 3-5 години и на 100 метра дистанция от децата !
171
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 188Кажи с какво искаш да те занимаваме цял ден?
170
3
 
7
 
! Отговори
GG преди 3 години
До 174Има свидетели и запис, който не се приема като доказателство, но се има впредвид. Със сигурност има и други свидетели на историята им. Много семейства си имат проблеми, но не може да се действат като в Дивия запад. Ясно се вижда, че и детето никак не му е приятно да види баща си голям архитект. Ще яде големия със сигурност
169
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преместих си го.За да не й обръщат внимание, явно има причина.
168
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 184Ало има си съд и съда казва кое как. Това си е отвличане буквално. Квачка ще викаш на майка си че е отгледала папагал като тебе.
167
5
 
7
 
! Отговори
много странно преди 3 години
"Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.)."Тази голяма побойничка го дава на видеото, яко пердаши мъжа си, а 2 месеца не се сеща да отиде в полицията да заяви че детето и е отвлечено от него? Много странно?
166
3
 
5
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Разбира се, че не е прав. Така не бива, но интересни са мотивите за такъв отчаян опит.. Защото съм виждал как дъртите с дребните си съвети и 'безценна' помощ съсипват иначе съвсем прилични семейства..
165
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"а този нескопосаник ...защо е зарязал майка с две деца ..."Изобщо не ги е заразал. Даже е готов да наруши закона за да си вземе децата. Тая квачка е разтурила семейството.
164
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 178а този нескопосаник ...защо е зарязал майка с две деца ...и е тръгнал по шуврънтий .... и и дава 100лв на дете издръжка ?и си мисли че с това приклщчва всичко !
163
3
 
8
 
! Отговори
MGTOW oлигoфрeн преди 3 години
Мъжа и е ревнив, обсебващ тип, и абсолютен комплексар. Знам, звучи ти познато, разбираш го, припознаваш се с него. Нeудачници като теб има много за съжаление. Казвам ти го като баща и човек какъвто ти никога няма да бъдеш...
162
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 178Викаш за да запази семейството трябва да му търпи глупостите така ли? Типично мислене на балкански селянин.
161
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Законово правта са отсъдини на майката. Това на видеото си е чисто отвличане на дете със съучастник. По закон и двамата ги грози от 5 до 10 години.
160
2
 
5
 
! Отговори
хехе преди 3 години
КМЕТЕ КЪДЕ СИ !
159
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименА тази майка като толкова мисли за доборто на децата защо е разртурила семейството и защо е откраднала децата от баща им? Че и за съочастници в кражбата е виканала българския цирк съд.