201 са новите случаи на коронавирус, 7 души са починали за денонощието

131 души са оздравели за последните 24 часа
Обновена: 12 сеп 2020 06:27 | 12 сеп 2020 06:24, Елка Василева
111
201 са новите случаи на коронавирус, 7 души са починали за денонощието
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

201 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие. Изследвани са 4 865 проби. Това показват данните от Националния информационен портал към полунощ.

Разпределението по области по настоящ адрес на новите заразени е, както следва: Благоевград - 59; Бургас - 12; Варна - 11; Враца - 1; Габрово - 2; Добрич - 4; Кърджали - 1; Монтана - 1; Пазарджик - 5; Перник - 1; Пловдив - 11; Русе - 2; Силистра - 3; Сливен - 3; Смолян - 2; София област - 1; София (град) - 41; Стара Загора - 17; Търговище - 4; Хасково - 13; Шумен - 2; Ямбол - 5.

Още по темата

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 17 799, като към момента 4 336 от тях са активни.

12 750 са оздравелите, от които 131 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 735 пациенти, 56 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 713. Седем души са починали през изминалото денонощие.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лесно обяснение си си намерил, но то няма нищо общо с истината. Ако труповете станат много, обвинненията към правителтвото ще станат много, рейтингът му ще падне, а не са изключени и социални вълнения. Впрочем, очевидно броята на зарзените нараства - предвижданата втора вълна започва
17
11
 
24
 
! Отговори
Човек преди 3 години
Огромна част от хората, срещнали се с вируса и пострадали от него, НЕ споделят почти с никого и крият. Обяснявал съм защо- именно заради невярващите и отричащите, за да не ги обвинят в лъжи, паникьорство, страхливост и вземане на прословутите пари. Затова не знаете... Дано и на вас не ви се случва да криете! Не е шега работата, даже и по- леко да го преминете. Стресът само ви стига! Призовавам изкаралите вируса да не се страхуват и да споделят! Ще помогнат на много разумни хора.
16
7
 
16
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Гледайте уикенда как рязко ще падне смъртността
15
11
 
25
 
! Отговори
Батко преди 3 години
А за феновете на щаба и страхливците от вируса да си слагат : две маски, каска, да се затворят в мазето и никакво излизане смешници! Не ходете на работа, не се срещате с хора, живейте в постоянен страх и се насирайте в гащите от страх!
14
9
 
28
 
! Отговори
Батко преди 3 години
Ковид 19 не ме вълнува! Не ми е интересен също, това важи и за още много хора. Всеки ден по 500 000 лева в България за тестове, пари които биха отишли за по - смислени неща. Ако този вирус беше толкова страшен при 66 дни протестиращите хиляди по площадите то щеше да пламне не само София, но и България! Не можеш да спреш живота и да затвориш хората вкъщи и да чакатбдойсто на световните крадци им омръзне да ни правят на ***.
13
11
 
16
 
! Отговори
Батко преди 3 години
До 9Какво страшно се случи за 6 месеца? Яко ли измряхме? Що онези от щаба и компания не са на съд? А знаеш ли, че положителен тест не значи болен. Я направи справка каква е смъртността по света? Колко хора са излекувани? Това си е един китайски грип - вирус, а вируси около нас има винаги.
12
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За лечение на коварно заболяване като ковид 1200 лв изобщо не е голяма сума и при тежките случаи изобщо не стига, нито за приложение на най-прогресивните методи, а това е пречистване и филитриране на кръвта на пациента от вируси и токсини
11
14
 
22
 
! Отговори
Вижте преди 3 години
Вирус има респираторен, който го бориме с миене на ръцете. Ако беше толкова заразен, колкото го изакарват, сега 6 месеца след началото на епидемията нямаше да са толкова малко случаите. Аз не познавам никой, който да е бил заразен. Тази истерия цели да си срутиме сами икономиката и контрол. Отвън се дирижират нещата. Тука само слушкат и папкат.
10
11
 
6
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Измихте ли си очите тази сутрин? Или още не сте се събудили и затова плещите тези небивалици?
9
10
 
17
 
! Отговори
Как преди 3 години
Пък в западна Европа почанаха да се увеличават случаите от няколко дни и хоп и при нас така. Казаха, че към 18.09. трябва да се говори за ново затваряне. Тия КПП и огради за какво ги правиха цяло лято. Имат ни за ***.
8
18
 
25
 
! Отговори
Човек преди 3 години
В цял свят според вас лъжат. Спрете се с глупостите вече! Само пари са ви в главите и конспирации. Молете се да не ви стига, че болестта е коварна, а да не говорим за хаоса с РЗИ , процедури, болници.. Спазвайте трите Д- та и си живейте живота без да отричате здравния проблем!
7
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ШопоСамо "тръбата" струва 7-8 хиляди за седмица за една седмица ак не дай си боже стигнеш до нея. Хайде посмирете се малко, защото заболяването е факт и настъпва. И аз в началото ръсех тъпотии, ама...
6
4
 
16
 
! Отговори
Кюстендилският преди 3 години
Странно как Кюстендил изчезна от класацията? А тук имаше пандемия според вас .
5
11
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
А Националната Здравно Осигурителна КАЦА здраво ще папка по 1200 лева на череп!
4
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2т какво по-точно да се краде, бе умник. Двама мои познати вече ги няма, без изобщо и намек за сериозно заболяване. Дане ти идва на главата, тогава друг песен ще запеееш.O
3
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
56 са в интензивно те са важните борят се за живот.Колко са нови заразени открити няма значение всички ще се заразим неизбежно е.
2
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярвам на нито една дума на тия. Цял свят вижда ,че ни лъжат,обачв те си знаят тяхното. Имат си цел и си я гонят. Няма значение ,че няма умряли от вируса....,важното е да се краде яко.
1
15
 
20
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Ай, оляхте се.