Втори протест пред БНТ, домати и яйца полетяха към сградата

Протестиращите поискаха оставката на Емил Кошлуков
67
Втори протест пред БНТ, домати и яйца полетяха към сградата
Снимка: БГНЕС

След като протестиращите хвърляха яйца и домати по сградите на Министерския съвет и парламента, този път мишената се оказа БНТ.

Атаката дойде от протестиращите от БОЕЦ, които за втори път днес блокираха сградата на БНТ.
 
Те бяха пред сградата на Националната телевизия и по-рано днес, а за по-късно през деня е планирана и трета блокада на сградата, съобщи БНР. 

Още по темата

Централният вход на Националната телевизия беше блокиран от протестиращи сутринта, които не допускаха гостите на телевизията да влизат в сградата.

Симпатизанти на БОЕЦ и на "Демократична България" призоваха тези, които бъдат поканени за гости на БНТ, да не идват пред централния ѝ вход, защото според тях телевизията не отразява обективно протестните им действия.
Свободен граждански микрофон поискаха протестиращите, за да може всеки, който пожелае, да каже своето мнение.

Това е гражданска медия, а ние не можем да влезнем в нея...Тук сме да поискаме оставката на Емил Кошлуков“, заяви лидерът на движението Георги Георгиев.

Участниците в протеста поискаха да се срещнат с генералния директор Емил Кошлуков, на когото искат оставката, но от телевизията ги информираха, че не могат да се срещнат с него, тъй като ги няма в списъка за срещи.

Пред сградата на БНТ се развяваха български знамена, също и знамето на ЕС. Чуваха се възгласи "Оставка".
Органите на реда, охраняващи БНТ, не допуснаха протестиращите в сградата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гошо иска среща. Няма ли кой да го срещне с една тояга между рогата най-накрая?
19
5
 
33
 
! Отговори
Стъки МММ боец преди 3 години
От фейсбука на Стъки МММ боецКрайно време е институциите в страната, да започнат да изпълняват задълженията си, и да не допускат няколко тюфлека, наричащи се БОЕЦ и Платеното трио, всеки ден да оскверняват държавни институции и министерства! Не съм член на никоя партия и нямам против протестите, стига те да са мирни и цивилизовани. В момента те не са, затова призовавам държавата да вземе МЕРКИ в противен случай аз ще организирам движение, което да върне реда в столицата ни и да осигури спокойс
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е като са боец да дойде жандармерията. Там също има боец.
17
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези протестъри си направиха ритуално харакири с тази акция. И без това протеста заемаше в медиите несъразмерно спрямо мащабите си време, то ако започнат да ги отразяват с реални кадри и съответния акцент, протеста съвсем изчезва. Как ще удостоверят изпълнението на поставените от вън българско задачи, не зная, но това със сигурност е края им.
16
4
 
20
 
! Отговори
Преставям си преди 3 години
какво си мислят хората от провинцията за софиянци, че сигурно сме безумно богати да изхвърляме всяка вечер храна с тонове по улиците. Особено някои, дето могат да си позволят яйца само за Великден...Но как да им обясним, че ние не сме богати - богати са само СПОНСОРИТЕ НА ПРОТЕСТА И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. Ние никога не бихме постъпили така, защото ние работим за парите си.
15
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли нещо в тази държава Боко да не е виновен?!
14
1
 
26
 
! Отговори
Чушкопека мая преди 3 години
Къде е Мая чушкопека, която каза, че Бойко има плантации с марихуана на околовръстното, хахаха, да се смееш ло да плачеш ли, нищо че, чушкопека бил нелегален Казан за ракия, марихуаната била коноп, а обиск нямало и не бил сподвижник на Манолова, а брат му, важното е Бойко да е виновен
13
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко човека са протестиращите че не ми се вижда левия ъгъл, пет или шест?
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички разходи от золумите на вандалите да се удържат от заплатата на Фигуранта!
11
2
 
29
 
! Отговори
ГОЛЯМ ГРЯХ Е преди 3 години
да замерваш и похабяваш храна;също и който харчи пари за нея.БЕЗОТГОВОРНИ, БЕЗДУХОВНИ хора; БЕЗ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА.
10
3
 
26
 
! Отговори
питам преди 3 години
Къпиш ли се другарю Радев. Къпи се че малко ти остава. В централния най обичат къпани.
9
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека, нека. Всички данъкоплатци сега ще плащаме масрафа на една шепа измееет като тази на БОЕЦ, които няма какво да правят и си запълват времето в безредици и като цапат обществени сгради. Да видим народа колко още ще ги търпи преди да излезе и да ги измееете заедно с кочинаата, която направиха на Орлов мост.
8
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е добре де донесе и малко бекон. Само на постно кара ли се- яйца доматена салатка ама и беконец хвърлете, протестъри имате пари. И да не забравите да хвърлите и тоалетна хартия щот като хапна обичам да отида да се изтропам. иначе ако не фърлите тоалетна хартия ще стреля.м директно през прозорец върху главите ви
7
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия смешковци боец взеха да си мислят, че са парламента и всичко е тяхно. И все на тумби ходят когато са в режим "отворковци", приличат на Белата Златка с антуража, когато въвежда правораздаване както го разбират по софийските улици.Иначе лидерчето жорко е по-нисък от тревата когато е сам. Пълно копие на Сидер Ага.
6
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавна Сигурност управлява България чрез Доган и Пеевски. Борисов е кукла на конци. Гешев е прокурор на ДС. ДАНС е ДС. ДПС е крепостта на ДС. Пеевски беше предложен за шеф на ДАНС от ДС, което беше фактически опит за преврат. В момента ДС опитва чрез Гешев и новата конституция да направи пълзящ преврат, овладявайки напълно държавата.
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5Вземи прочети какво си написал. Каканижеш думички, а мисъл не излиза. Дрогиран ли си или си си така?
4
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как разбирате битова престъпност да играят по старите телевизори на хората технолози и величия или битова престъпност е друго.Аз разбирам следното но дългое за писане не да се заяждат с хората които плащат по сто лева сметка битови полицаи
3
5
 
27
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
А бре у Филибето джандарите май са по мъжкари от Софето.Тамка ич не со поплюват.У София покрай гей парадите дъ не са изджендарияа и джандарите та търпят тея дека фърлат яйца и домати?Кък така жа фърлаш бря? Лобут тряаа дъ има.Сичко е ръгнало през просото
2
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пидали искат само оставки.. Безработни платени мишки.
1
11
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черепа доста яйца е напазарувал