Трагедия: Жулиета се роди, но баща й починал от вируса преди седмица

Майката на момиченцето е заразена, но няма симптоми
Обновена: 28 окт 2020 11:37 | 28 окт 2020 11:36, Веселина Йорданова
73
Трагедия: Жулиета се роди, но баща й починал от вируса преди седмица
Снимка: flickr

Жулиета ще се казва момиченцето, родено преди два дни в Хасково от майка, заразена с коронавируса.

Името е избрано от баща му, който обаче губи битката с коварното заболяване и почива миналата седмица.

Още по темата
40-годишният мъж е без придружаващи заболявания, предаде bTV.

Той постъпва в болницата в Хасково в тежко състояние и угасва за седмица.

Майката на бебето няма симптоми и не се нуждае от лечение.

Тя и момиченцето са отделени, раждането също е било в отделна зала, разказа директорът на болницата д-р Георги Гелов.

От 50 легла за болни с коронавирус в здравното заведение са заети 47. Очаква се да бъдат разкрити 15 допълнително.

Новите случаи в областта са 32, а от началото на пандемията 566. Област Хасково вече е в "оранжевата зона".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
4
 
! Отговори
Ай сиктир бе! преди 3 години
Пропагандната публицистика тия дни бележи връх. "Пик", както е модерно сега.Учителки умират, сега бащи, на другото място пишат за пост-овид синдром... Бълват, бълват гадости, барем се стреснем нещо, но ние сме толкова претръпнали вече, че тия не ни действат повече.Гледайте си работата! Маска не слагамедин вече писа, че познава семейството и бащата въобще не е умрял от това.
39
1
 
2
 
! Отговори
женитбата преди 3 години
До Насакото Якатаза мъжете когато си пожелаятза жените когато ги харесат и имат късмет
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 41Вкара ирония, но сега ще те нападнат :)
37
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шушумол Розенкръц , ти си виден виролог и много ги разбираш. Целия научен елит предупреждава, дава статистики, обаче *** Розенпърц е най-вещ и дава наставления от трибунката в панелката. Смъртността при вируса е по-висока от тази на грипа, вече има достатъчно данни за това, за разлика от преди 3 месеца, но не смятам да споря с козари.
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да е живо и здраво бебето родено с имунитет към корона .Определено на това дете не му трябва никаква ваксина срещу корона то ще има имунитет за цял живот, докато останалите които си създават имунитет е временен такъв.Така че за тях кораната ще изчака да ги зарази когато вече може да ги порази напълно , ако на първото заразяване няма дори да го усетят на N тото заразяване ще ги порази.Силата на корона като вирус 20 заразявания за 20 години сигурна смърт , ако медицината не се намеси.
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Насакото ЯкатаНе всички бързат да се оженят за първата си жена на 19 год и да се плодят, та на 40г да се чустват, като старци и да чакат внуци. Много грозен коментар под такава тъжна статия, което само показва плачевно ниското ти ниво на интелект. За да бъдеш родител възраст няма, но все още има селянд*ри, като теб, които определят родителството само по възраст - кре*ен!
34
3
 
5
 
! Отговори
Шмул Розенкранц преди 3 години
Караибрахиме, Слави може и да е чалгар, ама не той управлява... "прекрасната" ти кочинка в последното десетилетие, нали:)))?!?И се чудя, какво ли бил избрал с прекрасната си чутурка, ако трябваше да избираш измежду... чалгар и пладнешки крадец-тиквераст:)))?!?
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пък короната комунистите са виновни. Комунистите нарочно ми акаха в гащите тази сутрин. И ме облъчват лошите комунисти с 5Ж. И нямаше и банани преди 30 години - майка ми гладна е ходила жената. Ако беше яла банани навремето, сега щях да съм с 50 ай кю отгоре и щях да стигам средното, ама на.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 28Преди като почине някой, просто ти става кофти и продължаваш :) Сега е задължително да са от короната, преди това е нямало смъртност.
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма трагедия! Тази майка е истински боец!
30
4
 
2
 
! Отговори
Шмул Розенкранц преди 3 години
Тиквичката с коментар под номер 30... аланкоолу, знае ли простата ти коруба, която носиш вместо глава, колко хора са изкарали коронката, без дори и да знаят, че я има:)))???Говоря за... нормални хора, а не за постоянното присъствие в болниците!!!В момента има голяма(явно)нужда от... милосърдници в болниците, та можеш да се цаниш за такъв, тъй като явно си спец по проблематиката, нали:)))?!?
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така и така ще се мре.По-добре да е на свобода,отколкото коронясан,психясан и изкукуригал
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проф Костов се изходи по въпроса.Проблем бил скептицизмът на българите.Трябва да са повече психясали и да се поддават по-лесно на психологическа обработка.
27
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 11 Септември им повярвахте, обаче Короната дето всеки вече познава по някой, чиито познат и роднина е боледувал и ви казват хората, че е сериозно - не. То се видя по света колко прости хора има - пълно е. На така убедените *** им пожелавам да го изкарат веднъж за да видим тогава каква песен ще запеят. Не се и съмнявам, че дори и след страшни мъки и с щети останали за цял живот, пак ще има една група дървени глави от оцелелите, които ще си пеят старата песен.
26
10
 
13
 
! Отговори
Караибрахим преди 3 години
Чета коментарите и вече се убеждавам, че всяко племе си заслужава съдбата. Скотското съществувание на голяма част от бугарите ги докара до там, че да реагират първично, без съчуствие, без грам мисъл и каквото и да е анализиране на ситуацията. Гледайте си слави и 7/8, друсайте си чалгицата и вярвайте на мангъра- до толкова ви стига умствения багаж и за това ще освободите скоро тази прекрасна територия наречена България, за да дойдат най-после читави обитатели.
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди този вирус хората бяха безсмъртни
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трагедия, но за някои поредния повод за шеги. Така ще си изчезнем като народ...
23
7
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Аз не виьдам тук, особена грагедия Всични ние,е динд ен ще си отидем. Дали със Сомор или без, смъртта ни е неизбежна. Всъщност смъртта е самата неизбежност. Каквото и да прай чилякът, все тва го яака раждане и гроб. Но, ако беше кръстил детето си Динка или Калина, можеше и да не го вземе Сомор. требе си адекватност спрямо енергетиката на времето, в което се живее. не може да се мисли и кара по старому. Родилките и децата са под защитата на Умай. Нещата са прости;)))
22
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало , касиерката ! Само , че ти като свършиш работния ден не мислиш за работата си повече . Пожелавам ти от все сърце да взимаш "1800 " лева и три месеца да си в в отпуска Само , който е в системата на образованието , ще ме разбере .
21
31
 
3
 
! Отговори
Насакото Яката преди 3 години
Много е късно тепърва да става баща на 40. Той щеше да изпраща абитуриенти като пенсионер.