Отново скок – 612 нови заразени с коронавирус през денонощието

7 души са починали, в болница са 1 131 души
Обновена: 10 окт 2020 06:01 | 10 окт 2020 06:00, Елка Василева
472
Отново скок – 612 нови заразени с коронавирус през денонощието
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

612 нови случая на заразяване с коронавирус са регистрирани в България през последното денонощие - с 96 повече от предния ден, при извършени 6048 PCR теста, съобщи единният информационен портал на здравното министерство.

Това е четвърти пореден негативен рекорд за последните 4 дни.

Новите случаи са 10,11 на сто от общия брой изследвани.

Още по темата

Най-много са новите случаи за последното денонощие в София - 186, и в Пловдив - 56.

Така общият брой на потвърдените случаи на коронавирус у нас достигна 23 871, като 7271 от тях са активни.

Излекуваните са 15 713, само за последното денонощие те са се увеличили със 150. Хоспитализираните в момента са 1131, от тях 58 са настанени в интензивни отделения.

С 44 са се увеличили заразените сред медицинския персонал, достигайки общо 1336.

За денонощието са починали 7 души, или общо 887 досега са загубили битката с коварния вирус.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
340
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо по време на най-големите протести заразените бяха 3-4 пъти по-малко,а сега са толкова много?Някой ни манипулира или през лятото се правеха по-малко тестове,за да може народа да пълни плажовете и да спасява туризма.А сега,когато се изпозаразиха масово,кой ми *** в гащите.
339
1
 
11
 
! Отговори
К19 пандемята преди 3 години
Наи-голямата измама след кацането на луната
338
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мале колко аомениари за един фалшив вирОс.
337
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАЙ ИНТЕРЕСНОТО Е ,ЧЕ ПРИ ТОЗИ (СТРАШЕН) И (СМЪРТОНОСЕН) ГРИП ХВАНЕ ЛИ ГО НЯКОЙ БОГАТАШ И УПРАВНИК СЕ ОПРАВЯ И ОЗДРАВЯВА ЗА 3-4 ДЕНА НАЙ МНОГО .ПРЕСЕН ПРИМЕР Е 74 ГОДИШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ЩАТИТЕ ТРЪМП КОЙТО ЗА 2 ДНИ СЕ ОПРАВИ И НАПУСНА БОЛНИЦАТА ЗДРАВ И СЕГА ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ ВОДИ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ ВЪВ ФЛОРИДА.СЪЩО ИНТЕРЕСНО Е,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ КОИТО ПРЕКАРВАТ ГРИПА У ДОМА СИ СЕ ОПРАВЯТ БЪРЗО НА 100%,А ШАШНАТИТЕ ОТИШЛИ В БОЛНИЦА И ПОЗВОЛИЛИ ДА ГИ ИНТУБИРАТ И (ЛЕКУВАТ) УМИРАТ
336
1
 
10
 
! Отговори
По какво преди 3 години
Да разберем, че вирусът К-19 е политически. По това, че го управлява бил бейтс. Вие да сте чули топ вирусолог в света да е казал нещо. Докато топ учените мълчат ( не дежурните плямпалници), а бил гейтс казва какво предстои, той се използва за всичко друго, но не и за здравето на хората.
335
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предстои да ни забранят да правим и деца! Осъзнайте се! Възпротивете се на робията!
334
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравите оживяват, болните и старите бон вояж.
333
0
 
11
 
! Отговори
Тръмпич преди 3 години
Вироса го изкарах на крак и две водки.
332
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да твърдиш че вируса е измама трябва да си доста обран от интелектуална гледна точка.А в Бг 80+% са такива.
331
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошите си заминават.
330
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите са най-простият народ на земята.В Бг е пълно с ***.Само вижте за какъв *** гласуват 10 годинии айде нема нужда.....П.П.От богатият ми жизнен опит мога да заявя че убеждениетоне върши работа. Маллоумника възприема света спрямо собствената си интелектуална бедност и никакви аргументи не могат да променят това!!Единствено тоягата помага.
329
3
 
11
 
! Отговори
Анон преди 3 години
Пср тест е научен пособ за намножаване на днк с цел изследване на въпросния материал често в миниатюрни количества. Не е клиничен тест. Зависимост от броя цикли и селектирания първоначален материал, резултатът може да е положителен или отрицателен. Ако страна въведе спиране след 20 цикъла да речем резултатър винаги е отриц. При 50 винаги +. Да оставим факта че не е изолиран ген материал от вируса досега за стандарт. Ей това ви е "пандемията"
328
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парадокса е, че колкото првече се заразяват, толкова по-малко умират, защото некачествените измряха вече.
327
4
 
4
 
! Отговори
a dano преди 3 години
Хайде затваряйте вече, че ми се работи пак от къщи :)
326
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда.. Нема управия! Невежите и безумните се събудиха, изтрезняха след поредния вечерен запой и почнаха с глупостите си. А нормалните искат да ги вразумят. Няма да стане- откажете се, приятели! Ямно ще трябва да изпием горчивата чаша до дъно...:(
325
3
 
3
 
! Отговори
Партизанин преди 3 години
Св Бойче моля те имаш министър който разбира от хладилни Камери с Трупове здравен ,сега е момента за една обществена поръчка на чували черни ако няма пари да теглим едно кредитче на ниска лихва сега е момента раздай малко пари и на Ушев да контролира КПП-та че всички Софиянци ще се втурнат към Банско да сеят зараза из прованса . Хайде *** в парламента покай се и започни да работиш моля те Св.Бойче теб споеманвам в божиите молитви в храма дето ремонтира с пари от чикмиджето
324
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има и такива, здраво стъпили на фундаментални човешки/природни ценности - тях няма да можете да заробите! Те ще са войните за права на човечеството! Бъдете смели и мъдри!
323
4
 
15
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Знаете ли кога ще спре да има починали от коронавируса!? Когато балъците откажат да влизат в болница, за да ги ''лекуват''!
322
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е план - да ни направят безправни р.оби! Това е най-голямата античовешка и антиобществена война, водена до сега! Но има и будни! И в тях ни е надеждата!
321
1
 
6
 
! Отговори
Партизанин преди 3 години
Св Бойче молим те спазвай си обещанията затвори всичко виж как правят дружките ти от Западна Европа бъди примерен лидер спаси нашите майки и бащи от тази чума ,вземете мерки най накрая иначе няма да гласувам за вас . Запазете този Български рай 10 години градите ами сега от чумата няма да има кой да ползва магистралите ... няма да има на кой да помагаш с 50 лв и детски бъди добрият пастир как се търси овче по света