„Зелените коридори“ за ваксинация отварят по празниците

В тях ще има и РНК, и векторни ваксини
30 апр 2021 08:51, Елка Василева
13
„Зелените коридори“ за ваксинация отварят по празниците
Снимка: архив, БГНЕС

От днес до 9 май са в сила „зелените коридори“ за ваксинация по празниците.

В страната ще има в общо 26 ваксинационни пункта, като работното им време е обявено на сайта на Министерството на здравеопазването и в Единния информационен портал.

Още по темата

В тях ще се предлагат и РНК, и векторни ваксини, като основно имунизирането ще се извършва с препарата на „Пфайзер“.

За „зелените коридори“ часовете, записани през електронния портал, няма да са валидни. В тях ще може да се имунизира всеки, който пожелае.

Те ще работят до 9 май, а от 10 ще заработи електронният портал, като посочените предпочитания за ваксини през него вече ще се спазват.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
1
 
! Отговори
Крякащи вампири преди 3 години
И да си знаете - антиваксърската простотия е заразна и от нея се умира! Вие или близките ви! Пазете се далеч от такива хора, те ще ви убият - вече много са убили. 14 500 в България. То не беше - няма вирус, това е грипче, маските не пазят, в чалготека, на стадион и ревейки на площад не можеш да се заразиш, ваксините са вредни.Тези хора жадуват смърт - .... вашата смърт!
9
6
 
1
 
! Отговори
До6 преди 3 години
По този начин, с "алоу", ще се обръщаш към овцете си на село. Не си въобразявай, че си "анонимен" в нета, така че, малко по-внимателно с обръщенията и квалификациите, за да не се стига до споменаване на мaйkи и лели и други работи.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5Достатъчно ми беше да нарече Чобанов и Мика Зайкови ""експерти". Трябва ли изядеш нещо до края за да разбереш, че е развалено? Нали и за него нямаше такъв вирус? Ама го хвана точно когато трябваше да отговаря на нережисирани въпроси. И го удари "точно"в кръста, та да замести Пеевски по брой отсъствия от Парламента.
7
3
 
13
 
! Отговори
ГМО + маймунопротеин преди 3 години
Ако някой иска да намали човечеството без много шум и WWIII кой ли е начинът !?Хммм най-лесно е да създадеш чужд враг (неизолиран вирус / няма изолат все още) и овцете почват да купуват памперси от страх ,но ти като истински филантроп с милиарди долари създаващ био оръжия пардон "вак$ини" ще ребрандираш и предложиш отрова в инжекция като спасение. После се оказва,че си ТОП спонсор на частната СЗО. От там насетне всичко е елементарно. Ами ако след боцкането се окаже ,че си заразоносител !?
6
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МоргаАлооо, поклонника на Фигуранта! Нещо за кадрите от Индия? И те ли са от Боливуд? Половин година питахте къде са туповете. И това получихте. Сега:"ама защо сме в челните места?" Ами защото сме преобладаващо лош матреал. Щото сме пълни с многознайковци като теб, дето им е виновен"Еднокнижника". Само дето сте невежи, че"Винету"са 3 книги! На челните места сме по тютюнопушене, затлъстяване, инфаркти, инсулти и онкологични заволявания! Накратко, много сме безотговорни! Ама здравната система!
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе някой разбра ли кой би бил здравния министър ако Слави беше направил кабинет!?Защото аз не чух нито име, нито видях лице! Как така ще гласувам за някой, който обеща страхотен елит от експерти, а ни показа само една мама току що приключила с майчинството? Нищо против Тони, но кой би назначила за мин на здравето? А на образованието? На финансите? На МВР? На правосъдието? Не мислите ли че е добре да знаем когато гласуваме?
4
6
 
10
 
! Отговори
123 преди 3 години
Зелени коридори към гробищата.
3
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как пък не! Вместо да празнувам, ще се редя по зелени коридори за ваксина, та 2 седмици после да не мога да мръдна от леглото стемпература и главоболие.
2
6
 
12
 
! Отговори
Морга преди 3 години
Зелените коридори, белите фургони, мЯрките на Великия ЩАБ и изобщо цялата реакция на държавата по отношение на фалшивата глобална пандемия, това е дъното и краят на здравеопазването в тикволандия.
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имунизиране с препарат, е правилно да се нарича препаратизация. А препаратизираните, не е зле да се водят на отчет към специализирано заведение.

Спонсорирани публикации