Орлов мост остава блокиран, протестиращите не пускат градския транспорт

Представители на Столична община не успяха да ги убедят дори само 2 линии да се пропускат
Обновена: 31 юли 2020 07:36 | 31 юли 2020 07:32, Елка Василева
309
Орлов мост остава блокиран, протестиращите не пускат градския транспорт
Кадър: БНТ

Спокойно е тази сутрин на Орлов мост, където за втора поредна нощ протестиращите останаха на импровизиран палатков лагер.

При тях дойдоха представители на Столична община, които разговаряха в опит да бъде пуснато движението на градския транспорт. Искаме диалог и разбиране, заявиха пред БНТ от Столична община.

Още по темата

Протестиращите обаче са категорични, че няма възможност да бъде пуснато движението на градския транспорт, дори само на част от линиите, съответно две линии.

Гражданите от палатковия лагер са снабдени с вода и храна, а до късно снощи на кръстовището имаше музика, танци и барбекю. Въпреки блокадата в късната част на вечерта протестиращите пропуснаха няколко автобуса от линиите на градския транспорт.

Протестиращите не отстъпват от исканията си и заявиха, че ще останат на Орлов мост, докато правителството и главния прокурор не подадат оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
5
 
13
 
! Отговори
От трън та на глог преди 3 години
Платени протести и подготовка за преврат. А после? Майната му. Ще пият по една бира с кебапчета и на това му казват ,,Победа?"
140
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 167Аааа да уе. Ша вартя кат ненормален! А нафтата ти ли ше ми я платиш, а?
139
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А депутатите като излязат ваканция до септември и се покрият по вилите си, още ли ще къмпингкуват на орлов мост.
138
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е НАРОООДЕН човек и затова му върви управлението. Бил псувал. Ми да не псува ли, бе? И той е човек, а не е като предните Стаишев Симион и Костов, дет беха некакви роботи! Като говори бат БОйко, хората слушат и клатят глава, шот се разбира! Сяяя тука го гаврят в Европа, как седял, как се отнасяли кам него. Ми те те унез са расисте бе! Задет е балгарин, за това!
137
0
 
3
 
! Отговори
I преди 3 години
А навремето всеки безделник пушеше "Мелник"....
136
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 135Ахъм...Да завършваш постовете с НАРАДЕ! е лично моя привилегия и ми дължиш извинение и ... ами така. Аде! махай се от тоя форум!
135
6
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Премиерът(в...оставка) Бойко Борисов ще...прати 20-тина Тойоти на Орлов мост,за...извозване на закъсалите граждани по...обиколен маршрут.Даже едната Тойота може и той да я кара;без туй няма...друга работа.(платено...съобщение на пресс-центъра на МС)
134
6
 
12
 
! Отговори
До 135 преди 3 години
Значи първо Борисов бил ***, ганьовец и не знам си какво - по-добре да си подава оставката.После нямало алтернатива на тоя *** - май се замислям да гласувам за него.Последно какво искате?НАРОДЕ!
133
1
 
1
 
! Отговори
Винету преди 3 години
До 136. КОГА? Вече 10 години чакаш и все не става.
132
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абре мноо сте *** у софийско бе! Слезте от колите, понабийте ги и нема проблем! Аааа много се поевропейчихме нещо ... Яяяяя ги зачешете с ритници и йомруци и гледай какво става ...
131
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хехе .. те и в перник се пробваха, ама йадоха винкелу!
130
6
 
16
 
! Отговори
Радев е руски агент! преди 3 години
Програмата Решетников в действие. Дестабилизация на България. Дойде време Радев да плаща за поста който му осигуриха. От него се иска само дестабилизация на България и отдалечаване от Европа и нищо повече.Трябва да бъде така направено,че все едно народа го иска.КГБ си знае кое как трябва да се прави
129
5
 
19
 
! Отговори
българин преди 3 години
Жалко, че не съм от София, за да го направя аз, но съветвам софиянци да заснемат лицата на блокиращите и да заведат граждански искове срещу тях за нарушаване правото им на свободно придвижване. Като получат поне няколко десетки такива, които водят до солени глоби, нека продължават.
128
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Детете ми вкъщи е в болница, благордатение на тях! Като свърша работа, бягам с лекарството, да му го дам, ама сега се забави и получи някаква реакция. После, като го карах към болницата, пак *** забавиха и едвам го спасихме ...
127
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези протести са ритуалното самоубийство на опозицията. Вече и колебаещите за кой да гласуват ще изберат тези, които последните 10 години им даваха някаква сигурност. Методите на терора над гражданите с цел постигане на политечски цели все ми се струва, че останаха далеч в миналото, където се намират и организаторите на протеста. Не можете да ни върнета назад вече, разберете го. При крадците сега българина започна да живее сравнително добре, защо да избираме други крадци, много по гладни от тия?
126
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко нали строи пътища само. Да построи бързо един мост или издълбае тунел под тях и си решава проблема с трафика
125
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срещу ореха се протестираше вечерно време,през останалото време нищо не беше блокирано, нито фасадите на сградите се цапаха с боя, домати или яйца.
124
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради тях съм безработен.Закъснях вчера за работа, закъснях и днес и айдееее! И шефа няма да ми плати заплатат за тоя месец.... защо бе! Нали уж народа искали да спасяват, а виж какво ми направиха!!!!
123
1
 
9
 
! Отговори
до 142 преди 3 години
До 1То па изборите не подлежат на фалшифициран, събудете се от розовите сънища за демократцията. Такова животно нема
122
1
 
14
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Програмата Решетников в действие. Дестабилизация на България. Дойде време Радев да плаща за поста който му осигуриха. От него се иска само дестабилизация на България и отдалечаване от Европа и нищо повече.Трябва да бъде така направено,че все едно народа го иска.КГБ си знае кое как трябва да се прави.