Питбул нападнал мъж и кучето му време на сутрешна разходка

Той твърди, че собственичката на питбула се е държала неадекватно
2 мар 2021 10:57, Ния Христова
57
Питбул нападнал мъж и кучето му време на сутрешна разходка
Снимка: Pixabay
Мъж твърди, че по време на сутрешната им разходка той и кучето му са били нападнати от питбул. Емил Ноев разказа, че инцидентът е станал в неделя, 28-ми февруари. Емил има Голдън ретривър, който е бил тежко ранен след нападението.
 
"Прибирайки се от разходка, точно пред блока, бяхме пресрещнати от жена, която водеше американски стафордшир. Кучето беше на много дълъг повод, нямаше нашийник, а нагръдник, който беше прекалено голям. Животното беше около 25 кг.", обясни пед Нова тв Ноев.  
 
Той добави, че е разхождал кучето си без повод. То отишло да се социализира с питбула, по думите на Ноев.
 
"Късно го видях, повиках го, озова се на моята команда. Опита се да заобиколи питбула, но понеже той беше на много дълъг повод, с едно движение само се пресегна и го сграбчи", стана ясно още от разказа му.
 
Според мъжа собственичката на питбула се е държала неадекватно. "Влачеше се по земята. Има и свидетели, които ни видяха. Тя не можеше да контролира животното си по никакъв начин", допълни Ноев.
 
Той е подал сигнал в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
6
 
! Отговори
КАТ преди 3 години
Това ми прилича на пияница минал на зелено vs. въздържател минал на червено.Кой е виновен?
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво е повече такива срещи между самозабравили се кучкари за който правилата и околните са без значение. Няма на какво друго да разчитаме.
26
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кане корсо ,питбул и ротвайлер трябва да се забранят за отглеждане в целия свят.
25
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двама нарушители се карат, кой е по-голям нарушител.Голдън ретриварите, колкото и да са добродушни - не са малки кученца, и трябва да са на къс повод и те. Или нещо се бъркам.Та като твоето куче е нападнало другото (влязло му е в територията и се доближило безконтролно до собственика му), що ревеш.Жената се е стреснала, но кучето и е боло на повод - твоето без.
24
1
 
1
 
! Отговори
Dnеs.bg преди 3 години
До АнонименА ти не пишеш ли?
23
8
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Кучкарски истории, явно се е опитвал да сваля мацката и го го е намерил
22
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питбул.11 годишен.На къса здрава каишка.Нулева агресия дори към котки (може би, защото е свикнал с котарака - 8 годишен)Без намордник, защото има улични кучета и тарикати с големи кучета, които ги разхождат без каишка.Досега не съм имал инциденти, пазя си момчето, че инак жена ми ще ми смъкне кожата.Децата?Децата се пръснаха по света.Близнаците в Канада.Дъщерята в Австралия.Правим видео сесии по Скайпа, за да видим внучетата.Тъжно...
21
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Две кучета и кучкарите им са се скарали. Това нас нормалните хора какво ни интересува. Добре, че за пореден път не са нахапали някой човечец.
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1. Има закони, норм . уредби и т.н. - кучета над 5кг - задължително с каишка и намордник2. Без да обичам кучета, смятам, че голдън ретривърите са едни от най-добрите, сладки и любвеовилни кучета, няма нужда от каишка, но не мисля, е е станало нещо неочаквано в случая, Емил Ноев си е виновен и си му е грях на душата, че е допуснал такова добро куче да се затрие3. Млада дама, 40кг с дрехите може ли да удържи 25кг пес, бойна порода ? Трябва да е с намордник за всеки случай, като този
19
8
 
14
 
! Отговори
Тялото преди 3 години
Питбулите и подобните породи трябва да са със разрешително след прекаран курс и застраховка.
18
4
 
14
 
! Отговори
Ro преди 3 години
За да притежаваш дом. любимец или за да ставаш родител - психо тестове и жестоки проверки. Може да е крайно, но не всеки е достатъчно компетентен да се грижи за друг индивид. Изконното право на всичко живо да гледа животни и деца трябва да се отнеме, съжалявам. Рискът е твърде голям, а примери за насилие, неадекватно поведение и какво ли не още към по-слаби, имаме предостатъчно. Не може, просто не може всяка амеба да има правото да се разпорежда с друг живот.
17
5
 
13
 
! Отговори
Mister Cro преди 3 години
Белег, че сме станали нормална държава, ще бъде, когато кучешката джунгла, в която живеем изчезне! Дано институциите, които издържаме с данъците си, да се вземат в ръце иначе все повече хората ще прибягват до тоягата, ножа, лопатата или просто кренвирш с нещо си вътре срещу тази гнусна напаст...
16
4
 
19
 
! Отговори
ПуфиМуфи преди 3 години
Народа съвсем изплесна с тези домашни любимци. Гледат ги по разни апартаменти, само мъчат животните, освен че не е хигиенично. И да не се залъгваме, че не мирише, влезеш ли в апартамент с куче от вратата те лъхва и се усеща миризмица. Въобще, една част ги отглеждат наистина от любов към животните, ама друга част, и то съвсем не малка, ги използват за съвсем различни работи. А отношението на някои стопани има гротески измерения-като към деца или .....хм, да речем "като към партньори", ама нейсе
15
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя е поредния драматичен артист... познавам кучето и стопаните. То не е агресивно без причина, даже играе с моето и е лигльо и половина. Просто не обича да му скачат всякакви кучета и моето не обича, без да е питбул. В такива случаи кучетата хапят, затова са кучета, а не канарчета. А този да си разхожда кучето на повод и после да обвинява другите.
14
5
 
8
 
! Отговори
кайма антифриз преди 3 години
не за супа топчета. нещата се случват бързо и незабележимо
13
0
 
9
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До Анонимен 4Много мразя ей такива неграмотници кат' теб, да ръсят акъл !!!Пише се "собствеНик" !!!В България и навсякъде по света, ако няма кой да контролира даден закон или правилник, малко го спазват !!!Кой следи за кучетата - ми никой !!!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДДРОнегНийчето бе братле, ти друго очакваш ли ? Елементарни познания по МАЙЧИН език нямат до един в тоя сайт, "репортери" станали...***.
11
0
 
15
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
""Късно го видях, повиках го, озова се на моята команда."Абе , Нийче, пише се "оТзова", а не "озова" !!!Докога ще те учим, бре, момиче ...
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се пробва човек или куче да се социализира с нашите селски кучета домашни- същият ще е резултатът. Те се взимат , за да пазят къщата, не да красят апартамента, и съответно са груби с чужди хора и кучета.
9
5
 
23
 
! Отговори
Mister Cro преди 3 години
Толкова съм възмутен, че направо бесен и отчаян от положението с кучетата държавата! Не само, че се отглеждат агресивни породи, които нападат хора, че закона не се спазва и не ги водят на каишки, но и всичко е потънало в кучешки ***, така че да те е гнус да ходиш по улиците или да си пуснеш детето да играе в парка или на пясъчника... Поддържам озеленението пред блока ни в София и освен, че лаят кучетата от съседния стопански двор, постоянно се изхождат в него. Тук няма място за нормални!