Каракачанов: България налага вето на Северна Македония за ЕС!

Ще бъде като студен душ за тях, заяви вицепремиерът
Обновена: 6 ное 2020 17:49 | 6 ное 2020 17:35, Веселина Йорданова
319
Каракачанов: България налага вето на Северна Македония за ЕС!
Снимка: БГНЕС

България няма да приеме преговорната рамка за присъединяването на Северна Македония към ЕС. Страната ни е уведомила Европейската комисия за отказа си.

Причината - поставените от България условия към Северна Македония не са вписани в преговорната рамка, а в съпътстващата я декларация на Съвета на ЕС. По този начин не се гарантира изпълнението на поставените от страната ни условия.

Още по темата
“Ако ние сега ги оставим, те утре ще ни се тропосат отново с тези претенции. И този път, като член на ЕС, ще създадат сериозен проблем“. Това каза в предаването "Брюксел 1" вицепремиерът Красимир Каракачанов.

"Моята прогноза е, че сега ветото на България ще бъде един студен душ за тях", заяви Красимир Каракачанов.

"Надявам се този студен душ да им подейства да излязат от своите илюзии, ще доведе до отрезвяване, сядане на масата и честен диалог между хора, които имат обща история и говорят един и същи език. Това очаквам. Ако не – няма проблем, ние не бързаме“, добави вицепремиерът.

"28 години спориха с Гърция. Ние сме готови и на такъв дълъг разговор", категоричен е вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Цялото интервю на Милена Милотинова с Красимир Каракачанов гледайте в предаването "Брюксел 1" в събота, на 7.11.2020 от 17.30 часа, по Bulgaria ON AIR!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
0
 
0
 
! Отговори
Целта е САЩ да преди 3 години
се представи като защитници на Българските национални интереси и тяхната агентура да се представи като единствените правилни патриоти в държавата.За целта от месеци тече кампания по очерняне на Сърбия и бездействие по преговорите с Македония. Нищо че ние дадохме ход на бомбандировки над Сърбия. Вместо външна политика има вътрешна кампания с предизборна цел.България си заминава. Става територия за база и нищо повече. Панамски канал. Така става и Македония. Затова им е важна легенда за миналото.
259
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Македонец от Русе... това е карикатура. Има едно гостуване на Каракачанов при Кеворкян, изгледайте го. Той е пълна нула като човек.
258
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой няма да се погрижи за нашата история и идентичност, освен ние самите.Дори нашите съюзници, това е право на България, както на всяка друга, независима държава.
257
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
268 Заради такива които вечно се смеят, псичиатрите ще имат винаги работа.Западат/НАТО въоражи Турция, но ако тя се държи, като през Средновековието, сте си вземе всичко обратно от примитивните неоосманлии.
256
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А съединение? Кога?
255
0
 
10
 
! Отговори
Браво бе преди 3 години
Най-после проявихте характер , чак да не повярва човек !
254
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Админе не ги бриши коментарите не биди глуп
253
5
 
3
 
! Отговори
Горд Македонец преди 3 години
И да ди знате се што е туо ке си вратете
252
3
 
5
 
! Отговори
До Горд Македонец преди 3 години
Е сега ще останете 200 години след нас.
251
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
аз все още не мога да разбера СЪЩНОСТТА на тия дърления с макетата...При тая наша "ЗАЕМНИЧКА" история,как така се получи,че "до вчера" един народ ,днес се раздели на "македонци" и "***"?!Ако некой ми каже,че ДРУГ "НЕКОЙ" ,който има интерес от това /некой ИЗВЪН нашата соба/не е поразпалил фитила на противопоставянето,ще му се изсмея...Ще кажете:-"Знаем,това са Русия и коварната Сърбия".....Ех,де да беше толкова просто и лесно обяснението!..
250
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
интересно какво е мнението на тоя за преговорите за членство на Турция в ЕС!../въпроса е риторичен,сещате се../
249
7
 
2
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
П,ростак н.250Българи не са продали Христо Ботев,а са го продали английското и руското разузнаване на съюзниците си от Османската империя!!Един учител показа в едно предаване по БНТ,как Ботев е обиколил да разузнава турските постове по дунав с лодката на английския представител,на която се вижда английският флаг!После англичанинът е изтропал заверата на Ботев на турците !Стамболов също е разбрал и затуй не е вдигнал четници под негово командване,щото щели да отидат зян!Затуй е бил и против РАША
248
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ми се правят на ощипана мома
247
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за съединение, кога?
246
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама тея защо още се правят, че не са българи?
245
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Каракачанов,с всичките си действия по отношение на външната ни политика свързана със съседите ни,ти показа в действителност,какъв трябва да бъде българинът облечен във власт.Аз съм от Русе,познавам те лично.Време е,да излезеш от оная компрометирала се вече абревиетура ОП,за която "помогнаха"твоите съратници.С "патриота" В.С. по много въпроси,да не кажа по всички,вие са разминавате като метеори по Дунав. ПП-ВМРО,няма нищо общо с набързо измисления НФСБ!
244
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ще ги подкрепя, ако си приз аят че са Българи, приемат българската конституция, оправят си езика, защото нека бъдем честно - развален беге език е.. ХахахаххаххахахаАахаххахаха
243
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако след изборите в Америка ни посетят пак двама сенатори,както при Ореха,нали знаете Баце с каква скорост ще подпише всичко?Двоумя се между първа или втора космическа,ама май втората.
242
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво им пречи да се съгласят с нашите искания и да влязат в европейския съюззащо е е този инат
241
10
 
8
 
! Отговори
No1 преди 3 години
Gospodine karakacanov ckembe debelo ne jadi koeto ne se jade,na kraja ke jadesh,ne do 9 koleno do 100 koleno slednite generacii ke te cekaat na duzpa,svetot se vrti ne se znae koga ke bidesh dole