Борисов: Кризата с коронавируса ще отмине, затова не спираме да строим

Скоро ще бъде изграден ГКПП Рудозем-Ксанти
Обновена: 18 окт 2020 16:49 | 18 окт 2020 16:47, Веселина Йорданова
180
Борисов: Кризата с коронавируса ще отмине, затова не спираме да строим
Снимка: Facebook

Кризата с коронавируса ще отмине, хората пак ще се придвижват без ограничения, затова не спираме да изграждаме пътища и магистрали, заяви премиерът Бойко Борисов, който е на обиколка в Родопите днес.

Скоро още една връзка между България и Гърция ще бъде изградена. Това е дългоочакваният ГКПП „Рудозем-Ксанти“. През пункта е предвидено да минават всички видове превози, което ще от голяма полза за развитието на търговията, бизнеса и добросъседството в региона. Ще бъдат открити нови работни места, посочи той.

Реализирането на пункта и на инфраструктура до него струват близо 40 милиона евро. Средствата са осигурени по проект "Подобряване на трансграничната достъпност". В края на миналата година Министерският съвет осигури допълнително 18 445 744 лв.

Родопите са едни от символите на българщината. Затова за всеки от нас това е специално място. Това е регион с огромен потенциал за развитие и съм сигурен, че новият пункт ще окаже своето ключово значение за подобряване на свързаността, бизнеса и туризма, изтъкна Борисов.

Новият ГКПП "Рудозем-Ксанти" ще бъде завършен в началото на следващата година. По думите му това е огромен инфраструктурен обект, който създава условия за бързо и лесно преминаване между България и Гърция.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как пък целия свят го лови вируса а тоз тъпир нито вирус..даже нито кихавица го лови!Гаси темерутина!
35
5
 
10
 
! Отговори
Некой си преди 3 години
Народ, протест, борба, блокада.Тиква, джип, гора, ливада.Басни, приказки, лъжи.Залъгалки, брой, пари. Доган, сарай, прасе, каскет. Парламент, слуги, разчет. Алчност, липса, опозиция. Граждани, арест, полиция. Държава, армия, бюрократи. Бюра, агенции, заплати. Рекет, данъци, джуджета. Фактури, разписки, ментета. Европа, поглед, резолюция. Зора, проблясък, революция. Смелост, мафия, отпор. Справедливост, съд, затвор.
34
4
 
12
 
! Отговори
ffffffffff преди 3 години
Кво строиш бе цървулл, осраххте цялата държава вие от герб, разкоали ми навсякъде, да си имат оправдание да работят под земята и да си заравят там техниката, с която да извършват геноцид над собствения си народ.А да ви попитам вас от патриаршията, защо набедихте Иисус за някакъв друг че ги и разпространявате тия простотии навсякъде? Иисус предимно гледа да отблъсква злото от доброто и да съблюдава да не придойдат на вълна и да ни обърнат. На фалшив Иисус се молите вие с убиташкитте ви заповеди
33
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 33/36Абе, вие да не оглушавата/ослепявате като задам тоя въпрос.Аз го питам да ми каже кой е по-добър, тъй го разбира като знак да почне да плюе Боко/задаващия въпроса.Другарю, дай директен отговор на въпроса!
32
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е най големия социалист, високо вдигна летватабсп не може да скача толкова много
31
7
 
7
 
! Отговори
До 33 преди 3 години
Хаха...и Бойко...тази необразована мутра, за теб е най добрия, който може да управлява?Колко мъка има в тази малка държава. А с такива като теб...мъката няма никога да свърши.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов: Мицотакис ми каза, че Радев много хвалил България"Президентът Румен Радев вчера много е хвалил България. Мицотакис ми каза". Това разкри премиерът Бойко Борисов, на 16 октомври от Брюксел."Фич" отново са повишили кредитния рейтинг на ББР. Това е хубаво да се пусне и да се знае и да опонираме на всички, които са опитват да кажат, че не се случавт хубави неща.
29
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата се движи в правилната посока правителството се бори с бедността,безработицата и болестите
28
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да. Строим чужда тръба, с наши пари и чуждестранни строители.Това ако не е национално предателство, не зная кое е.
27
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До -Предложи някой по-дорър на неговото място.Или и ти, както ВСИЧКИ, коиот съм питал след такива изказвания, ще започнеш да мънкаш и накрая ще капитулираш?
26
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже гробовете в гробищата откраднаха гербаджиите! Такова крадене нито по турско, нито по руско време е било!
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20"От Короната ще се отървем. От строителството на Боко спасението е само Терминал 2"Странно, че точно такива като теб дето го обясняват това така яко са се впили в "корумпираната" България, че и със шутове не можеш да ги откачиш. Смуче откъдето му падне но обяснява за "корупцията". Добре,че на такива не може човек да ви надникне в бакиите - ще изчезнете безкарйно с 300.
24
5
 
12
 
! Отговори
- преди 3 години
За тази "личност" ми свършиха думите! Обяче се чудя защо има бай ***, които все още се прехласват по него! Едва ли е само изгода, пари, интереси!Срам ме е да съм част от тази нация, която "крепи" този позор начело на държавата!
23
5
 
13
 
! Отговори
Баце Борисов преди 3 години
Кризата с коронавируса ще отмине, затова не спираме да крадем
22
4
 
9
 
! Отговори
еех преди 3 години
Хубаво строите ама от десетките милиони евра от бюджета(нашите данъци) за "проектите" в осигурителните фондове за пенсии и здраве отиват нищожните пари от няколкото бригади работещи по тях. Например от горните пари във фондовете 5000лв общо останалото знаете къде...Как нямате мъничко срам ?
21
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не спира да краде !
20
2
 
9
 
! Отговори
Веселина Томова преди 3 години
пак според Арман, Боко да бил само технологично на власт. Глупости на търкала. Боко е реално на власт. И коли, и беси.Стотици хиляди селфита могат да отчетат организаторите на протеста. Във всякакви пози. С дъжд, без дъжд, мокри, сухи, с яйца, без яйца, и прочие.Приключи индийския сериал. Щял да се прехвърля под друга форма. Странно, как велико народно въстание си играе с формите.Сто дни танци и пляски на народите. Де кой не се бе изказал пред микрофон и той не се изпъчи.
19
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко,и твоя учител на който му беше пазач строеше денонощно 45г.Но накрая знаеш как свърши.Така че не се престаравай.
18
5
 
17
 
! Отговори
ира преди 3 години
До xБойко не гради, а с чужда пита, помен прави. И *** Перон е хвърляла пари от луксозния вагонл Правете разлика между харчене и харчене.
17
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Строим-с ръце в джобовете.И много дъра бъра,плям плям.

Спонсорирани публикации