За 92-ра вечер: Недоволни се събират в центъра на София

Европейският парламент прие днес остра резолюция за България
Обновена: 8 окт 2020 21:00 | 8 окт 2020 20:30, Анисия Иванова
140
За 92-ра вечер: Недоволни се събират в центъра на София
Снимка: БГНЕС

92-ра вечер на протест се провежда в София. Недоволните отново се събраха на площад „Независимост” около 19 часа. Към 20 часа броят на протестиращите беше около 50 души.

Исканията им остават без промяна - оставки на правителството и на главния прокурор, въвеждане на машинно и електронно гласуване, реформи в съдебната система.

Малко преди 20 ч. протестиращите блокираха движението в района на Тригълника на властта.

Основните организатори на протеста от Отровното трио в позиция заявиха, че днес Европейският парламент прие остра резолюция за основните права в България. Според триото с този акт протестите в страната са получили морална подкрепа, а властта в България е катастрофирала и в страната, и в Европейския съюз.

Малко след 20:30 ч. протестиращите се отправиха на традиционното си шествие към Орлов мост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тулупа от Банкя да се гушне с каскета и да бегат докато е време.Изтегли още 5 милиарда за да подкупва народа за изборите,а ще плащаме всички ние.Но идва видов ден.
42
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 40Ще секнат пачките от Черепа и Русия, защото не можете да свършите това за което ви наеха.Скоро се връщате при мизерията на празните си хадилници.Живота е жесток .. и така нататък.
41
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОБЕДА, БЪЛГАРИЯ!МАФИЯТА ПАДНА!
40
3
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
92 ри протест с 50 протестиращи. Така се сваля правителство. Срамота. Дори мутрите на фигуранта прекратиха среднощното здравословното обикаляне на улиците. Като гледам останаха да протестират само студенти от запада.
39
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шайката е в ступор.От Европа и размахаха пръст,а скоро и фондовете ще секнат.Всъщност те още не са гласувани.И няма да има повече мазнинки и пълни чекмеджета със злато и пачки.А и на дежурните тролчета ще им секне мазнинката.Каквото сте гепили-гепили.
38
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 32Какво работиш и какво образование имаш, "бунтовнико"?:))))))
37
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече е ясно, че мачът ще се играе по правилата, т. е., ще има редовни избори. Жадуващите ново управление да вземат да обмислят тази перспектива и ако могат да предложат алтернатива на ГЕРБ, да я нагласят, да я подготвят и да я пускат в обръщение, а избирателите ще решат, харесват или не харесват офертата. Това е, другари, времето на превземането на мандри отмина.
36
18
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Протестите трябва да се превърнат срещу натякването на Ковод 19! Ще призная всеки един политик,който признае,че не е имало нужда от извънредното положение!
35
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31300 евро минимална заплата, 5 евро пвнсия преди Бойко.Благодарим на останалите политици, че ни показаха кой е правилния политик за България!
34
4
 
1
 
! Отговори
Асан преди 3 години
Абе, оти не плаштате? и скръндзите сте. Ей, нема да ви прутестваме и нема и дъ ви галсувъме!Ни на вазе ни нъ Гербъджиите!Вече за дваасе левъ немъ да стаа. Шъ плаштъте.Пъ тиъ машине за глъсувънье да си ги заврете ... Ниъ и стй шъ съ опрайме аку платите.
33
17
 
4
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Гротеска е цялото ви управление.Няма да ви изреждам поимено,защото един читав няма.
32
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 8 Я си напъни поне една гънка на черепната си кутия ползвайки я за равновесие! И Не вие стоите зад него! А ТОЙ ЗАД ВАС! -:) Я сега се сети какво ви се случва Плиткоумници "стоейки зад вас"? -:) Леле леле..Бойкофилизма и Герберизма ви е превзел тотално! Ами за това ни критикуват от ЕС! Жалки сте! През соца нямахме нито възможност нито някакво право да свалим Тато! Но сега го имате бре послушковци! А вие спите и "обичате" той да е зад вас???-:( Мазохисти!
31
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
3700 евро минимална заплата в Швейцария-300 евро в България.Благодарим ти Бойко за "стабилността и просперитета".
30
1
 
27
 
! Отговори
Протест-Гротеска ! преди 3 години
Когато няма протестиращи - ключовата дума е протестиращите се събират и после 50-100 човека гледат някакви прожекции и накрая се обобщава, че народът на площада иска оставка на : правителството, Гл. Прокурор, шефа на Народното събрание, шефа на БНТ, кмета на София и т.н.
29
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Успяхме да разрушим затвора на Доган в Росенец и почти да спрем парите от ЕС и да получим гей-бракове и права от Истанбулската конвенциял Да живее протеста.
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тато из ПравецМи айде де, или искаше да кажеш "да го изкараТЕ", щото не смееш да се подадеш от вас?Ахахахахаххаааааа
27
2
 
26
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Явно останаха само платените. Когато бяха повече имаше и такива, които скучаят или са недоволни, че не са богати, но сега останаха само работещите "протестиращ".
26
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е,че и Европа и света разбраха,че царят е гол.От тук нататък падението му ще е с 200,както сам обича да се хвали.
25
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикСпоко. Боко е джелезен. На Черепа няма да му мине номера.
24
2
 
26
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
"...въвеждане на машинно и електронно гласуване"===Когато БСП започне да си избира председателя с машинно гласуване, тогава черепоидите да искат такова. Видяхме Нянкова как я избраха. Обаче Черепа вярно излезе доста упорит. Видя че с нашите михлюзи нищо не става и започна да купува евродепутати. Някаква социалистка внесла резолюция в ЕП, че видите ли, полицията репресирала метежниците и биела жени и деца....Мухахаха, тоя изр0д вярно се бори на живот и смърт с ГЕРБ и както каза, все побеждавал

Спонсорирани публикации