Протест на "Възраждане" срещу отмяна на регистрацията й

Лидерът на партията готов да участва в изборите на всяка цена
65

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Привърженици на партия "Възраждане" излязоха на протест пред Съдебната палата, недоволни от воденото дело срещу формацията.

 Прокуратурата иска отмяна на регистрацията ѝ заради нарушения, допуснати по време на учредително ѝ събрание.

Пред БНР лидерът на формацията Костадин Костадинов заяви, че обвиненията са несправедливи.

По думите на Костадинов "Възраждане" въпреки всичко ще участва в парламентарните избори на 4 април.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
6
 
10
 
! Отговори
уточнение преди 3 години
Това са протестиращите,каито искат да направят Боко за 5 стотинки.
15
16
 
20
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Тези ли са проституиращите ,които искат да направят пенсиите ни 5 копейки ? Нали вождът им е Копейкин ? Дайте му билет за Москва на тоя Копейкин ! Хайде , марш , руска под.ло.го !
14
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То май един и същ хейти тук. Копейкин, Костя.... ясно.Не ме интересуват партиите. Аз съм за диктатура, но водена от държавници като Живков, Стамболов. Да не изброявам царете и кановете в миналото, щото и те са били диктатори. При водачи с твърда ръка и националисти сме били най добре.
13
10
 
17
 
! Отговори
въпросче преди 3 години
на смешника що му викат копейкин ?
12
14
 
26
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
Какви са тези мърльовци от Възраждане ? Как и къде са се възродили , като носят руски знамена , пеят руски песни и искат да станем руски слуги ? Тези трябва да бъдат замеряни с камъни по площадите !!!
11
5
 
17
 
! Отговори
gogo преди 3 години
Чакайте скоро протести на сексуалните насилници и на серийните убийци пред Съдебната палата. Против репресиите и делата срещу тях..
10
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Копейкин- парите къде са?
9
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За такива дето са готови да предадат и майка си в полза на Русия като тези и отнемане на българско гражданство трябва и съд за предателство към родината.
8
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахаха костя си праиши сметките да си построи нова вила с парите от субсидията, ама а де костя, ся ши вий до четвърти април че го ощетили
7
16
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
До 9Не че вземам позиция, но по въпроса за къщата в ю туб има запис на целия репортаж от срещата на Васил Иванов с Костадинов. Пуснат е от Костадинов, защото е снимал и записвал и той. Доста по различна излезе картината. На мен лично оттогава този журналист ми падна в очите, а много го харесвах. Поръчково разследване. Жалко, че и той се е продал.Иначе няма да гласувам за никого. Не вярвам на никой от известните медийни говорящи глави.
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само циркаджии в новините, в първия ден от регистрацията участниците в следващите избори. Никога няма да се промени това скапано фрийкшоу. С единични изключения, в политиката има само хора, търсещи на баницата мекото. И това е нормата, и на тях вече не им пука дори и как изглеждат в очите на обществото.
5
14
 
25
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Копейкин още с първата партийна субсидия си построи луксозна къща, купи апартамент и кола :)))))))))))))))))))))))) Бил заплаха?!? Руски клоун с 18000 гласа на последните избори.
4
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да махат тия хрантутници - заличавай, и те искат на хранилката, много маймуни се навъдиха напоследък, а пая малък, костя не наял са
3
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ихааа и за това ли ви плащат? Срещу Възраждане? Хм. Толкова малки и пак са заплаха значи някаква. Ми благодаря ви. Нямаше да гласувам, но сега ще гласувам за тях. Щом са репресирани от статуквото, значи има нещо читаво в тях. Много благодаря, отново!
2
18
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Копейкин кажи къде са парите от субсидията. Стигнаха ли ти за новата ти къща във Варна. Айде Копейкин- отговори искаме, не лозунги. Крадливо момченце- къде са парите!!!!
1
20
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
коста копейкин иска да си купи още една луксозна къща и нова киа, затова иска да е на изборите.