Борисов заръча: Да се възстановят "зелените коридори"

Това да стане там, където има чакащи хора
Обновена: 28 фев 2021 09:26 | 28 фев 2021 09:14, Елка Василева
216
Борисов заръча: Да се възстановят "зелените коридори"
Кадър: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заръча на здравния министр Костадин Ангелов да бъдат възстановени "зелените коридори" за ваксиниране, където има чакащи хора.

Премиерът Борисов отиде на проверка в болница „Пирогов“, за да се запознае  как върви ремонтът на детското отделение. Заедно с него бяха здравният министър Костадин Ангелов, а гид в обиколката им беше шефът на „Пирогов“ Асен Балтов.

Министър Ангелов докладва, че вече са пристигнали над 52 000 дози ваксини, а от 6.30 ч. всички РЗИ-та чакали да бъдат разпределени.

Още по темата

Борисов на свой ред заръча на Ангелов да възстановят  "зелените коридори" за ваксиниране, където има чакащи хора.

"Възстановете до 8 март, до следващата доставка", каза Борисов. Той припомни, че утре трябва да дойде и още една доставка с ваксини - над 22 000 от Пфайзер.

Ангелов поясни,че до обяд ще се прецени дали е възможно "зелените коридори" да се възстановят и къде.

"Там където чакат днес, пуснете ги, за да минат хората", каза Борисов. Напомни, че са отделили и 20 млн. лева за хеликоптер.

В детското отделение на „Пирогов“ показаха на премиера и стаята за деца инвалиди. Балтов пък поясни, че преди това е било стаята за аптеката. 720 000 лева са били усвоени. Имат и детска млечна кухня.

"Дано все така да е празно", каза Борисов.

Балтов поясни, че от спешното има топла връзка за педиатрията и детското спешно отделение. Именно там са операционните и всички е събрано на едно.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до всички от БКП и БСП слушайте какво ви говори Борисов и изпълнявайте
105
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Анализаторите и социолозите вече не спорят дали ГЕРБ ще победят, а с колко.Инстинкта за самосъхранение на българина работи и така една бедна и малка държава оцелява години наред въпреки всичко. Сега ще оцее отново кабинета Борисов защото няма как да излъжат народа някакви стари муцу.ни, пропаднали в политиката или накратко - няма кой да изберат. А БСП ще се бори дори за третото място след като Нинова я разцепи. Нинова след като загуби на 4.04. ще се кандидатира за Президент (както Първанов).
104
2
 
8
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 3 години
Докарат някоя и друга бройки Ваксина(Астра зенека) най - големия ***.Дойде Стадото--- заразят се....Свърши Матряла...Айде пак ...НЯМА ВАКСИНИ....ЧАКАМЕ..СлЕД 10 дена Пак...И така пълен ИДИОТИЗЪМ
103
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цъкайте си минуси, платени тролчета))) Събирайте монети, да има утре за чалгата. )))))
102
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната пошла комедия, с участието на некадърни комедианти!
101
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МОЯТ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ЗАЯВИ ПО БНТ, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НАЛИВАЛО ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ В НЕЧИИ ДЖОБОВЕ- Я КАЖЕТЕ ТОВА ОБВИНЕНИЕ В КРИМИНАЛНО ДЕЯНИЕ ЛИ Е ИЛИ КАКВО БЕШЕ- ЗАЩОТО ЗА МЕН БЕШЕ КЛЕВЕТА, ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ ЕКИП ЗНАЕ НЯКАКВИ ФАКТИ ЗА КРАЖБИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ ЛИ, ПОДАДЕ ЛИ ФАКТИ ДО ОЛАФ И ДО ЕВРОПРОКУРАТУРАТА, А ДО БГ ПРОКУРАТУРА...АКО ЗНАЕ ФАКТИ, НО НЕ ГИ СЪОБЩИ, ТО ПО ЗАКОН ДЕЯНИЕТО ИМ Е НАКАЗУЕМО ЗАЩОТО АКО ЗНАЕШ ФАКТИ, НО НЕ ГИ СЪОБЩИШ, СИ ПРЕСТЪПНИК ПО ЗАКОН.
100
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Чалгарчетата. На записите на баце, така на фон си свиреше баш чалгица. Доста време бяха и първи дружки с чалгаря
99
2
 
8
 
! Отговори
Будали, преди 3 години
и без това вместо ваксина се бие дестилирана вода, и такава вода ли не можете да си произведете!? И без това ваксината е с плацебо ефект, само на хипохондриците помага, за да не се паникьосват!" Антитела не е равно на имунитет"!
98
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 102,под агитираше за БСП имам предвид референдума за Белене.
97
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 102,виж сега, на Бойко никой не му вярва. Но *** и Славчо отблъскват нормалните хора заради съвецкото си излъчване. Това е. Бойко е във властта от 10 години, има опит и на международната сцена. Куманистите са много по-крадливи, а чалгарчетата не знаят къде се намират и имат определени чувства към Раша. Помните ли как Слави агитираше за БСП, как им помогна да издигнат Радев като кандидатура и т.н. Не мерси. Ние гледаме на Запад.
96
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От доста време не гласувам за никого.Щом българинът си харесва Бойко как ще ги разубедиш.Всички политици са от една порода.Може би Бойко ще стане добър политик с времето.От добри чувства към онези ,които му вярват.
95
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Испекторът и НОЩа"Имаше такъв филм.Сега гледаме продължението.
94
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да се учудя ако вкарат Славчо в парламента. Българския избирател не е особено интелигентен, особено по селата и паланките е пълно с чалгари и простаци.
93
5
 
2
 
! Отговори
До 96 преди 3 години
Ти в ред ли си бе ?
92
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 97Това го разбрахме.Но не искаме нито Буци,нито ***.
91
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко не е идеален, но не искаме субекти като дългия и ***. Това е.
90
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За това, че отвори гимназиите, точно когато трябва да затваряш. Затова, че постави живота на хиляди деца, учители и родители на "каквото дойде". Този експеримент с човешки животи, никога няма да ти го простим!!
89
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ я карат на свободно падане, това е ясно на всеки с малко мозък, проблема е, че тези които се пишат опозиция нищо не предлагат, дори не си правят труда да излъжат (отново) народеца :)) Корнито излезе с нещо подобно на програма, пълни шитове и безмислици, дето никой средностатистически българин не го интересува :) Явно тези блаженни 30 милиарда помощ от ЕС са привлекателни за българските хиени, затова всеки гледа да се добере до кокала :))
88
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При такава опозиция Борисов ще векува. Хора, разберете няма как да го бутнат Борисов нито Импексова, нито който е да е от опозицията. Опозицията копае дъното. Те го бетонираха Борисов. Сърдете се на тях! Няма в момента нова фигура на хоризонта. За това избират по-малкото зло. Опозицията не намери нови иде и политики. Те се захванаха за протести. Видяха ги хората какво сътвориха на протестите. Ковчези разнасяха, бесилки, храна хвърляха, тормозеха София.Борисов нарочно ги остави да се излагат.
87
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е дедо Боре да оди да оре.По възможност-пеш.А Корнелий да иде при своя кръстник живял пр.н.е.-Луций Корнелий.