ГЕРБ се разграничи от провокатори, нападнали протестиращи и журналисти

От партията заявиха, че призовават разследващите да разберат кои са
Обновена: 5 авг 2020 17:09 | 5 авг 2020 15:00, Веселина Йорданова
341

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ се разграничи категорично от действията на група провокатори на националната конференция на партията, която се проведе днес.
Още по темата
От пресцентъра на партията пишат, че нямат нищо общо с групата, които предизвикаха сблъсъци и напрежение.

"Членовете и симпатизантите на ГЕРБ през цялото време демонстрираха мирните си намерения и не провокираха агресия. За съжаление платени провокатори пробиха охраната на форума и влязоха в пререкания както с членовете на ГЕРБ, така и с протестиращите граждани. Бяха нападнати протестиращи, членове на ГЕРБ и журналисти, съобщиха от партията.

Настояваме разследващите органи да разкрият всички факти и обстоятелства около днешните сблъсъци и виновните да понесат отговорност, пише още в съобщението до медиите.

ПП ГЕРБ не е наемала допълнителна охрана за форума. Охраната бе осигурена от София Тех Парк, уточняват от партията.

По време на конференцията младежи с добро телосложение взеха и изхвърлиха телефона на журналистката Полина Паунова, протестиращи също се оплакаха, че са били бити от същата групичка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така управлява герп корупция, репресии, заплахи, терор, още ли искаме това да прадължава
28
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бокича затова съсипа Левски, за да може да ги изнудва и използва за лични цели. Условие да съществува клуба е да защитават неговите интереси.Каквото е докоснал е съсипал този тумор за българския народ!Време е за животоспасяваща операция или бавна агония и закриване на държавата!
27
2
 
8
 
! Отговори
Анна преди 3 години
До Запозната"Запозата" сте, щото знаете как става това с целуването на оная работа, за което говорите ли?
26
1
 
7
 
! Отговори
ss преди 3 години
Омръзна му на "държавния глава" държавната служба с бюджетна заплата... и реши да спретне един частмаг, заплатен с дирхами...
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изкарайте имената на тия гаменчета. Трябва да си носят последствията
24
7
 
14
 
! Отговори
Винаги когато преди 3 години
ГЕРБ се изложи,се разграничава.Сегс да кажат искат ли един милиард заем или се разграничавст?
23
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ=ДПСПолзват еднакви структури, автобуси и електорат.Когато Бойко ходи сянката която оставя е тази на Д.П. свинската глава!
22
2
 
3
 
! Отговори
ХАЙДЕЕЕ преди 3 години
До Тия са от Левски СофДа питам - а ти как ги позна, би ли ми казал.
21
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гърците когато правят стачка против правителството всички се подкрепят и синдикати и други партий и стачката е масова а у нас какво се получава синдикатите седнага се разграничиха и казаха проблема не бил техен и показаха кого подкрепят и те от 30 ходини са, все така а другите български граждани плюят протеста защото не можели да идат на море ей затова ще сме на дъното
20
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По спешност събраах всички калинки
19
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Репортер с телефон, такова животно нема. Като искаш да си репортер и да снимаш първо ще си носиш камера изключена ще се представиш възпитано кой си и от коя медия с документ и ще питаш дали може да снимаш. Тия младежи да я дадат под съд зa неспазване на GDPR и личното пространство, дистанция от 2м и данни. Туй ЕС ли е или някаква телефонаджийница на калинки репортери ?
18
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колхозника Радев даде тон на "протести" с юмручето. Сега да не се оплаква, че и неговите си го получават по комунистическата глава.
17
11
 
11
 
! Отговори
az преди 3 години
тиквата праща назначени "спонсори" за всички отбори, те са на държавна хранилка. след това им даде някоя магистралка, европроектче за стотици милки, 5-10 млн евро останат за отбора за заплатки, другите в джоба. наркоманите са на заплата/бело във фенклуба, спонсориран държавно и така.
16
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето затова стадионите са пъвите отворени, докато вас ви спираха да ходите на работа, а децата ви на училище. Бойко има нужда от своите защитнице, екстремистите от агитките!Работещите хора с деца и кредити са толупи, докато такива като биещите жени мъжаги са му ценен електорат и съратници!Мутрата ясно показа за кого е вожд и за кого поробител. Харесван е само в силовите мутренски среди, заащото налага модел на държавност удобен за тях!!!
15
6
 
8
 
! Отговори
АМИ.... преди 3 години
До ИванТи от опит ли го знаеш. Май си в една друга агитка, а протестърче жал ко ?
14
16
 
15
 
! Отговори
ss преди 3 години
Мутри - вън! Начело с пародийния ни президент!
13
8
 
27
 
! Отговори
Koko преди 3 години
Добре де разграничи се, ама как един гербаджия не набиха все протестиращи. То и боко каза, че шкафчето е фейк. Абе всичко е лъжа при вас, а да се правите на прости и да ни таковате с 200 е коронен номер. Само че той вече ви е у упрарата и се върти.
12
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГРОБ да не се правят на ощипана мома...точно това са методите им...бой,заплахи,рекет,принуда ,лъжи машинации,манипулации...това са абсолютно техни хора...и ще стане БОЙ в истинския смисъл на тази дума,ако още се инатят с оставките и пускат такива мутри да ги бранят...а полицията да гледа...и нарочно не се намесва...
11
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опитва всичко гамените, не се спират пред нищо.Толкова по-зле за тях, след победата на ГЕРБ на изборите, предсрочни, или редовни.
10
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ ИСКАМЕ ОСТАВКА ИСКАМЕ ЗАТВОР ЗА МУТРАТА, КАСКЕТА и ЕНИЧАРИТЕ ИМ !!!