ГЕРБ втвърдява тона: Единни сме, да бъдем смели и отговорни!

Партията събра актива, справяла се в трудни моменти
Обновена: 5 авг 2020 12:52 | 5 авг 2020 12:20, Веселина Йорданова
222
ГЕРБ втвърдява тона: Единни сме, да бъдем смели и отговорни!
Снимка: БГНЕС

Започна събранието на актива на партия ГЕРБ, свикано от премиера Бойко Борисов. То се провежда в 29-ия ден от протестите с искания за оставка на правителството и главния прокурор.

Събранието е в София Тех Парк, но навън заради пандемията. Участват депутати, министри, общински съветници, областни и общински ръководители и кметове на населени места. Същевременно се провеждат и протестни действия в София, като по-рано беше блокирано кръговото кръстовище при 4-ти километър.

Събранието започна с думи на кмета на Враца Калин Каменов, който заяви, че "не трябва да допускаме да се обръща колата" и призова съпартийците си да бъдат смели, отговорни и единни.

След него думата взе кметът на Дулово д-р Юксел Ахмед, като представител на община в смесените региони. Той е трети мандат кмет и заяви, че гласовете за партията постоянно растат, а Дулово е показало, че договорки с ДПС няма.

Председателят на СДС Румен Христов заяви, че предстоят избори, които трябва отново да бъдат спечелени от десницата, защото това е гаранция за демократичните промени, които са се случили в България.

Има ли гаранция, че при предсрочни избори и назначаване на служебно правителство няма да се търси начин за увеличение на мандата му, попита той. Христов заяви, че отговор за политики от т.нар алтернатива няма.

Евродепутатът Андрей Новаков заяви, че "в ДНК-то на нашата организация е заложено да се справя в трудни моменти". Той заяви, че във всяка община и населено място има проекти и съградено - "витрина, която другите нямат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
9
 
14
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
ГЕРБ са единни в кражбите от нас. Няма да прокопсаме с нагли и ненаситни лапачи.
135
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало, ***, Бойко нарича ли ви тикви? Да си знаете нарицателното. То като с Калинката. БСП я назначава без диплома, ГЕРБ я повишава, ама я пришихте на последните.
134
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко, че прекъснаха кадрите. Тъкмо посегнахме към пуканките и спряха предаването. Протестиращите ядоха по един шамар, защото не може да се ходи на частно парти без покана.
133
8
 
12
 
! Отговори
у преди 3 години
*** до тулупа, това е то партия ГЕРБ. Крадат от нас, а искат още и още. Наглеци!
132
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Банкя е много тясна. Или вие шумкари такива се бяхте скрили в храстите до къщата му в очакване?
131
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Твърди казвате? Май ще ядете пръта както вървят нещата а?!И само да попитам.Защо др Борисов ви "покани" на територията на др Плевналиев Именно "Техно парк"?Ще не ви "покани" в Банкя? Родното му место? -:) Кой разбрал разбрал! Оставка МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА! Хората вече искат промяна И ДРУГИ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
130
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко трябва да позволи на полицията да респектира и блокадите по Орлов мост.
129
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Биенето на платените протестиращи е част от кафе паузата с леки закуски, предложени на ГЕРБ активистите. Браво!Битото момченце със следи от очилата му по лицето, е същото от първия материал на Днес бг за блокадите, и вчера беше случайни интервюиран от бТВ на улицата. Има кадри записани. Уж много хора, пък едни и същи мутри се въртят на тия протести.
128
8
 
8
 
! Отговори
ТирБушон преди 3 години
Единни са в корупцията, но като излезе нещо наяве, бушоните гърмят един по един.
127
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко каза такъв ни е материала. Едно подивяло журналистче го промени на 'лош човешки материал". Същото плазмпдийче от февруари работи при Президента като медиен съветник. Цялата бълвоч отиде при Радев
126
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто прекрасно... днеска подчовеците от делта гард почнаха да бият протестиращи и журналисти... ашколсун бойко.. ще си тръгнете по-бързо отколкото си мислите.
125
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия 3 000 човека накуп са повече от 15те 000 по площадите, които клатят въздуха в държавата
124
7
 
11
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Абе тези мутри дали си вярват, че ние им вярваме ???!!!Събрали си "актива" от страната, т.е. тези, които са се облажили и не искат да сдават властта !!!И този ми ти кмет на Дулово, 'дето бил "доказателства", че нямало договорки с дпс-то ... Тези май наистина ни вземат за балами !!!
123
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реалните хора тука се включват след 18 часа, с блокадите 18:30, като се върнем от работа.Сега тук пишат запенени ***.
122
6
 
9
 
! Отговори
Конгрес тип БКП преди 3 години
Вън мутрогербери крадливи. Мутрокомунисти дето се правят на десни за да печелят на наш гръб.
121
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мирни протести,дойдоха платените гербаджии и го окървавиха.Биха граждани и журналисти,чупиха камери и телефони.Счупиха телефона на журналистка от Свободна Европа.А полицията стоеше безучастна.
120
4
 
11
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Мафията е обречена колкото и да се сплотява.
119
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лелееее, през деня коментарите написани неграмотно, а вечер се появяват смислени и точни анализи.Прави впечатление, че противниците на ГЕРБ лошо си служат с думите и все някакви несвързани изречения пишат.Много ниско ниво, много ниско. Жалко." Лош човешки материал"
118
13
 
9
 
! Отговори
Дондуков2 и Позитано преди 3 години
Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!
117
16
 
19
 
! Отговори
Смел преди 3 години
Единни сме да си напълним, сметките, шкафчета, касите.