98-ми ден на протест: Организаторите призовават към Въстанието в петък да се присъединят и полицаите

Обстановката е спокойна
14 окт 2020 22:00, Нели Христова
242

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Днес е 98-ят ден на антиправителствен протест в центъра на столицата.

Акцентът на протестната вечер е изслушването по-рано на главния прокурор Иван Гешев в правната парламентарна комисия, както и поисканата оставка от БСП и ДПС на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Движението по булевард „Цар Освободител“ е блокирано, по булевард „Дондуков“ е нормално.

От трибуната организаторите призоваха към големия протест в петък да се присъединят всички, включително и полицаите, чийто синдикат настоява за увеличение на заплатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 136Патицата е една :))
89
2
 
21
 
! Отговори
до 135 преди 3 години
хахахаха не ми дават символите да пишасписъка е дълъг - точно 5000 човека са.. нито един повечеи то с голям зор :Dняма да подсказвам повече кой да потърсят... те ги издирват с червена бюлетина чрез интерпол и ги канят като кумове за тежка сватба:D Голямото на.сиране ще е в петък.. понеже не само ще вали.. ще досурнат всичките служители на олигарсите - клиенти на прокуратурата и агенти от ДС. Сламата ще се намокри и няма как да па.лят като на 2 септ полицаите.Продажниците на Б-я ще видите
88
1
 
4
 
! Отговори
До 131 преди 3 години
Хмм, И ? е прав , а писанието ти се е само твое мнение което не е меродавно за милиони българи.
87
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам, че доста умни кърджалийски патици са налазили форума.
86
19
 
1
 
! Отговори
до 124 преди 3 години
Герб ще спечели само в нощните ти ***. Бай Ставри догодина ще оправя такива като тебе.
85
18
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Тролчета....майките ви къде заработват парички?Татковците ви от з.а.д.ниците ли ви родиха? А? Третополови драскачи,които при една пиратка ще се наака.те.
84
20
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До И?Никой няма да гледа тъпо ***, както виждаш си пишеш глупостите, не зависи от Бокича това :) Бойко може и да спечели, след като обяви извънредно положение заради КОВИДА, за да отложи нещата :) Проблема е че вече го гледаме с друго око, не е онзи спасител ами най обикновенна мутра :)
83
0
 
19
 
! Отговори
БГ преди 3 години
Само не разбрах като свалим Бочко тия тримата ли ще управляват държавата.
82
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шумкаря къде се крие? Мандра ли ще обира ?
81
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В петък щели да се включат във въстанието европейски депутати.xDНа измисленото въстание ще се подредят:роднина, депутат, служител на Лафка, до служителят на Лафка-м.ай.ка м.у., до ***.йка м.у- леля и, до лелята-чичото, до чичото на лелята бай Георги,до бай Георги 5 служители от Бобокови, до служителите на Бобокови-на Диневи чистачите, до Диневи-на Арабаджиеви от рецепцията, до тях бай Став-ри и леля К.-ур-ни, до нея баджанака на Радев, до баджанака Йоло Денев с плаката - ТРИОТО ОТРОВИ ПРОТЕСТА
80
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаква се най-сетне в петък Бабикяните да представят политиците на "промяната" - Нинова, Манолова, Томов, Р. Петков, Т. Дончева, Р. Инджова, Хр. Иванов - бухалката на Черепа и Фигуранта.По всяка вероятност Черепа ще участва задочно във "въстанието" per SKYPE via Dubai # OAE.Ще има хепънинг под мотото: Дръж се земьо, мутра те гази !
79
1
 
22
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Протест ? Въстание ? По вярно е че 30-40 безработни сопольковци слушат в захлас един продажен арменец играещ ролята на сифилистика Ленин ! Такова "въстание" може да се харесва само на чалгарите на Учиндолското богато *** !
78
3
 
19
 
! Отговори
И? преди 3 години
Тази вечер протестът беше малоброем и кратък. Утре сутрин броят на заразените ще е многоброен и продължителен. Жалка картинка са тези безполезни и мързеливи търтеи ,но най жалко е , че с безотговорното си поведение , амбицират милиони българи да им го върнат тъпкано. И до година като спечели ГЕРБ отново , какво ще правите А?! Ще гледате тъпо и ще се чудите.
77
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво става с Румен пауър пойнта?Няма ли да им направи презентацийка?:D Видял Радев в PowerPoint две букви PP и помислил, че това е знак от съдбата.Влюбил се в програмата като бил студент и онзи ден питаше студентите дали знаят за програмата PowerPointРумен пауър пойнта :D кво ли си вика пауър е нещо яко.. трябва да ша.шна студентите с моята програма. Да.. ама студентие работят с онлайн облак. Гледаха го като паднали от Марс. От къде да знае, че деца на 10г.учат програмата?Той децата си заряза
76
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуър пойнтъри. Начело баш пуър пойнтъра - руския фигурант. : )
75
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Решил съм твърдо да участвам в 21-то Велико народно въстание. То ще е някъде около Коледа, ще използвам времето до тогава за подготовка.
74
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не си мислете че Бокича ще е вечен, така че посмалете малко злобата си, щото после ще целувате *** :))) За триото съм съгласен че са въздух под налягане, само употребиха хората които искат промяна :) Арменеца явно е под прицела ви, но разбирам Тонка, все пак сте избили 1.5 милиона арменци през ПСВ, не може така та вие сте душички, не е вярно :)))
73
0
 
21
 
! Отговори
тоа преди 3 години
арменец да докара арменски сладки и ще излъже повече хора да идат на сбирщината
72
4
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
До 113Ще послушам човека и теб.....като ви подпукам с една точилка.Ще забравите за парите.
71
2
 
22
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Е, явно заработват там някакви 30-40 човека всяка вечер. Българин да се мине да си дере гърлото без пари не сме видяли . Все пак безработица е, а трябва и да се яде. Трябва да си абсолютен льольо , за да мислиш, че Бабишкян, хаджикян и минеткян са твоите идеолози ! Миличките проституиращи, освен вирус ,друго няма да намерят по площадите.