За 78-ма вечер протест на жълтите павета в София

Протестиращите хвърляха яйца, домати и кисело мляко по сградата на ДПС
Обновена: 24 сеп 2020 22:15 | 24 сеп 2020 20:42, Красимир Ангелов
183
За 78-ма вечер протест на жълтите павета в София
Снимка: БГНЕС

За 78-ма вечер жители на София излязоха на протест с искане за оставка на кабинета и главния прокурор. Недоволството по традиция е в Триъгълника на властта.

Хората започнаха да се събират след 19 часа, като към момента обстановката е спокойна. На място има и значително полицейско присъствие.

Малко след 19:30 часа протестиращите затвориха булевард "Цар Освободител" с камиона с озвучителна техника. Движението по булевард "Дондуков" е нормално.

Протестиращите са категорични, че няма да спрат с протестите, докато исканията им не бъдат постигнати.

По време на протеста площад "Независимост" беше озвучен и от рок хитове, съобщава БНР.

Малко по-късно демонстрантите се отправиха на шествие към сградата на ДПС. Преди минути по нея полетяха яйца, кофички с кисело мляко и домати, съобщава Bulgaria ON AIR.

Причината е, че по техните думи - Хамид Хамид - е заявил днес, че подкрепя протестите, но не подкрепя напускането на главния прокурор и исканата негова оставка.

По време на протеста стана ясно още, че ще има и четвърто т.нар. Велико народно въстание. Датата за него все още не е съобщена, но то ще бъде под надслов "Лебедово езеро".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестират и какво от това?През март ще има избори и без друго.
90
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност Черепа ги работи " умните" от триъгълника.Те не осъзнават, а и забранено да мислят де,но яйцето горкото всъщност е символ на новото начало,на новия живот ,а когато безмозъчно го хвърляш ,чупиш,защото е крехко и мърсиш унищощожаш новото в зародиш,което е и целта на кукловода.За него и подобни смисъла е 90-те.
89
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цирка на дебилитета се носи под диригентската палка на триото разсилни на Череп Дубайски.Стачката на олигарсите срещу държавата и прокуратурата ,подкрепени от рублажийскста кохорта.Който не ги слуща го замерят,как така ще има различно мнение и изобщо мнение,никакви такива,второ мнение няма,всички в редичка и на рапорт,който не слуша в карцера или бабикянски дръзновения по омаскаряване.Транша върви и " въстания" на тълпата ***!
88
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преследване на гербави плъхове.Скоро.
87
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Догодина отваряме урановите мини и пращаме герберастите да бачкат там.
86
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес Тиквата си призна, че ползва платени жрици в държавен имот - резиденция Бояна.
85
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Еднокнижника кво вика - кой го е снимал как хърка като заклано пра се между пачки и кюлчета.
84
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
94"Борете се", до последния аутсайдер, върнат от запада, отгледан от червената номенклатура
83
10
 
1
 
! Отговори
То така: преди 3 години
Хората с великото самочувствие без покритие и умения винаги защитната им психология е най-добрата защита е нападението и веднага:На к'ъв ми се правиш бе лигьо!Отговор: На тоя дето приключи академичната ти кариера! И защо:Заради шестимата дето бяха по-кадърни от тебе и бяха с приемственост.Кажете на Младен да си го н.а.ч.у.к.а!Bye, bye Shepard!
82
10
 
0
 
! Отговори
А ония асистентчето преди 3 години
С великата фраза "На к'ъв ми се правиш бе пикльо" или адвентиста, който беше и православен с великите му порно визитки ( той малко поумря де) или комшията ми от третия етаж над мене ако знае жена му преди няколко години, той какво ги вършеше с градската лесна. В смисъл кирливи ризи колкото искаш - ама едно е един милион погребения и липсващи 600 милиона в хазната и разграден двор. То престъплението е едно и също - проблемът е в мащаба и пропорцията!
81
1
 
22
 
! Отговори
бай грую преди 3 години
Щели да протестират докато исканията им се изпълнят. Ами добре бе, има месеци, години, все някога ще се случи.
80
1
 
10
 
! Отговори
Та общо взето: преди 3 години
Радев плюе Борисов, Борисов плюе Радев, Трифонов плюе и по двамата ама по Радев по-малко, че някога му се върза на акъла и му беше гост!Обаче по Симеон не плюе никой освен мене и някой хора дето някой не са от живите вече! Журналистите станаха експерти по нищоговорене и не заемат позиция срещу никой и даже не смеят тия лехи да ги ровят, че току виж некролога!
79
1
 
30
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
Ха-ха-ха "Лебедово езеро". Балет ли ще играете бе, ***. Само ще хвърчи перушина.
78
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз протест станал малко, като клуба на анонимните алкохолици.Има 30 човек, един се изправя и казва :Здравейте, аз се казвам Мунъо и имам голям проблем..... . И завършват - за всички мои проблеми е виновен Борисов.
77
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 91. Що ми се струва, че това съм го чел и през 2013 година? Ти ли го писа пак?
76
1
 
25
 
! Отговори
Свободна тв преди 3 години
Три автогола си вкараха протестърите . Мразя турската партия ама му поискаха оставката на фигурата и тез като палета айде земи тея яйца ха ха. Защо не отидоха до позитано 20 или те не са мафия?
75
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие сте истински свободни, патриоти!!!!Борете се докрай !! Долу мафията!!! Долу мутрофашистите !!!!
74
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закривай, изтъркахте се
73
6
 
0
 
! Отговори
Та идеята е ясна: преди 3 години
Примерно има думичката онегра - не тая думичка няма изобщо расистко съдържание, а може много така да ти изглежда. Означава разделението на труда според желанията и способностите и предпоставките на отделния човек. Виж колко искаш речници един и същи отговор ще получиш за думата. И започнало някъде преди 20 000 години, много преди всякакви идеологии - франкенщайнови християнски глупости, царе-петли мислещи само за кокошките си и т.н. Трудът - първото изкуство ...
72
5
 
0
 
! Отговори
Да та таковам преди 3 години
Гумичка за ***, гумички колко щеш - цяла кутия си имам обикновено се търкалят по земята аз ги прибирам. На някой му не трябват на друг му трябват. Друг път купувам правя кутиики - в кутииките слагам по една истина, едно моливче, една гумичка. Никой не трие ....някой път пък слагам неща като бонбончета, топчета за пинг понг, рисунка. А ти мое си завреш не гумичка, а цял *** знаеш къде ....Колко още кутии има неотворени ?