МРРБ: Осигурени са пари за коректните строителни фирми

Браншът не е в колапс, няма спрени проекти, заявяват от ведомството
54
МРРБ: Осигурени са пари за коректните строителни фирми
Снимка: БГНЕС

Наследените от предишното управление задължения на стойност 600 млн. лв. относно републиканската пътна инфраструктура вече са осигурени със съдействието на служебния министър на финансите.

Това съобщават от МРРБ, като посочват, че строителният бранш не е в колапс и строително-монтажните работи се актуват редовно.

Още по темата
"Същите ще бъдат разплатени на всички коректни фирми, след като МРРБ извърши проверка на място за количеството и качеството на извършената работа. Към днешна дата министър Виолета Комитова не е спирала нито един строеж и нито един проект по програми", се посочва още в съобщението.

Очевидно някои фирми са се чувствали сигурни при друг министър, а не при новия. Всички ресорни ведомства на МРРБ работят, но ако някои служители в тях са спрели работата си, следва да си подадат молбата за напускане, заявяват от министерството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
69 преди 2 години
щяла да чака 7 г строително разрешително, ти у ред ли си бе ***
27
0
 
1
 
! Отговори
69 преди 2 години
рядко противно бабе, скоро няма да има хемус и струма с тези комунисти
26
0
 
2
 
! Отговори
EMIGRANT преди 2 години
Парите ги остави Бойко в банкова сметка за магистрала Хемус!!Сега ще се помотат два три дена и тука имаше,тука немаше,ще изчезнат както стана с парите на банките 97 година,с КТБ при Олигарски!!Комунист и пари за обществото,това са оксиморони!!Комуниста чуе ли,че има нещо за гепене и ушите му щръкват като на руски аватар!!
25
0
 
2
 
! Отговори
EMIGRANT преди 2 години
Тая лелка защо не си продължи да си копае градинката с чушките и доматите,а си е наумила,че става за нещо повече от чистачка в съответното министерство!!Вчера ги одюкаха шофьорите на магистралата,а тя се хили самодоволна като им бе цилка?!Другия им бе цил Кутев и той се зачервил и запенил,пълен ***,жива гротеска?!Той бил говорител на БСП,а пък дори и на правителството да беше,на магистралата ли му е мястото или,поскоро ДА!Нали болшинството червени са магистрални труженички,та нищо чудно?!
24
0
 
4
 
! Отговори
Жалко за народа преди 2 години
А коректните фирми са нашите фирми, нали Комитова?
23
1
 
7
 
! Отговори
Глас от светлото ком преди 2 години
Та значи да преведем за да е ясно: Кой си плати, ще е коректен. Другите що са платили лесно веднъж, ще платят лесно втори път. Горното е римска поговорка. Да ви е честито служебното по точно службашко правительство
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С какви пари си построи двете вили на Черно море?
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не би коректните фирми да са тези които се отчитат където трябва?
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
- Кой са коректните фирми?МРРБ :- тези дето се "отчитат" навреме
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПРЕДПРИЕМАЧ Изплува от руменовите обори....
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И, кой ще реши кои фирми са "коректни"??? Тая, с двете УЖ къщи за гости на морето-но реално без гости??? Знаем кои са "коректните" фирми - на олигарсите криещи се от правосъдието, на розовобузестия, на отговорните другаре от БКП, на агенти на ДС, на старите фуражки..... и на техните наследници.
17
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Декларацията на този измислен съюз на строителите е откровено политическа и е ясно от кого е поръчана. Не е работа на строителна фирма да коментира кадровата политика на Министерството. Но както разбрахме, някои наши фирмички бяха свикнали да вземат аванс 100% за нещо, което ще се строи след 5 години. При това положение е ясно че някой ги е активирал да бранят златната си кокошка. Но тяхното голямо крадене няма да се върне скоро, да свикват
16
4
 
17
 
! Отговори
Ясно е преди 2 години
Хунтата на фуражките ще спре "Хемус".Чакат се "братко и батко"Как така няма пари, пък намерени 600 милионаКакво чака малоууумната министърка - ОСТАВКА
15
4
 
13
 
! Отговори
АЛО преди 2 години
И таз от БС П
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бсп Нашите са коректни Вашите ГЕРБ не - това е Тодор Живков
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е Социалистическко Мислене на Бедната, Гола и боса БСП с трици маймуни не се ловят за това нямате метър построена магистрала
12
2
 
12
 
! Отговори
Иван преди 2 години
" "Същите ще бъдат разплатени на всички коректни фирми, след като МРРБ извърши проверка на място за количеството и качеството на извършената работа. " - има официални фирми занимаващи се със строителен контрол. И тях ли ще проверявате? Нищо не пише. Пък и кой ли в това минестерство отговаря на изискванията за строителен надзор.
11
0
 
8
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 2 години
Тук се построиха, достроиха, продадоха и препродадоха къщи за гости, хотелчета, талкоз пъти, че не маже да им хванат следите на парите българските проверяващи.Гледайте Община Обзор ака се отдели категорично, какво бурно строителство ще се прави.И преди и сега фирмите печеливши са свързани със партията-майка.Ченгета доносници са червените бизнесмени по морето.Има още много за презастрояване и крадене за съжаление!И да подавате сигнали - ГЛАС в ПУСТИНЯ!Продължавате да подавате сигнали - горите!!
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някъде има ли списък кои фирми са коректни и кои - не? Питам за един приятел.
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А тия пари откъде са. Появиха се случайно откакто Радевите калинки взеха властта ли? От дървото ли паднаха? Яко е да се харчат готови пари, това всеки го знае.