Проф. Витанов: Дайте доказателства, че щабът е взимал пари

Заразата продължава да се свива, отчете математикът
1 юни 2021 16:00, Нели Христова
206
Проф. Витанов: Дайте доказателства, че щабът е взимал пари

С ежедневния си коментар на пандемичната ситуация в България, професор Николай Витанов коментира и обвиненията, че щабът за борба с коронавируса е прибирал големи суми пари за дейността си.

Ето какво написа той във Facebook:

Кратка информация за оперативната обстановка за България по отношение на пандемията COVID-19 за 01 юни 2021 г.

Обстановката е според очакванията. Базовото репродуктивно число днес е 0.646, което ще рече, че очакванията за следващите дни са за продължаващо свиване на заразата. Както се очакваше, паднахме под 20 000 активни случаи. Посоката е надолу - към 15 000. Здравната система се разтоварва. Нека лекарите и те малко да си отдъхнат. Докато някои ги критикуват, аз им казвам - браво. Лесно е да критикуваш, когато не си бил на фронта и не знаеш какво е да се биеш срещу противник с голи ръце.

Индикаторите за промяна на тренда продължават да са с много ниски стойности. Което ще рече, че нови варианти на вируса не се забелязват да върлуват из страната. Трябва да държим това максимално дълго време. Смъртността се очаква да е 20-на човека на ден, очакванията са за постепенно намаляване и тук.

Днес, за разнообразие, ще ви покажа една карта за риска. Но не за България, а за Европа. Правим и такива. Виждате, че обстановката е спокойна, животът се възстановява полека. Има две държави с леко повишен риск от наша гледна точка, но и там нещата отиват на добре засега.

Накрая един коментар за парите, дето ги вземали от щаба. Абе търся ги и аз тия пусти пари. Нищо не съм получил. Минал съм се значи. Ако тези експерти, дето говорят за десетките хиляди, ми помогнат да намеря къде са моите пари, давам 10% на първия, който ги покаже къде са. Тъй де, богат ще стана, трябва и той да намаже човека, задето ми е помогнал. Давайте, казвайте кой ги е раздавал, че да ходя да си ги търся.

Ама покажете доказателства, че са раздавани, че като ида да си ги търся, да не стана за смях. То тука "една жена на пазара каза, че взимали пари" не върви. Ще ми отговорят "Ами иди, тази жена от пазара да ти ги даде". Затова давайте железни доказателства. Награда - 10% от парата, която взема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 139Вие от майките некрофилки ли сте,слуги на сатаната срещу пари?Божков ви създаде и ще стигнете до психото от меркантилност и злоба!
128
27
 
26
 
! Отговори
Злоба и завист преди 2 години
До ТебеЗлобееш нали. Всичките му прогнози са верни. И са толкова верни, че началниците му не щат и да чуят за други. Това е основата на злобата и завистта към него. Страшно е добър, 14 месеца не се издъни нито веднъж. Витанов стана легенда. Затова го плюете. Нали го наричахте Мориарти. Така де, той е от класата на Мориарти. За конкуренцията остана ролята на лаещото баскервилско куче. Но да не обиждаме кучето. То доста работа свърши. Тук само лай срещу Витанов се чува.
127
18
 
18
 
! Отговори
Тебе преди 2 години
До Злоба и завистГлавата никак не те слуша. И с какво е помогнал тоя, една прогноза вярна няма.
126
3
 
11
 
! Отговори
До 139 преди 2 години
Да ти се връщат пожеланията !
125
14
 
26
 
! Отговори
Злоба и завист преди 2 години
Не сте като Витанов. Злобеете, че не можете като него да помагате на народа си без да получавате пари в продължение на 14 месеца. Завиждате, че не можете да правите това, което прави той. Жалки хо-ри-ца. Затова държавата не е наред. Един върши работа, хиляди го обсъждат и плюят без да вършат нищо. Човека отдавна ви каза, че не иска да се занимава. Няма кой да го смени. Все него търсят. Ще умрете от яд. Псувайте до небето, какво друго ви остава.
124
10
 
13
 
! Отговори
КОЙ бе преди 2 години
А кой би работил без пари ??!! Хайде всички плюещи тука, да си сложат ръката на сърцето, и честно да заявят сами пред себе си - биха ли го направили !!! Опомнете се бе алооооо, какви са ви на вас тия хора - слуги ли са ви, роби ли, или баща и майка ???! Айдеее, оляхте се вече, до шия сте в помията, която бълвате, отивайте на..... си (знаете къде), а на тия хора просто едно "благодаря" трябва да им се каже, нищо друго !
123
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** си лекувай торбичките и бемките, идьотин.
122
3
 
18
 
! Отговори
Наночастици преди 2 години
Този математик знае ли как чрез наночастиците във ваксините по КВАНТОВ път става цифров код.Шегувам се, разбира се. Майтап бе Уили.
121
13
 
10
 
! Отговори
В други преди 2 години
Държави НОЩниците са подпукани със съдебни дела, за неверни неща и за геноцид, а нашите кога?
120
7
 
15
 
! Отговори
Извинете! преди 2 години
Това е световна политика. Ще пееш това, което ти диктуват. Пропагандата за ваксините с наночастиците си върви независимо от смяната на правителствата.
119
11
 
12
 
! Отговори
Тоя преди 2 години
Пригласяше на сатанистите, от дълбоката държава като им слугуваше. Пари не бил взел айде де. От две места са взимали пари и то редовно.
118
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Достойни лекари ,не се връзвайте на комунистическите провокации , те друго не могат защото са слаби . Дълбок поклон и благодарност за всички медици.
117
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ви вярва печелбар ,окрадохте сума пари за една година
116
10
 
11
 
! Отговори
А не бе преди 2 години
За чест и слава само плямпахте глупости. Да знаете, че рано или късно ще ви се потърси сметка за всичко, което сторихте, еле пък тоя пишман матаматик, дето че не позна нищо и Слава Богу.
115
3
 
12
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Няма, бе. Комунистите доказателства нямат, само лъжи.
114
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прецакал се е, ако не е взимал пари.
113
6
 
7
 
! Отговори
Кой преди 2 години
Кой назначи Зеленочорапеския и сега всички негови дс-агенти бълват глупост след глупост. Тея опропастяват държавата и ни връщат в жанвиденовата зима.
112
15
 
9
 
! Отговори
G преди 2 години
Е дай доказателства, че буци директно е платил за къщата в Барселона. Нема, ама къща и бутик има, нале?Ти беше един плашилата и сигурно много си залебил
111
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е да спре безхаберното хвърляне на тиражки за първосигнали от новите стари бо.к.лу.ци.Това са про.с.ти хора продали се за пет пари на олигарсите да им осигурят власт и беззаконие като ИМН,Триото на Общата,вече и червените оли.го.ф.рени поредни бала.мурници начело със силовака от старото дс Б.Рашков болшевика.Стана ежедневие да слушаме мало.ум.ници гласящи се да управляват и от точно провокаторите на мерките.Ако не беше внасяно умишлено разделение хората щяха да са по отговорни към себе с
110
12
 
16
 
! Отговори
кака Мими преди 2 години
Скъпи тролчета, май всички сте пубертетчета, които мразят да ходят на училище!! Криете се тук под фалшиви имена и пишете глупости, и после се хвалите с тях в училище!! А дори не можете да кажете 2+2*2 колко е!!! Присмивате се на математик, защото за вас математиката е "тъмна Индия"! Присмивате се на лекарите, защото никога няма да можете да вземете един техен изпит! Присмивате се на проектанти и банкери, защото и като тях не можете да бъдете! Жалко! Жалко, че сте родени от българи!