Мутафчийски: Посрещаме 2021 година изпълнени с надежда

Ехото от подвизите на българските медици ще отеква поколения напред
54
Мутафчийски: Посрещаме 2021 година изпълнени с надежда
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Посрещаме 2021 година изпълнени с надежда", заяви началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски в специално обръщение във Facebook страницата на ВМА.

"Броени часове остават до началото на 2021 година. Посрещаме я с традиционната равносметка, обещания и планове, но и с надежда. Надежда, че всичко, което преживяхме през настоящата пандемична година, ще остане в миналото. А ехото от подвизите на българските медици ще отеква поколения напред. Колеги, вие сте героите на годината. Извоювахте го с вашата жертвоготовност и себеотрицание, вяра и професионализъм, с непоколебимия български дух и силна жажда да помагате - давайки надежда на обезнадеждения! Защото надеждата е умението да гледаме на бъдещето с вяра, дава кураж и мотивира, усилва нашата борбеност и оптимизъм заедно през новата година да си върнем „старото” – спокойствието, прегръдката и целувката с нашите деца и близки", казва още ген. Мутафчийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: мутафчийскиВМА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Превъзбудил се е нещо Мутафчийски, да го отдадем на новогодишните наздравици. Лекари, които оставят ХОРА да УМИРАТ като КУЧЕТА по стълбите пред болниците, няма как бъдат определяни като "героите на годината". Разбира се, има и лекари, които са наистина герои. Но като цяло положението в нашите болници е ужасяващо. Затова сме и на първо място в света по смъртност.Така че - подобна патетика е просто... трагикомична.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутафчийски: "Ехото от подвизите на българските медици ще отеква поколения напред"---Какво ти отеква, направо кънти! Първи света по обща смъртност, от години. Неизменно в първата тройка в Европа по смъртност от ковид. Неизменно в първата десятка в света по смътност от ковид. Най-много инфаркти и инсулти на глава от населението в света. Най-ниска продължителност на живота в Европа. и т.н.Подвизи нечувани! И на медиците,и на управниците ни.Мутафчийски явно е предОбрил с пърцуца по празниците
35
0
 
1
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Биха ли му Витаминчето?
34
0
 
4
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
До Всички се надяваме 23Не ми се вярва тоя фат-мак да е глобалист. Просто си е продал душата, както е свикнал! За останалото съм съгласен.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм против тия ваксини! Но да са за тези 10-15% от населенито което е уязвимо към вируса И ТО ДА СЕ ИЗИСКВА СЪГЛАСИЕТО! И за журналисти с предимство! Хората сами да си решават и поемат риска. Дали ще се качват на колите си(където смъртността е с пъти по-висока), дали ще се катерят по отвесни скали или върхове, дали ще ядат български колбаси, дали ще скачат с парашут, или летят с делтапланер, дали ще се качват на самолети..или да се ваксинират или не. НЕВАКСИНИРАНИТЕ НАЛИ НЕ УБИВАТ ВАКСИНИРАНИ
32
0
 
2
 
! Отговори
епидемиолог преди 3 години
до 38 -Какво лошо е казал? Каза да носите маски и да пазите дистанция.-Това са най-големите тъпории, достойни за съд!Маските не помагат. Всеки който ноди маска я пипа и намества повече пъти отколкото си мие или дезинфекцира ръцете. А вяка маска за 5мин прогизва с всички, бактерии и вируси. После пипа дръжки на врати, бутони на банкавтомати, продукти в супери и т.н. . Пълно безумие! Както и локдауните. Вместо да се предпазят старците и да се пусне вируса свободно. Да ама ваксините са ненужни
31
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като кондуктор от метрото пред пенсионното с попълнен формуляр и остригано-избръснат секаш има проблеми с въшките
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво лошо е казал?Каза да носите маски и да пазите дистанция.Каза че ще умрат много хора.За 10 месеца умряха 2 милиона.
29
5
 
5
 
! Отговори
Отново най-адекватен преди 3 години
Борисов и Радев много му завиждат. А той на тях - не ;)
28
8
 
15
 
! Отговори
malart преди 3 години
Тоя неадекватен човек още ли се е скрил в дупката, от която изпълзя?
27
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мре народа, подарък от китайския комунизъм.
26
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе, оставиха хората да *** по стълбите, докато те чоплят семки..
25
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За народа здраве за изедниците като тоя няма да пожелавам нищо дано поне разберат докъде докараха хората.
24
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В нощта преди Коледа сънувах кошмар!Сънувах, че вместо дядо Коледа, през комина се е промъкнал генерал Мутафчийски!Със празен чувал!За трупове!
23
9
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
каза че ще се мре яко, и верно яко се мря!
22
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умни мозъци брей - ваксината се бъркала в ДНК-то им, май само в тяхното......
21
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко боцнати има днес, Тиквон боцнаха ли го?
20
2
 
12
 
! Отговори
А дано преди 3 години
Тази година чекмедже с еврациДогодина трикрилен гардероб.Ама доста сурвакане ще трябва
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изпълнени с надежда че ще ни се размине за всички лъжи дето ви на говорихме, ама не сте познал защото срещу вас е Бог.
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Боцето какво ще прави в резиденцията в правителствения квартал? Сигурно цяла нощ ще брои тестета с евро и ще претегля кюлчета злато? Защото след онзи сеир със снимките в резиденцията ще прекара нощта без скъпоплатени наложници, една от които го орезили... ББ си каза чистосърдечно за прегрешенията си, но от Главната прокуратура решиха: Такова нещо няма и не е имало. Нищо, че премиерът си призна пред ЕС за ергенските забежки...

Спонсорирани публикации