Д-р Ботев: Най-вероятно COVID-19 е създаден изкуствено

Антибиотик се дава, когато има доказана бактериална инфекция
4 апр 2021 18:03, Ния Христова
73
Какво е настоящето и бъдещето на здравеопазването? Как ще трябва депутатите от новия парламент да действат по отношение на кризата? Трябва ли всички да се ваксинираме?
 
"Трябва да има по-топла връзка между звената, които лекуват това заболяване (COVID-19) и Министерството на здравеопазването. Това е заболяване, което е много динамично", заяви хематологът д-р Чавдар Ботев в студиото на Bulgaria ON AIR.
 
Той е категоричен, че информацията непрекъснато трябва да се актуализира.
 
"Протоколите за лечението на Ковид-19 се изменят непрекъснато, обикновено по-евтините протоколи са по-ефективни. В България масово, когато пациенти се разболеят, се изписват два антибиотика, а в САЩ имаше изследвания в болничните заведения, при които се установи, че 40% от пациентите с Ковид-19 са лекувани с антибиотици и всеки случай се е разглежда отделно - видя се, че при много от тях няма индикации. Антибиотик се дава, когато има доказана бактериална инфекция, която се взима чрез проба или по друг начин", обясни още д-р Ботев. 
 
Той е на мнение, че най-важното в лечението е, че трябва да се мине по един специфичен път, както и протоколите да се актуализират непрекъснато. 
 
"Всички наши предварителни прогнози се оказаха грешни, което донякъде означава, че този вирус е създаден изкуствено", споделя още той.  
 
Според него в момента водещи вирусолози твърдят, че 40% от случаите на болни с COVID-19 са безсимптомни носители.
 
"Всеки знае, че една ваксина донякъде имитира самото заболяване. Страничните ефекти на ваксините са подобни на заболяването. Ние трябва да поемем един риск, който е в момента, за да се спасим от тежко протичане в болничното заведение", заяви д-р Ботев. 
 
По думите му, почти всеки един от нас има близки, които са боледували от COVID-19 и имат представа как протича заболяването. Д-р Ботев е категоричен, че смъртността при заболяването е много по-голяма, отколкото при ваксините.
 
"Очаквам, ако има нова вълна, да бъда по-малка. Ваксинирането и преболедувалите ще създадат една група, която няма да позволи една активна вълна да се случи", категоричен е хематологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
18
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
До 43Уважавам мнението ти,но съм на другият полюс.Всички производители на ваксини са под ръката на една и съща мафия! Без значение от националността им.
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 40Напиши го това на АнонимеН-24:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Явно е проминал в отделенията само по височина :))))))))))))))))
42
0
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Анонимен 34НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ ***!!!ПИТАХ ГООГЛЕТО И ТО КАЗА , ЧЕ ВИРУСИТЕ СЕ ДЕЛЯТ НА ДВЕ ГРУПИ РНК ВИРУСИ И ДНК ВИРУСИ!!! ИМАТ ИМАТ ВСИЧКО СИ ИМАТДАЖЕ ПИШЕ, ЧЕ БАКТЕРИИТЕ И ТЕ ИМАТ ДНК!!!НАВСЯКЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ БЪРНИЧКА И МОНСАНТО ГО МОЖЕ!
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 39 (Ямболски ***)Ами там е работата, не съм казал, че съм сигурен. Може и тя да е калпава ваксина.Но от ЕС изказаха мнение, че искат да разработват нова ваксина, която да включва комбинации от руската и европейски ваксини.И не съм казал, че вирусът е създаден изкуствено.Само казах, че не изключвам да е изкуствен, но лично аз не смятам че е изкуствен.
40
0
 
2
 
! Отговори
генади преди 3 години
А стига бе! Верно ли...?
39
11
 
1
 
! Отговори
Щерев преди 3 години
До Анонимен 37Втория Чернобил на руските некадърници които се правят на велики..17.09.2019 г. Експлозия е станала в биохимическия комплекс Вектор в руския град Колцово,Вируса е руски и това ще излезе на яве..Даже датите съвпадат.. Защо държат в тази лаборатория която е една от двете в света (в Индия е другата) най опасните вируси познати на човечеството... за биологично оръжие.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 34Вирусите имат РНК, което е подобна на ДНК молекула но не същата.Разликата е в една нуклеотидна база.Докато ДНК съдържат четири бази - аденин, гуанин, тимин и цитозин, то РНК съдържат:аденин, гуанин, тимин и урацил.
37
0
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
До 37От къде си сигурен,че Русия е създала най-добрите ваксини,като всяка една ваксина се пуска за употреба минимум 5 години след тестването й върху прасета? А това е втора година....в момента
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че всички сме съгласни с едно - тая гадост се е измъкнала от лаборатория. Това си е лично мое мнение и за СПИН вируса. Бил предаден от маймуни? Вървиш си такъв спокойно джунглата и виждаш една мамуна... първата ти мисъл е "абе защо ли не я.... укам. И така нататък.
35
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако вирусът е създаден изкуствено, той най-вероятно е създаден в същата лаборатория, която произвежда Новичок в Русия, или подобна лаборатория, контролирана от руските военни, и той е пуснат умишлено а не случайно. Случаен ли е факта, че Русия измисли най-добрите ваксини? Случаен ли е факта, че в Русия има малко заразени, тежко болни и починали?Случаен ли е факта, че в САЩ има най-много заразени, тежко болни и починали?Все пак предполагам, че вирусът е естествен...
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес ще строшите ***....:(((((((((((((((((((((((((((((((((
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Достатъчно е човек да види с какъв ентусиазъм прегърнаха коронавирусната идея управниците, за да отлетят всички съмнения. Видно е кой има полза от това.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНАма вирусите имат ли ДНК?Ти си ГЕНИЙ! ОТКРИВАТЕЛ!Кога ще ти дадат Нобеловата награда за откриване на ДНК у вирусите?!Искам да дойда да те поздравя с този НЕВЕРОЯТЕН! успех!!!
31
2
 
1
 
! Отговори
до 31 преди 3 години
ти на какви накротици си приятелю... така ли ви промиха американците мозъците , че сънувате заман русия... китайците мой човек защото са мър.лячи..
30
1
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Над националните тайни общества,които владеят световната банка,а тя владее всички правителства направиха този брутален цирк!
29
10
 
5
 
! Отговори
Щерев преди 3 години
Втория Чернобил на руските некадърници които се правят на велики.. 17.09.2019 г. Експлозия е станала в биохимическия комплекс Вектор в руския град Колцово,Вируса е руски и това ще излезе на яве..
28
2
 
9
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ДОКТОРЕ НАЙ ВЕРОЯТНО СТЕ ПРАВ
27
2
 
11
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
И малките деца знаят,че е изкуствено създаден.Друг е въпросът,благодарение на кой и с каква цел беше направена настоящата психоза.А вие докторе си хвърлете дипломата,или се избършете отзад с нея.
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров ми е казал да не си слагам ваксината,и аз изпълнявам заповедите на вожда..до второ нареждане!!
25
2
 
5
 
! Отговори
ТЪРГОВИЯТА! преди 3 години
"Всички наши предварителни прогнози се оказаха грешни, което донякъде означава, че този вирус е създаден изкуствено", споделя още той.Предварителните прогнози не се сбъдват, защото се прилагат ваксини на ГМО основа, което тотално променя правилата на играта. Мутации, Мутации, Мутации - невиждани и неочаквани. Това е бъдещето. И вие ни го натрапвате. Отказа на Европейската Комисия да се направи Оценка на Риска на Заобикалящата Среда при ГМО ваксини е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО Точка