Пребиха един от лидерите на контрапротестите в София

Трима мъже са го причакали в "Лозенец" през нощта
Обновена: 28 авг 2020 07:54 | 28 авг 2020 07:50, Камелия Цветанова
746
Пребиха един от лидерите на контрапротестите в София
Снимка: БНР

Около 1:30 ч. тази сутрин в столицата е бил нападнат и пребит Георги Флоров - един от лидерите на хората, които не подкрепят антиправителствените протести и блокадите в центъра на София.

Той е бил нападнат от трима души на улица „Крум Попов“ в квартал „Лозенец“.

След като бил пребит, сам повикал „Спешна помощ“ и полицията. Освидетелстван е от съдебен лекар, след което полицията е взела показанията му по случая. Образувано е досъдебно производство, обявиха от МВР пред БНР.

Издирват се нападателите, за които Флоров твърди, че са трима.

Телефонът на Флоров е изключен.

По случая работи Четвърто РПУ и СДВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


746
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
395
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видях снимките. Определено в боя. Даже и прическата му не е мръднала, което е странно при положение, че 3-м са го били
394
4
 
1
 
! Отговори
До Боеца преди 3 години
Трудов лагер за атеисти? В кой век живеете?!
393
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така ли било,ами какво правят ДЕНОНОЩНО едни дори НЕмлади хора по разни кръстовища,ЯВНО НЕ САМО СА НЕНОРМАЛНИ ами са и ПЛАТЕНИ!Дрогата е бонус за младежите!!Нормалните млади хора по принцип ПРЕЗ ЛЕТНИТЕ МЕСЕЦИ са доста до след полунощ НАВЪН или вече и това е забранено НА НОРМАЛНИТЕ а само на метежниците им е позволено?Неземни нагляри ама Борисов е за псуване!
392
21
 
6
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Този път ГЕРБ огромен шамар от президента Радев и целия Български народ!!Колкото и *** и провокатори да пускат ГЕРБ края им е близо!!Цяла България е с Румен Радев и против ГЕРБ.
391
7
 
2
 
! Отговори
Татунчу преди 3 години
***,четете Антон Стефанов във фейсбук. Това което ви писах тази сутрин за този провокатор и той го пише.Антон е от контра протеста!!!! И той е видял сценичната боя по муцуната на ***.
390
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Известният журналист Антон Стефанов, близък до Стъки - лидер на контрапротеста, изригна: Флоров, не лъжи! Това е сценична боя! Срам ме е от теб! Знаете, че съм против простотията на протестите! Но няма да търпя някой като Флоров, изявяващ се като контрапротестиращ, да лъже хората! Този човек не може да бъде лице на контрапротеста.
389
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормалните хора в 1.30 сутрин са си в къщи.Само са го били ли, а случайно да са го минали с 200?
388
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГЕРБ-ерските ***:Момци, избършете си пяната от устата, ползвайте по-малко главни букви и удивителни, защото вече сериозно започвам да се безпокоя за психичното ви здраве.
387
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За който каза че го е страх И МЕН МЕ Е СТРАХ ВЕЧЕ И ТО НЕ НА ШЕГА.Тая побесняла сг,,ан си мечтае за дните след 9.09.1944 година,генезисът им е такъв!Те в парламента няма да отидат но могат да се уредят например в полицията,частни копои на разни борциа съдиите вече няма и да обясняват защо бандитът винаги има право,просто пребитият,изнасиленият,ограбеният ЩЕ СА ВИНОВНИ ако не изповядват чистата ПСИХОДЯСНАЕКОТАЛИБАНСКА,НЕОБОЛШЕВИШКА УЛТРАЛЕВИЧАРСКА ИДЕОЛОГИЯ наречена либерализъм!УЖАС!УЖАС!УЖАС
386
9
 
10
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
"Пребитият" е наистина символ на контрапротестите и на ГЕРБ. Справка в Търговския регистър показва, че има наложен запор от фирма, която е измамил! Ако изобщо някой го е пребил, това е някой от десетките измамени от него фирми и хора! Професионален лъжец и измамник! Докато го "прбивали" с кетчуп, успял да претараши нападателите и да свие, каквото може - часовник, ланци, пари...
385
15
 
6
 
! Отговори
Боец преди 3 години
До тук ни доведоха ЕС и про-западната политика!!В Такива *** ни превърнаха!!България трябва незабавно да напусне ЕС и НАТО. И създаване на трудови лагери за хомосексуалисти, сектанти, вегани и атеисти!!
384
6
 
0
 
! Отговори
до Ха, ха,ха,хаааааа преди 3 години
Нека позная, ти си от специалната порода "keyboard superman" нали? Много се уплаших и сега сигурно няма да мога да спя. Приключение и екшън... хе-хе, това са разделите в сайтовете за филми - не прекалявай с тях.
383
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората, които НЕ са на хранилка към ГЕРБ или друга партия, не са професионални протестиращи се СТРАХУВАТ да пишат във фейсбук, инстаграм и др. с истинските си имена и снимки! Трябва да работим, все пак парите ни не идват от Борисов, Радев, Нинова, Доган, отровно трио. Не сме на хранилката на с о р о с!
382
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимката нарочно е стара,има го пребит по други сайтове и наистина му е разбит носа и лицето му е кърваво,не като пребития студентне като прегазенитеот провокаторката!Такава гнусна едностранчива пропаганда аз лично не помня последните трийсет години.Сега съдиите на психодеснияПанов ще установятче сам си е разбил носа и си поръчал нападение защото е провокатори вандалкойто е против добрите и възпитани метежници.Какво да се очаква от АНАРХОИДИ.ОТИ освен нещо такова!
381
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко пичове, ГЕРБ-ерските ***, бивши БСП *** си тръгват от форумите и коментарите в 17 часа всеки ден. След това остават предимно хора.
380
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Е, напиши си името и длъжността, тогава.От какво се срамуваш?"Не се срамувам, а се страхувам! Мои колеги си позволиха да изразят мнения, но последваха заплахи и обиди към тях и семействата им от "мирните" протестиращи, които се борят за демокрация.
379
16
 
4
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Браво една добра новина.Който посяга на протеста това му се пада!!
378
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момъкът може да е спокоен - сега цялото БКП /ГЕРБ/ ще ревне гороломно и цялото ДС милиционер, воглаве с Гешев ще разследват денонощно кой му е шлевнал два шамара.
377
2
 
0
 
! Отговори
До 395 преди 3 години
До АнонименЕ не я ли подреди?
376
4
 
12
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
АМИ В ТИЯ УЛИЧИНИ ЛАГЕРИ НИКОЙ НЕ СПИ!ТАМ СПЯТ САМО ПИЯНИЦИ , И ПРОСТИТУТКИТЕ С ГОЛИ ГЛАВИ, ОБРЪСНАТИ КАТО ТРАВЕСТИТИТЕ!ПРАВО Е МОМЧЕТО ---ТИЯ УЛИЧИНИ ЛАГЕРИ СА РАЗВЪДНИЦИ НА ЗАРАЗИ И КУ.РВЕН.ЛЪК !КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ИЗЧИСТИМ ОТ ЛИЦЕТО НА ГРАДА!