Трифонов даде поле на Станев: ГЕРБ са "пияни бабаити в селска кръчма"

В профила си лидерът на ИТН публикува коментар на депутата
17 апр 2021 07:00,
1089
Трифонов даде поле на Станев: ГЕРБ са "пияни бабаити в селска кръчма"
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов публикува в собствения си профил коментар на депутата от неговата парламентарна група Филип Станев. Публикуваме пълния текст от коментара на Филип Станев без съкращения и редакторска намеса.

Още по темата

"Моят колега Филип Станев от два дни е депутат в българския Парламент и поиска да напише нещо, което аз да публикувам. И сега ви го представям, прочетете го:

"Парламентарната група на "Има такъв народ" е от два дни в новоизбрания български Парламент. И тази парламентарна група е в пълен шок от поведението на една друга парламентарна група – тази на ГЕРБ. Шок е меко казано. Ние сме омерзени. Защо? Защото една част от групата на ГЕРБ използва брутални цинизми в пленарна зала и се държи арогантно и просташки в общуването си с колеги депутати от други парламентарни групи. Използват се подвиквания като: "Ква си ти, ма?" "Я, трай бе, глупак!", "Ти знаеш ли кой съм аз, къв си ти бе?" "Ела ми отвънка бе, тъпак!" "Сядай бе, гном, пак ще получиш инсулт!", както и доста цинизми, които не могат да бъдат публикувани в публичното пространство. Част от депутатите се държат по-грозно и от пияни бабаити в селска кръчма! Винаги сме се съмнявали, че депутатите от ГЕРБ са некомпетентни, но дори не сме подозирали, че един некомпетентен, невъзпитан и арогантен човек би изглеждал като професор по ядрена физика, ако застане до някой депутат от ГЕРБ. И още нещо. Може би премиерът в оставка е научил от собствената си парламентарна група онези думички, които използва в онези записи. Може би".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1089
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че одя пеш *** за герб няма да гласувам никога повече
59
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В понеделник ще люпят семки в парламента. Във вторник ще си дълбаят имената по депутатските банки. В сряда ще е пълно с бирени кенчета, а в петък ще запалят Парламента - от вътре. Какво да очакваш от Мутрите Вътре, от Гаргите и от възкресение политически трупове като Капон
58
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цял ден ги гледах и всички така наречени депутати се изложиха. Срамота! Няма смисъл, да си тръгват. Следващия път само след тест за интелигентност и обща култура и възпитание
57
19
 
35
 
! Отговори
SDI преди 3 години
Тези от ИТН не могат да правят нищо друго освен да плюят и да говорят цинизми. Скоро ще се наложи да управляват и тогава ще лъсне цялата им безпомощност и некомпетентност. Аз този Йорданов не е нищо повече от един средностатистически битов алкохолик. Ще направят някакво смешно правителство, което реално ще се ръководи от ДБ и Мая Манолова, което е гаранция за пропадане на държавата.
56
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мислиш ли, че направят ревизия за три месеца? Те се дърлеха по 2 точки от дневния ред цял ден вчера.
55
8
 
20
 
! Отговори
ТО затова им викат преди 3 години
Мутри вън ! Като питат кои са мутрите им даваите по едно огледало.
54
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,тоя е още по-трГичен и ***. Дали му думата, изложил се на макс.
53
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много лоши тия от ГЕРБ бе. Тъкмо ИТН да споделят програмата си за управление от трибуната и ги прекъсвали с подмятания.
52
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тошко дебне в тъмното с резачка е новият Торбалан за децата. В случай, че не слушат
51
24
 
25
 
! Отговори
Дежавю преди 3 години
Ще правят ревизия на мутрите герб и те полудяха.
50
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що за политици са тия сценаристи? Крясъци и обиди ли са им визията за управление? Или ще оставят всичко на Мая и Татяна в законите, а те ще са клакьорите?
49
9
 
30
 
! Отговори
Айде преди 3 години
Още от сега да стягат багажа. Едни нови избори и паплачта ще намалее значително. Народа ви видя а е ден 3ти 😀А понеже доста читави хора гласуват за ДБ - доволни ли сте да сте ръка с ръка с БСП (БКП) и една тумба циркаджии, честита дружба другари.
48
19
 
21
 
! Отговори
Истината преди 3 години
До До Истината..... Аре чиба от тука - тръгнал да пробутва сикаджийската мутра Винету като по-малкото зло. Бибитко е пътник - набийте си го в *** герберски кра туни....... Ами виж си мутренския език, ну случайно си фен на трубадура на мутрите Славчо.
47
2
 
31
 
! Отговори
БайХ преди 3 години
Този парламент като цяло се е превърнал в селска кръчма с разни ми там баш бабаити. Статистическа извадка на българщината. Явно в България не е останал достатъчно качествен материал и един парламент да забърка. Или ако е, е достатъчно стресиран от върла селящина. Това включва всички парламентарни групи. Трагедия
46
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има Такова Надлъгване
45
14
 
31
 
! Отговори
боко преди 3 години
ти за какво си в тоя парламент бе 4алгар . явно цялата ви партия не знае какво прави там . а протестиращите да се наведат и да се хванат за оная си работа . сега след като вкараха мутрите в парламента как се 4увстват .
44
6
 
33
 
! Отговори
Майко мила... преди 3 години
За два дни - такъв цирк...Пропуснал е само в поста си, че председателят на тяхната парламентарна група не борави с официални обръщения от парламентарната трибуна, споменатите поне го правят в коридорите....
43
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
протестите нали бяха организирани от младите хора и младите хора искаха да правят политика?Къде са младите хора?Майчето, Бабикян, несъстоялия се адвокат, Корнелия, Слави тия ли са младите хора.
42
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новото ОФ вчера беше в пълна истерия. Сега лъжат и мажат по Фейсбук след като са се гледали във вечерните новини.
41
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славчо винаги е използвал някой друг да пише вместо него и сега случаят е такъв.