Национален митинг пред МС, но с малко протестиращи

Отново поискаха оставката на кабинета в Триъгълника на властта
83

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Насроченият за днес Национален митинг пред Министерския съвет събра малко протестиращи.

Дали заради дъждовното време или защото енергията на недоволството отслабна значително, протестът в Триъгълника на властта в понеделник следобед беше доста рехав.

В него участваха представители на "Системата ни убива" и още няколко организации. Исканията им остават същите -  оставка на управляващите.

Провеждането на протеста днес не е случайно. Той се състои 31 години след 14 декември 1989 г., когато хората искат отмяна на член първи от Конституцията и властта от управляващата тогава Българска комунистическа партия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
5
 
21
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Спазвайте карантината, селяни пхрости!Казах ви да работите качествено и ефестивно като немците, сега нямаше да протестирате!Ако не можете като немците , направете го като японците!Или бачкайте качествено и ефективно или спазвайте карантина!Във всеки друг случай излагате устоите на англосаксонския западен строй!Агент Алекс Фери!ЦРУ!!!Агент Айвъри Донахю!ЦРУ!!!
51
2
 
46
 
! Отговори
Напред моладци преди 3 години
Напред другаре, превземете на абортаж всичко живо по пътя си, крещете и викайте, прегръщайте се, но после няма да може да се уредите като Гошо боеца във ВМА, на никой няма да му пука за вас,ще си умрете като кучета пред болниците, само Румен Петков и Манолова ще се уредят с болница
50
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да така е, защото във ВМА има квота за президентството и Радев е натиснал Генерала да приеме Гошо *** от Боец
49
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
петимата от рмс - пазете се от комунистите!
48
3
 
14
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Бати Бойко е велик!Агент Фалко Шолсбъри!ЦРУ!!!
47
4
 
49
 
! Отговори
Да преди 3 години
До БСПЩе падне Борисов, ама от смях , като ви гледа!
46
3
 
33
 
! Отговори
До 37 преди 3 години
Радев е уредил Гошо *** във ВМА, защото ВМА е военна болница и не могат да откажат на Радев, също така и е уредил приемането на жена му в правителствена болница
45
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не харесвам БСП, не симпатизирам на Радев и съм твърдо ЗА оставка на сегашните крадци. *** и *** твърдят, че който протестира е от БСП. Тъпоглави овце платени от някой или прости.
44
4
 
34
 
! Отговори
Отровна гад преди 3 години
Тези престъпници ПАК СА БЕЗ МАСКИ!
43
5
 
7
 
! Отговори
Електорален Колеж преди 3 години
в момента 35 за Тръмп, на 7 за Байдън! утре като се събудим, да не се окаже, че Тръмп е новият стар президент. Особено след като Китай извърши най-голямана Кибер-Атака в Историята на САЩ, а сина на Байдън е на практика член на Китайската Комунистическа Партия и им пера парите от черните каси с международни далавери!
42
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалка картинка на площада,лудо ,куцо и сакато протестира за нещо което няма да се случи.
41
4
 
30
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Пак ли въстание бе?:):):):)
40
26
 
2
 
! Отговори
К преди 3 години
Само публичен линч и убийства на политици могат да променят нещо, защото мнозинството от раята са заспали ов.це!
39
2
 
33
 
! Отговори
пенсионер от БСП преди 3 години
До БСП - Ще падне Борисов когато паднат на коча м........крепете Румен фонтана да не падне от спирта за дизенфекция
38
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже и подстрекателя към нестабилност - "фигурант" замлъкна на тема мутри, оставка, протести, протестиращи.Примирил се е, че е губещата страна.
37
6
 
28
 
! Отговори
до 23 преди 3 години
Даааа, Гошо от Боец и жена му са закарани с ескорт във ВМА и жена му в Правителствена болница.След като 3 вечери 25 протестиращи не спряха да заплашват, че Борисов искал да ликвидира Гошо като не го лекували във Видин както му се полага А жена му видиш ли горката била болна от бъбреци и щели да починат от лошите лекари във Видин. Та накратко Борисов или някой от МС са пратили ескорт да откарат Гошо и жена му в София.ВЕЧЕ САМО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЩЕ ИМАТ ЛЕГЛА.ЗА ДРУГИТЕ КАТО НАС ЩЕ МРЕМ ПО СТЪЛБИТЕ.
36
1
 
4
 
! Отговори
до 32 преди 3 години
това ще отнеме почти целият им ден, т.е. наша нощ, там по няколко щата на час дават електоралните си гласове за тоя за който са решили, че ще ги дадат.
35
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ги гледам в Ютюб :D щяха да се бият с полицаите...... направиха жива верига някакви 18 човека и напъваха да пробият полицейската верига. :D На 159 Sofia, Bulgarian Anti-Government protest day 159 няма и 159 човека. Ууууууууууууууууууууууууууууу :D
34
3
 
19
 
! Отговори
Тюх тюх преди 3 години
Има двама трима дето се напикват.
33
3
 
25
 
! Отговори
До 29 БСП преди 3 години
Ти кой народ визираш ,А?! Я не ни обиждай и не ни принизява до твоето проста шко ниво! Не ти и такива малоу умници ще ми натрисата вашите ментални идеи, ние народът на редовните избори ще решим кой и как да ги управлява.