Протестиращи блокираха входа на автомагистрала “Тракия” при Стара Загора

Демонстрантите седнаха на платното да четат книги
18 авг 2020 21:55, Нели Христова
85
Протестиращи блокираха входа на автомагистрала “Тракия” при Стара Загора
Снимка: БГНЕС

Протестиращи блокираха автомагистрала “Тракия”, като седнаха на платното да четат книги, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Блокиран бе участъкът Стара Загора – Хасково и подходът към АМ „Тракия“. Акцията на демонстрантите премина под мотото “Библиотека на колела “Оставка”.

Колоната от автомобили премина по централните улици на града и край летище “Стара Загора”, като шествието бе строго охранявано от полиция.

Протестиращите настояват за оставка на правителството, на главния прокурор, както и че не са настоявали за нова Конституция или Велико народно събранеи, а за предсрочни парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
17
 
! Отговори
Ма на скоростен преди 3 години
път и с платена винетка трябва ли да намалявам ? И кой от АПИ носи отговорност за разчистването на платното
38
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гедах тези, които хвърляха яйца и домати по сградата на МВР днес - имаше деца, а също ми се мярнаха личности изглеждащи като избягали от лудница ...
37
3
 
5
 
! Отговори
Малииии преди 3 години
И ся ко прайме
36
3
 
24
 
! Отговори
Бау преди 3 години
и тук си задаваме въпроса "От къде са взели книгите?" Едва ли са техни :D
35
1
 
14
 
! Отговори
Край преди 3 години
Нормалните хора сме сложени в ситуацията да избираме между Корнела с Киро Добрев и гергов и Борисов с неговите *** кърджалийски фотки Лъчо МозъкаНе ща ги да ги видяНито Манолова нито отровното трио .*** докъде се докарахме
34
3
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Платени ***
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ШишиТи нали не работиш.И нямам предвид "Шиши" а, тоя дето се прави на остроумен зад монитора.
32
1
 
21
 
! Отговори
>НАДУЙКЛАКСОНА преди 3 години
До абвСмисъла е, че ако ВСИЧКИ на мястото го правят, протестиращите ще усетят какво мислят хората за тях. Колкото и да не ти се вярва, това върши работа, но трябва МАСОВОСТ.Аз по-рано призовавах, когато бяха големите жеги и тия блокираха с часове хора с малки деца. Предупреждавах ви, че може вие да сте следващите. Ето, сега тая жена попадна в още по-лоша ситуация. Затова трябва да се СПОДЕЛЯ, защото следващия път ВИЕ може да сте в ОЩЕ ПО-ЛОША ситуация от тази на жената.
31
2
 
26
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Който има очи ,да чете, който има глава, да мисли(това боли при българите, знам). Тези протести са подклаждани от Русия, заради Турски поток, защото по евродирективи тя може да ползва само 50% от тръбите и не може да изнудва Европа и Украйна като монополист. Затова избраха оня дембел Зеления чорап, в нужен момент да ни извади от Европа и НАТО. Сега протестите от Радев тръгнаха. Божков и той е само фигурантче, назначено от ДС за бизнесмен. Вижте му бизнеса - рухна за секунда, беше фалшив.
30
4
 
24
 
! Отговори
Край преди 3 години
Гласувал съм за РадевОт него очаквам да излезе и да каже - не блокирайте кръстовища и не трошете колите на жени с децаОчаквам да даде рамо на полицията да разтури сборищата на непрокопсали пияндурници които тероризират хоратаНе ща премиер с пълно нощно шкафче и с една книга но и не ща президент дето се бори да ми натресе Нинова на власт
29
16
 
8
 
! Отговори
Шиши преди 3 години
Ей, лузъри да се махате от там веднага, че пречите на раят.а да работи
28
1
 
12
 
! Отговори
ЗА 10 преди 3 години
До Край- ЕБИГОУЪЗО РАДЕВ,
27
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На летящите мишки им викат прилепи, Радев е прилеп.
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За каквото плаща Божков за това ще настояват.
25
1
 
17
 
! Отговори
Цв. Цв. преди 3 години
Браво, много добре сте го измислили. И кво правим като дойде някой състезател дето кара със 130 на тая отсечка, просто щото го може и така си кара по принцип? Ще ви смачка всичките и ще отидете при дедо господ направо. И то много хубаво, че имате право да протестирате, даже направо на баш шефа ще го кажете. Аре успех ви желая.
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алоо, оправете си за сетен път заглавието. Не са блокирали магистралата (щяха да бъдат отнесени от тировете), а подстъпът към нея.
23
3
 
28
 
! Отговори
Край преди 3 години
Радев гласувал съм за тебИзлез и си кажи мнението за блокирането на пътища и трошенето на коли на майки с децаНе си трай мишок такъв летящ
22
1
 
20
 
! Отговори
изнервен преди 3 години
Ама какво ги галят да пречат на хиляди - актове и разпръскване. Като повторят (защото те са едни и същи) - нови актове и арест. И ще секнат.
21
1
 
17
 
! Отговори
>НАДУЙКЛАКСОНА преди 3 години
ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим.Споделяйте! Утре вие може да сте на мястото на жената с изпочупените стъкла с дете на задната седалка!
20
1
 
23
 
! Отговори
ганьо преди 3 години
Банално. Баси изкуфелите ***, не могат ли да измислят нещо друго, ами само блокади на пътища и кръстовища.