Протестът в действие: Блокираха кръговото на 4-ти километър

Днес е 29-ят ден от протестите с искания за оставка на властта
Обновена: 5 авг 2020 11:20 | 5 авг 2020 11:19, Веселина Йорданова
294

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращи затвориха кръговото кръстовище при 4-ти километър в София.
Още по темата

Днес е 29-ят ден от протестите с искания за оставка на правителството и главния прокурор.

Блокадата се случва и преди предстоящото събиране на актива на партия ГЕРБ, свикано от премиера и лидер на партията Бойко Борисов, което ще се състои в София Тех Парк.

Хората пречат на движението, като преминават по пешеходната пътека.

Така това става поредната блокирана важна транспортна точка в столицата, освен палатковите лагери на три ключови кръстовища.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още по темата: протестоставкаблокада
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно ми е как съществува медия чиито журналисти обикалят от сутрин до вечер центъра на София,няма мобилни екипи,а за чужбина да не говорим! Втръсна ми да гледам Витошка,НДК и интервюта пред Партийния дом! Тия медии в кавички и до Бусманци не излизат! Ама имат уста гардероб!
143
1
 
23
 
! Отговори
Автомонтьор преди 3 години
Този със синята фанелка нещо голям го вади. Ама иска ли да види гаечен ключ N 36 отблизо.
142
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
герп съсипа държавата - България се разпада !
141
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички тези хора, които са се събрали да подкрепят премиера са истинските работливи българи, които обичат родината си а не лентяите и алкохолиците от протестите. Хората които са там днес знаят много добре, че само големи и доказани политици като Бойко Борисов, Красимир Каракачанов и Ахмед Доган могат да се грижат добре за държавата и за народа ни!
140
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само вижте снимките, едни агресивни протестъри се дървят на хората които са бесни, че заради техните простотии не могат да си свършат работата - въпроса е защо полицията позволява това!? Защо медиите се прехвалсват пред тези терористи, които се държат като типични мутри от 90-те - агресивни и незачитащи никакви закони и норми на поведение!?
139
5
 
31
 
! Отговори
Ганьовци без работа преди 3 години
Тия безработни гащн.ици изнервиха всички софиянци. Явно толкова им е акъла
138
6
 
13
 
! Отговори
факт преди 3 години
свършваме работа и идваме и НИЕ !!! Въно комун.МУТРИ !
137
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До патенцето СатюрненНедоволните от мутрестиращите сме тук. Явно си кьорав. Не разбрахте ли, няма да ви мине номера, тъй че си събирайте палатките и марш.
136
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е есента за закон за публичното пространство,да предпази обществото от подобни дивотии! За някои медии подобни идиотщини са добре дошли,защото иначе никой не им чете преписаните и преведени статии!
135
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така не може,това е тотално безобразие.Болшинството от хората наистина се трудят, ходят на работа, имат си отговорности, гледат си децата, родителите. Докога ще им позволяват на тия да блокират улици,кръстовища и булеварди?Едва ли не "който не е с нас е против нас".Взимат едни пари да висят цял ден лентяйте, ама пречат на другите, които се трудят за същите тия пари. И това ми било солидарност...Накрая верно на някой ще му прекипи и ще стане кютека.Полицията кво гледа, нека ги измете от пътищата.
134
4
 
8
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 години
С ТОЯ *** и *** нищо няма да стане ! просто нацията не става за нищо !
133
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само така, време е комун.мутри да си ходят !
132
18
 
2
 
! Отговори
патенцето Сатюрнен преди 3 години
до Анонимен 136Точно така , кои са на работа сега ?! Калинки , гъ3оръки ,наши хора които нищо не могат освен да слушкат и да лuжат 3адници ! Те уж бързат за работа .Другите , т.е. нормалните можещи и знаещи хора отдавна са уволнени и прогонени , за да има вакантни места за послушковците ! Плачат , че закъзнявали за "работа" - ха-ха смешен плач !
131
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да им се снемат данните за самоличност и да им се съставят актове. Ако се противят - белезници и в ареста.
130
1
 
24
 
! Отговори
Простотия преди 3 години
Абе хора, и на мен ми е писнало, подкрепям протестите (дали има алтернатива е друг въпрос) ама блокирайте пред парламента, каква вина имат хората на Цариградско, на магистралата, на границата...Началника си цъка с джипа с лампите и с хеликоптера,а разказвате играта на сънародниците си. То да се вдигне народа да протестира, няма да ме е яд, ама седянки от по 5 човека насред улицата да ти разказват играта....не го разбирам!
129
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каракачанов вече открито прави дълбоко гърло на Борисов и Доган. Патриот!
128
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 142 Не само ще мрънкаме, ами напролет пак за Борисов ще гласуваме защото той строи и върши работа, а вие наркоманите на радев сте обикновени луди и клошари на черепова хранилка! Ще видим как ще я карате в палатки есента и зимата с Ковид19 в дробовете! Ние ще ви изтърпиме руската наглост, но вашата нема да я бъде!
127
2
 
22
 
! Отговори
Процедура преди 3 години
Съгласно Закона за събиранията,митингите и манифестациите,за всяко действиетрябва да бъде уведомена общината,да има съгласие,да се знае кога,къде,как.Така ли е?Съгласно Конституцията всеки има право на протест,но ако не сенарушават правата на другите.Шепа клакьори на задкулисни личности ижадни за власт провалени политици се опитват да диктуват на мнозинствотонелепите си виждания за метеж.Няма да стане.
126
2
 
9
 
! Отговори
изнервен преди 3 години
Мачкай.
125
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е това става като лисицата колкото и да се протяга не може да хапне от гроздето! Казва че е кисело! И отива да протестира!