Мермерски за Johnson & Johnson: Лъч, който осветява пътя

Всички ваксини, които имат ефикасност, са спасение на човечеството, каза ученият
26 фев 2021 10:19, Красимир Ангелов
19

Имунитет в една доза. Какво трябва да знаем за ваксината на Johnson & Johnson?

"Тази ваксина е не просто светлина в тунела. Аз бих казал - лъч, който осветява пътя извън тъмнината на Ковид-19", заяви в студиото на "България сутрин" проф. Йонко Мермерски, който е доктор по органична химия във Вашингтон.

Още по темата
"Съхранението на тази ваксина е на 2-4 градуса, което е е невероятно облекчение", посочи проф. Мермерски. Той обясни, че бавен етап при ваксинирането е администрирането на ваксините. А в САЩ забавянето не е заради производството, а в самото прилагане. Ситуацията там той определи като "голямо объркване".

"Надявам се Johnson & Johnson да ги одобрят днес, процесът няма как да се спре. В Африка са се отказали от AstraZeneca и чакат Johnson&Johnson, което ще освободи капацитет, който вероятно ще дойде към нас", отбеляза ученият.

По думите му другите ваксини не отпадат като вариант.

"Стадният имунитет е процес, който настъпва постепенно и ще дойде време, в което ние ще асимилираме вируса. Всички прогнозират, че до края на годината ще стигнем до прага на стадния имунитет", подчерта проф. Мермерски пред Bulgaria ON AIR.

И добави, че предпочита да не се имунизира в момента, защото има антитела и ще отнеме възможността на тези, които имат нужда от ваксината.

"Отговорно и правилно е да се ваксинират хората, за да го преодолеем този вирус. Всички ваксини, които показват ефикасност, няма значение за мен. За Sputnik V също казват, че е добра. Всички ваксини, които имат ефикасност и минимални странични ефекти, са спасението на човечеството", категоричен беше събеседникът.

"При условие, че не всички хора имат достъп до ваксина, трябва да се обмисли добре зеленият паспорт", каза проф. Йонко Мермерски.


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Печалбарят преди 1 месец
Иска да продава при тъпите туземци щото оттатък няма лабаво. Как ни го рекламират само от слугинските медии.
18
0
 
3
 
! Отговори
Бедняк преди 1 месец
Всеки иска да е компетентен! По всичко! Йонко е д-р по органична химия.За професурата му не знам, може да чете в Харвърд или кой знае къде.. Но Йонко е за сега химик, и между неговата химия и вирусологията и всичко около медицината има бая разлика. И той нека си стои на края на тунела и да чака своя лъч а ние чакаме за ваксини. И проклинаме всеки който отиде зад океана и изведнаж знае всичко и иска да ни дава акъл. Та мними професоре, стой си там , обучавай си мнимите студенти а ние си знаем!
17
1
 
6
 
! Отговори
Okulist преди 1 месец
Лъч в тъмното за слепи май
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Африка се отказали от ваксините на Зенека, та щяло да има и за нас. Въпроса е дали ние ги искаме тия ваксини, дето даже в Караганда не са вървежни. Хехех.

За нас винаги утайката на утайката. Пък за управляващите - S класи, жипове и чекмеджета.
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тоя започна да лобира за американските си господари.Аман от дупе-давци.
14
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ваче кастрират с една доза.
13
1
 
12
 
! Отговори
цитат на деня преди 1 месец
"В Африка са се отказали от AstraZeneca и чакат Johnson&Johnson, което
ще освободи капацитет, който вероятно ще дойде към нас", отбеляза
ученият.
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мермерски, стига си пробутвал боклуците си и най- неефективната ваксина, която никъде другаде освен в Южна Африка не я искат.
11
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой е по-голям мошеник!? Тоя или баща му....
10
1
 
10
 
! Отговори
До 4 преди 1 месец
Проф. Мермерски са баща и син. Преди наколко мисеца възрастният Мермерски се излекува от ковид, на 86 год. Без да влиза в болница и Без ваксина.
9
1
 
16
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
Последно: да се ваксинира всеки, който доброволно го иска. Който не иска да се ваксинира е неморално и най-вече незаконно да бъде насилван. Щом ваксерите вярват във ваксината, нямат никакво право да насилват антиваксерите или който и да било друг, който е критичен към вакснината и не я иска.
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А къде са ваксините, що при нас няма ваксини, а във Сърбия има много ваксини да не ги продадхте нашите ваксини там на черния пазар. Трупате ли пачки по чекмеджетата, ах гиди мръсници.
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още кой не се е изказал? Нещо им е прекалено важно да ни убедят да се ваксинираме. Защо така, бе Миме?
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ваксината ще прободе мракобесния режим на вируса със своя остър меч и над Земята ще се възцари хилядолетен мир. Летописците на тежката и неравна биткасъс вируса са останали малцина. Избраният ще успее да спаси света със своя лъч светлина.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Салата Измилова къде е?
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Винаги съм смятал че проф. Мермерски е измислен герой, приятел на Алековия Ганьо. Той бил истински, моля ти се!??
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А д-р Ливайн какво мисли?
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сатанинския вирус и силите на мрака искат да превземат човечеството, благодарение на ваксините и силите на светлината ще се спасим от злите сили.
1
1
 
11
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
Тоя не беше ли млекар?