Недоволните от властта на протест, докато депутатите заседават

"Отровното трио" зове да полетят домати по сградата на Народното събрание
72
Недоволните от властта на протест, докато депутатите заседават
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите са готови да посрещнат днес депутатите пред Народното събрание, където ще се проведе извънредно пленарно заседание. То беше свикано от шефката на парламента по искане на БСП.

Още по темата


В дневния ред е включено обсъждането на искането на левицата за МС да внесе актуализация в бюджета, както и изслушването на премиера Бойко Борисов за сблъсъците на Националната конференция на ГЕРБ.

Очаква се обаче извънредното заседание на парламента да се проведе на фона на  протест пред Народното събрание.

Организатори от т.нар. "Отровно трио" призоваха всички преминаващи да хвърлят домати по сградата на Парламента.

От Демократична България също стягат редиците и поканиха всички техни симапизанти да се съберат пред Народното събрание още в 8 сутринта, за да поискат оставка на правителството.  Присъствие са заявили и представители на БОЕЦ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 42Явно съвсем си изперкал що сравняваш България с Бейрут !Там домати и яйца не хвърлят, защото няма какво да ядат, а тук твойте се търкалят като лоени топки по паважа за да пречат на Народа да работи !
34
3
 
23
 
! Отговори
Редно е да искат преди 3 години
ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ РАЗЕДИНИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА!
33
2
 
11
 
! Отговори
R преди 3 години
Домати диващина *** много грешна посока на протестите . млади хора осъзнайте се , бившите ченгета от ДС ви водят за носа. Алтернатива е развитие на нови технологии и паралелна икономика, независимо от местните феодални регулации.Раберете че на тази планета понятието държава е отживелица.
32
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я да покажат тия недоволните какво са построили досега ?!Какво са направили за България?
31
2
 
18
 
! Отговори
??????????? преди 3 години
Не ми е ясно, защо все още няма големи агитки, които да скандиратза импийчмънт на президента?Това май доказва, че всеки "протест" или "шествие" у нас не възниква спонтанно, а е предварително организирано, режисирано и платено от някого.Един стар нашенски обществовед преди доста време беше казал, че за народа ни не са характерни спонтанните митинги, нито вилнеенето по улиците в знак на гражданско неподчинение.
30
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плашат се от едни яйца и домати...по-прилично ли щеше да е ако хвърляха контейли ***...нали видяхте какво стана в Бейрут...правителството там набързо хвърли оставката си...ако се наложи и това ще стане ,ако тиквата продължава да се опъва...няма как повече да се търпи мафията...трябва да приключим с нея и най-вече с нейния бос Б.Б.
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тзи вече са за хоспитализиране....в руския Гулаг !Не разбраха, че българите не искат постсъветски режим.
28
1
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До До ДДРОнегТи даже не знаеш как се пише тази дума, нали !!!Щото сте от 80%-вите !!!
27
15
 
5
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Да това не го одобрява мнозинството от - бьлгарските граждани да хвьрляш яица и домати по герба е срамно и обидноИначе подкрепям протестите на хората за по живот и достоинство вьв собственната си дьржаваА това че някои се опитва да омаскари протестите и ги свьрзва с - маджо черепа и тем подобни е само още един минус от мен кьм управлението
26
18
 
8
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
гербаджийските *** се активизират, за жълти ст'инки - срам и позор !!!Много милеят за държавните институции, но дума не обелват, защо нитоедна държавана система не работи каккто трябва !!Дума не обелват за корупцията, която я няма според тик-воча, но ЕС ни критикува.Дума не обелват за калпавия живот, в който живеем и сме най-бедната страна в ЕС !!!Дума не обелват защо пари има за всякакви щуротии, но за децата няма и няма !!!За доматите се разтревожили, а не за народа и държавата ...
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що за *** трябва да си за да хвърляш яйца по улиците. Това е от компетенцията на психиатър. И ще даде някой глас за тия смешковици?
24
1
 
11
 
! Отговори
Ей илитерат преди 3 години
До ДДРонегЗнаеш ли значението на думата хунта и за какво и в коя държава се използва?
23
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека си викат,колкото искат. Месец март е съвсем скоро.Само спонсора им,трябва да се погрижи за зимно облекло. И да замени бирата с вино или пелин. Пък и надникна да вдигне малко ,ще е добре.
22
2
 
21
 
! Отговори
Проблемите на преди 3 години
протестърите:от изключителна важност е да се наблюдават телевизионнитеекипи къде са и кога включват камерите.Тогава: 7-8 младежи започват да играят волейбол;скара-бирата се скрива;изваждат се книги,по възможност трудове на видни интелектуалци;вади се някой добре изглеждащ(не подпухнал от махмурлук)добре говорещ протестиращ,да каже дълбокомислено стандартните клиширани прозренияза по-добър живот,(но не как да стане)и дежурното свиркане,дюдюкане."оставка" изамеряне с нещона сградите.Омръзна...
21
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите хвърляли яйца и искат власт. Смешници. Кой ще им даде власт на тия некадърници. Айде марш при шапкаря на оперативка.
20
22
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До Анонимен 4Абе к'во плачете всички за доматите ???!!!Не виждате ли колко ни струва всеки ден управление на гербаджийската хунта - неимоверно повече !!!Нищо в държавата не работи както трябва, хората бягат, деца не се раждат, абортите са повече от децата - против цялата сбърка система защо не протестирате, ами се заниамвате с няк'во домати !!!Заслужавате си съдбата, РОБИ !!!
19
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой знае ли защо тримата *** не се къпят-и тримата вонят ужасно
18
6
 
25
 
! Отговори
Нещастници преди 3 години
Е как да подкрепя протеста, като това недоразумение призовава да се поругава държавна институция? По герба хвърляха яйца , домати топчета с боя. Как бе как да ви подкрепят нормалните хора, като нямате елементрно възпитание бе?
17
6
 
25
 
! Отговори
баси анархията преди 3 години
абе тия тримата няма ли най-после да ги арестуваткаква е тая вакханалия дето вихрят безнаказанода не сме държава от 3 свят като беларус
16
18
 
10
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До КоментарВсичко плащаме ние, работещите в производството !!!Почистването от домати струва скъпо !!!Но най-скъпо ни срува управляването на гербаджийската хунта !!!И бсп, и останалите партии са същите, но тези се застояха прекалено дълго и надминаха всички с кражбите си !!!!