Борисов: Да сме състрадателни и смирени!

Премиерът с поздрав за Коледа в социалните мрежи
25 дек 2020 09:30, Петя Славова
168
Борисов: Да сме състрадателни и смирени!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов направи поздрав за Рождество Христова с пост на страницата си във Facebook.

Борисов отбелязва, че след такава тежка година, си даваме сметка кои са най-съществените неща и добави, че е необходими да сме състрадателни, смирени, по-добри и по-човечни.

"Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен винаги с надежда за по - добри и светли дни.

Още по темата

Това са моментите със семейството, срещите с приятели, споделянето, детските усмивки. Тази година е необичайна. Сега най-силно оценяваме възможността да видим близките си и приятелите си здрави.

Много са нещата, които доскоро смятахме за даденост, а днес виждаме колко са значими. Да можем да споделим празника с любимите си хора - ще е най-големият подарък.

След такава тежка година, си даваме сметка кои са най-съществените неща. Време е да сме състрадателни и смирени, да сме добри, да сме по-човечни.

Бъдете живи и здрави – това наистина е най-важното. С Божията помощ и с работа ще излезем от тази пандемия и ще превъзмогнем кризата."

Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен винаги с надежда за по - добри и...

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 24 декември 2020 г.

Преди ден премиерът се снима със своите внуци и отново поздрави в социалните мрежи хората с Бъдни вечер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
4
 
10
 
! Отговори
венци преди 3 години
Оставка и затвор за мутрокомуниста Боко Тиквара.Обществото иска да види най-после вкаран в затвора политик.Тиквата е най-подходящият престъпник за съквартирант на бай Ставри.
118
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А снимката с внуците защо не я качите?
117
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един доказан,завършен демагог,натикал държавата си в дъното, на дъното на вонящата яма,върти един цял народ на пръста си.Олигарсите около него го държат прав,те богатеят,а простите българи се усукват и се чудят как ще изтикат дошлата зима.Мизерните пенсии на над два милиона българи,ги поставят на ръба на оцеляването. Няма по прости от нас на Балканите и в Европа.Ние сме едно стадо,което си е намерило чобанинът.
116
2
 
7
 
! Отговори
Handel преди 3 години
До Анонимен 115Кюлчето от питката се падна на единия престлонаследник, а на другия престолонаследник с падна новата резиденция в Барцелона.А на pаята се падна щастието да се смири и три пъти дневно да бие метани пред портрета на султан Тиквоний Пьpви
115
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отровното трио, откакто станаха пак безработни, гледам, че пишат в коментарите.
114
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма страшно, ако Борисов е УМРЯЛ ще се отървем от всички мерки дето ви тормозят!
113
21
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Призива на ББ е хубав, но се съмнявам че тези дето разнасят ковчези и бесилки из центъра на София ще го разберат ... Не биха го разбрали и техните кукловоди ... !!!
112
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен до Ани преди 3 години
Ани имаш нужда от очен и спешно от психиатричен преглед ама много спешно.Това на снимката е най черната страница от нашата история.На всички нормали Българи желая весели празници доколкото е възможно честита нова година и догодина това на снимката и цялата банда от ГЕРБ в затвора.
111
5
 
19
 
! Отговори
Северозапад преди 3 години
Другарю борисоф, президентът неведнъж излизаше между хората без охрана - и те го аплодираха!Ти кога ще направиш същото?
110
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бо-***!!
109
16
 
5
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Благодаря, господин Борисов! във Ваше лице виждам един човек, който работи всеотдайно за България. Така както очакваме от всички политици.Това което направихте в повече е че не отговорихте с омраза на омразата и продължихте да работите без да сте очаквали благодарност за направеното.Продължавайте така и ще имате обичта на българите и в следващите поколения.
108
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Борисов!След кошмарното лята на затворени булеварди и тонове изхвърлена храна, след омразата и вдигнатите юмруци, след цялата лява по-мия която се изла и ни показа как ще бъде ръководена държавата ако не дай се боже лявото вземе властта! Така както протестираха, така биха и "оправяли " държавата!Само Борисов!
107
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутра на кой се падна кюлчето от питката вчера.Оставка!
106
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БРАВО БОЙКО, БРАВО! ОБАЧЕ И ТИ ОМРЪЗНА НА ХОРАТА. ЗАЩОТО СИ ПОВЯРВА ЧЕ СИ ТОДОР ЖИВКОВ.
105
6
 
7
 
! Отговори
Тошко преди 3 години
Спомням си как едно време Тодор Живков, като сте стъжни положението, говореше подобни приказки:"- Снижаване, снижаване!"А вие бъдете смирени, не протестирайте, не гледайте какво прави тулупът, а само четете излиянията му по Facebook. Защото той вече не смее от страх да се яви пред народа.
104
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АМИ ЗАЩО НЕ СИ СЪСТРАДАТЕЛЕН И СМИРЕН, А СИ НАГЪЛ И КОРУМПИРАН?
103
9
 
6
 
! Отговори
Избори преди 3 години
Бойко Борисов и неговото управление нямат алтернатива. Алтернативата им я видяхме - орди от хулигани и вандали, които трошиха и цапаха градовете ни. Това е от нашите данъци да им плащам вандалщините.Кой им каза, че всички българи искат оставка на правителството, от чие име говорят?Ние сме доволни от управлението и затова пак ще гласуваме за Бприсов!
102
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДЕДО БОКО ПАК СЕ ОБЯСНЯВА
101
0
 
0
 
! Отговори
Слушам Айсли! преди 3 години
Перефразирам: "Съвременният свят няма нужда от хората дето победиха леда, мечката и тигъра, има нужда от добронамерени взаимопомагащи си и усложливи хора"Лозето не ще молитва иска мотика!Светът няма нужда от тия хора дето Айсли ги иска, светът иска ония със сатърите!
100
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дебелата, проста и алчна мутра от СИК направо ме разплака!