Почина жената с COVID-19, родила близнаци в 8-ия месец

Дни преди това починали бащата и дядото на бебетата
17 мар 2021 07:15, Елка Василева
69
Почина жената с COVID-19, родила близнаци в 8-ия месец
Снимка: архив, БГНЕС

Починала е родилката от Карнобат, която беше поставена в медикаментозна кома заради COVID-19, съобщи Нова тв.

Преди дни лекарите в Бургас успяха да изродят успешно двете й деца-близнаци. След спешното секцио бебетата бяха настанени в Отделението по неонатология с отрицателен резултат от PCR тест.

Още по темата

На 6 март 31-годишната жена е била приета първо в Инфекциозното отделение на болницата в относително стабилно състояние, припомня „24 часа“. Тя обаче имала придружаващи заболявания и се влошила.

По същото време в тежко състояние в  Белодробната болница  е настанен съпругът й на 36 г. Той също рязко се влошил и бил транспортиран по спешност в реанимацията на УМБАЛ Бургас, където починал. Няколко дни преди него от коронавирус си отишъл и баща му, разказаха познати на семейството, сполетяно от жестоката трагедия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
58
 
15
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Ужас, цяло семейство погубено заради некадърността на престъпната шайка на мутрите от ОПГ ГР*Б! Време е за промяна, само я пожелайте! 4ти април с бюлетина номер 5 - Възраждане - единствената алтернатива, всичките други, които скачат против статуквото са вече накупени, с нашите пари от чекмеджето на Борисов! Нека осигурим на Костадин Костадинов , Пламен Пасков и компания повече гласове, за да могат да бъдат по-силна опозиция на мутренско-олигаристичното управление на Банкянския и придворните му !
21
10
 
18
 
! Отговори
Доктора до 33 преди 3 години
Калъв герп бе, който и да дойде все ще бачкаш за минимума, като си ***. Около мен всички вземат над 2000 лева. Ти какво предлагаш на пазара, за да исксш да живееш добре?
20
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убили са ги, както в румънските болници.Но за разлика от комшиите, тук няма нито 1 да му тежи на съвестта...
19
16
 
31
 
! Отговори
Asd преди 3 години
Горихме маски, плашихме хората с псевдонаука и конспиративни теории . Политиканствахме. Шубе ни е да се ваксинираме да не би да вдигнем температура, но не ни е страх от тежкото боледуване от ковид...
18
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отървали са се от Герп, но децата не, като пораснат и Боко още ще е на власт.
17
4
 
24
 
! Отговори
до 27 преди 3 години
бащата и дядото имат еднакъв ген ,но жената има съвсем различен ген от тях.???Или стреса играе или нещо в начина на живот който е общ за тримата играе роля за развитието на корана вируса.Всъщност това са въпросите за които трябва да се намери отговор, за да може да се спасят живите и да не се повтаря постоянно.
16
3
 
6
 
! Отговори
Който кълне, преди 3 години
обикновено го постигат собствените пъклени мисли! Да го очакват онези които обичат да кълнят и сеят злоба!
15
8
 
33
 
! Отговори
Доктора преди 3 години
Как може да се подигравате с това. Никой не ви ***. Ако сте бедни, нещастни и с лоша работа, това е защото си го заслужавате.Не еи е е виновен никой от правителството.
14
2
 
21
 
! Отговори
до 15 преди 3 години
До VfgВиж болниците не са ти бар в който да се обзалагаш дали ще свалиш някоя мацка или не, там се лекуват хора.При това в момента лекарите са на предела на психическите си възможности така че въобще няма да им е добре дошло някой които си прави експерименти дали ще издържи или няма, на тях и трябва помощ от хора които могат да помогнат а не да проверяват дали е годен или не някой.
13
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който се подиграва с тази трагедия, дано го сполети същото. Това, което се е случило на семейството е кошмар. Не ми се мисли какво ще им е на децата и какво им е на останалите роднини. Сърцето ме боли, светъл им път на починалите!!
12
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като цяло да не си родилка във вилаета на бай чекмеджан суджуккюлчаноглу. Ако не умреш от кашлица, някоя акушерка ще скача върху бременната, или ще бие чембери на новороденото. Случаи колко искаш.
11
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужасна трагедия. Вместо радост...сираци и мъка. Тоя вирус промени целия свят. Много познати пострадаха, останаха без близки ... определено нищо няма да е същото след тези в год.
10
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Промяната на Радев
9
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тегавото е ,че и мъжа и е починал днес от ковида. Дядото к той преди няколко дни.Остават сираци.
8
6
 
51
 
! Отговори
Vfg преди 3 години
Айде сега всички *** дето викат, че ковид няма да дойдат в болницата за едно дежурство. Светла й памет
7
4
 
29
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
В болница се се влиза когато има усложнения, в повечето случай могат да ти помогнат но има случай които са безпомощни лекарите, няма реално лечение а просто се опитват да помогнат на организма да оцелее.Така че е хубаво, че в твоето семейство не се е стигнало до усложнения, най вече твоите възрастни роднини не са получили такова.А и сега имате антитела и не мислите за ваксина.
6
2
 
50
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Тази новина ме връща една година назад. Първите жертви на вируса бяха семейства...Цели семейства. Хора, пазете се! Пазете и близките си!
5
66
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе и докторчетата явно да помогнали за трагедията. По-голяма реклама за необходимостта от ваксини здраве му кажи. Те са достатъчно безскрупулни и алчни за да го направят. Моето семейство и семейството на почти всички мои близки прекараха Ковид и никой не умря, защото не стъпиха в болница. Лично познавам момиче което кара Ковид в 4 месец и след това роди нормално здраво бебе.
4
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сумати богати и известни ги излекуваха а тази жена защо не успяха ?
3
37
 
12
 
! Отговори
Да, .... преди 3 години
Преди 17 години осинових дете, сега през 2021 той става на 18 години.Много пъти съм казвал, че гена определя развитието на бъдещите заболявания и колкото по-навреме един човек се задоми, толкова по-малка е вероятността той да предаде лошите гени на своето поколение.Навремето прапрабаба казваше, че семе от домати се взема не от 1 и 2 завръз, а от 3 и 4, но не и от 4 и 5 завръз.Много е важно един човек да води природосъобразен начин на живот, това го повтарям и на моят син всеки ден.