Полина - българката, която интервюира най-известните в света

Дуейн Джонсън - Скалата благодари пред милиони на сънародничката ни
5 яну 2021 17:00, Анисия Иванова
40

Необичайна благодарност в социалните мрежи към българка отправи Дуейн Джонсън - Скалата и повдигна въпроса коя е тя. Оказва се, че тя е журналист, който интервюира едни от най-известните хора в света.

Сред събеседниците на Полина Маринова са Мелинда Гейтс, Илън Мъск и разбира се - Скалата.

Дуейн Джонсън е любимец и идол за милиони, а за втора поредна година е и най-скъпоплатеният актьор в Холивуд. Към сметката му се трупат и милионите, които той прави с публикациите си в Instagram. В социалната мрежа Скалата има 210 милиона последователи. С тях сподели и за една българка - Полина Маринова.

"От това, че е наречен "задник", когато е на 15 години, до това сега да бъде наричан "най-харесваният" човек в света. Ей, имам малък прогрес. Големи благодарности на автора Полина Маринова за написването на този профил. Това беше приятна изненада за четене".

Публикацията на Скалата е харесана от над 2 млн. души. А самата Полина, която е израснала в Съединените щати и е учила журналистика там, първоначално не повярвала.

"Беше пълна изненада. Отначало не повярвах, че е той. Той не само я прочете. Явно му хареса, защото я публикува навсякъде", сподели Полина пред Bulgaria ON AIR.

А преди този проект биографията ѝ е впечатляваща. "Работих малко време в CNN в Атланта, после се преместих в Ню Йорк да работя в списание Fortune - едно от най-добрите бизнес списания в Америка", разказа Полина.

Мечтае да вземе интервю от Джордж Клуни. Милиардерът визионер Ричард Брансън също е бил неин събеседник.

29-годишната българка живее в Ню Йорк. Във време на епидемия тя взима и още едно сериозно решение - да се омъжи. Споделя още, че вече няма търпение да се прибере в родината си, тъй като затворените граници миналата година я спрели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има хубави напращели ЦЦ затова вървят интервютата
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на момичето!
15
1
 
4
 
! Отговори
Додо преди 3 години
"Сред събеседниците на Полина Маринова са Мелинда Гейтс, Илън Мъск и разбира се - Скалата"Остава да добави Хилари Клинтън, Джордж Сорос и Джо Биден към този списък и може и за Оскар да я предложат! Или поне за водеща новините по Нова...ако разбира се Ани Салич се съгласи.
14
2
 
5
 
! Отговори
Бау преди 3 години
злобното твърдение, че печели с ц*** издиша при Мелинда Гейтс :D Злобари ...
13
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нееее! Момиче, не се прибирай в Ганьовстан!!!
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е за какво да си идва когато няма да бъде посрещната от 100-200-300 човека на летището,и няма да говори пред голяма аудитория.Няма смисъл такова пребиране в България.Все пак тя ще търси висок директорски пост по БГ-Телевизиите,или ще очаква тлъсти оферти от нашенски спонсори с неустановен капитал.Иначе от Юли до сега е могла да лети по всяко време.
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да поканим Скалата за президент и да набие Тиквите.
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че какво е успяла Бе ? - взела интервю от някакви друсани наркомани и известни креватни гимнастички - страшен "успех" !като знаеме как "успяват" женичките в сащ нейното е Нищо и оная сушито и тя "успява"
9
7
 
4
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Полина " Споделя още, че вече няма търпение да се прибере в родината си, тъй като затворените граници миналата година я спрели."Е айде айде нЕма нужда. И ние ядем бонбончета тик так. Имаме познати в Сан Диего- жената си дойде още юни месец, върна се за малко, и през август пак дойде с мъжа си и седяха два месеца тук. Никакви проблеми по летищата. Искала да дойде ама заради тоя пуст ковид видиш ли не могла. Аха...разбрах
8
7
 
9
 
! Отговори
От любопитство преди 3 години
Защо някои сте толкова гадни в коментарите си? Защо ви е толкова неприятно, че някой е успял в живота си и в професията си? Не е нужно да ми отговаряте, опитайте се да отговорите за себе си. Тъжно е. Търсете начин да успеете и вие. От сърце ви го пожелавам!
7
3
 
6
 
! Отговори
отвратитИлно преди 3 години
кой па е скалата и коя е полина , па написала два реда ,па той ги прочел - Повръща ми се !
6
4
 
4
 
! Отговори
50% бг, 50% ит преди 3 години
Даже не е българка 100%, името и е италианско, сигурно е мeлe3 oт смесен брак
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доколкото разбрах тя не е взимала интервю от Скалата, а написала статия за него и той я забелязал...
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая я видях в един сайт за платени.....
3
4
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Защо не си напишете, че това е платена реклама?
2
7
 
10
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Ей това българите сме много комплексиран народ.Някакво момиче взело интервю от скалата(бивш кечист) той написал 2реда за нея (сигурно би я уважил насаме) и вече ние се кефим като за последно.Дайте и орден да и дадем. Гордея се Камата(като спортист) Костадинова,Дан Колов, Бербатов и т.н. Тая коя беше?!? - взела интервю и ние тук припадаме. Жалка история.
1
4
 
18
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Освен, че говори български не виждам нищо българско в момичето. Евала за това, че има добър живот в Америка. Тя си е американка и не е българка. Нейните родители са българи. Трябва да престанем да си преписваме чужди успехи.... станахме като макетата