Пети ваксинационен пункт на открито в София - до езерото "Дружба"

Организаторите отчитат значителен интерес досега
12 юни 2021 08:56, Елка Василева
47
Пети ваксинационен пункт на открито в София - до езерото "Дружба"
Снимка: архив, БГНЕС

Пети ваксинационен пункт на открито се организира  днес в София - до културния дом в район Искър, до езерото "Дружба".

И днес ще се извършва свободна ваксинация срещу COVID-19 от 9 до 16 часа на входа на Южния  парк - откъм бул. „Гоце Делчев“, при входа на Борисовата градина - откъм Орлов мост, на паркинга на хранителния магазин на бул. "Възкресение" в квартал „Красна поляна“ и в Северния парк, при входа от улица "Бели Дунав" .

Зелените коридори се организират от Столичната община и РЗИ. "Интересът е значителен. През първите две почивни седмици- в събота и неделя, на практика за 4 дни имаме над 2 100 човека, които бяха ваксинирани", каза зам. -кметът по здравеопазване Дончо Барбалов, цитиран от БНР.

И Регионална здравна инспекция в Добрич открива временен мобилен пункт за ваксиниране срещу COVID-19. Той се намира на площад Свобода №10 и ще работи от 9.00 ч. до 16.00 ч.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато не пуснат кебапчетата махалата няма да се ваксинира
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук ваксърите или всъщност, то е един герберски *** твърдят, че нямало нито един ваксиниран в махалите. Интересно ми е тази информация от личен опит ли я има? Изглежда прекалено добре запознат с живота и настроенията в маалите и то във всичките-роднините му го осведомяват.
27
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото по-ниско е iq на даден район, толкова по нисък е интересът към ваксиниране. Има директна корелация между нивото на интелигентност и образованост и желанието за ваксинация. Първи се ваксинираха интелигентните и образовани хора. Останалите ще ги видите в коментарите по-долу. Все едно някой насила ги кара, че и коментират, все едно имат капацитет за това. Учили до 11 клас, но смеят да ни обясняват За ефектите от ваксините. Смешници. Простоватите винаги са най-шумни. Ама мнението ви струва 0
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно в Дружба, до езерото, където живеят хора с iq далеч под средното, няма особен смисъл от ваксинационен пункт. То е все едно пункт в махала. Никакъв интерес.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*изумен
24
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В *** махали няма нито една поставена ваксина. Правете си сметката кой е за и кой против ваксинацията. И колко мозъчни клетки ти трябват, за да вземеш решение. Изучен съм как тук хора, дето името си не могат да напишат без правописна грешка и едва ли са учили след 8-11 клас, коментират ваксините и спекулират относно тяхната безопасност и прочее. Абе шлосери, това, че четете блиц и уикенд не ви прави компетентни!
23
4
 
3
 
! Отговори
Съгласен съм преди 2 години
с номер 19. Наистина най-големите разбирачи и експерти по всичко са събрани на тази малка територия в Източна Европа. Безплатни ваксини, имащи право на избор между 4 вида, не са задължителни и пак мрънкат и пишат подвеждащи обществото неща. Като не сте за ваксините ми спокойно си мълчете, защо трябва да за "кастрации" "смърт", никой не ви гони да се ваксинирате. Трайте си
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Показателно е , че най-върлите противници на ваксините са в махалите. Най-мнителни, страхливи и увлечени от конспирации са нискоинтелигентните хора. 22 например го доказва.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
5 сирии да ви излязат по устите ви и дане лъжете престянете с тия лъжи и измами неви искаме никакви ваксини и лекарства долни мутрти *** мутри в затвора
20
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ердоган си сложи 3 ваксини. Не чака само Аллах да го пази. Виж танзанийския президент го отнесе ковида, който уж не съществувал.
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонимАууу, високотехнологични, високоефективни и вселенски ваксини! При това безплатни. Какво изкушение да си хак...на някоя и друга. Засърбя ме мазола чак.ен
18
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много сме зле. Все мърморене и все недоволни. Големи експерти! Имаш безплатни високо ефективни и високо технологични ваксини. В гетото на Европа сме, там ще си и останем.
17
6
 
13
 
! Отговори
Батко преди 2 години
Намаляват желаещите за кастрация, опа ваксинация! Почват да се опитват да ги събират от улиците, барем някой се излъже, като правят пунктове на открито. А може би пък чакат някой да мине през градинката и гледат как да го прикоткат да се боцне. Не е тайна, че в случая тези ваксини са експериментални и никой не знае какво би станало в бъдеще с късните странични ефекти, евентуално. Време е всекидневния брояч и пропаганда за ваксините да се прекрати.
16
1
 
9
 
! Отговори
Сашо преди 2 години
Чудесно - мексиканците в Дружба ще се ваксинират!!!
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 1Е па ти да не мислиш, че ако си ваксиниран и си застрахован срещу боледуване? Свято ли вярваш, че ваксината ще те избави от всички земни мъки и ще ти реши всички проблеми, ъм?2
14
2
 
4
 
! Отговори
младеж на 60 преди 2 години
а раздават ли бузлуджански кюфтета ?
13
3
 
1
 
! Отговори
до 12 преди 2 години
Дано не го караш, но това ако Господ рече е като на Ердоган логиката - с помощта на аллах ще се справим (мисля беше по повод икономическата криза). И разбира се препоръката да не се купуват iphone (понеже всичко идва от Щатите).
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв празник би било Празнична Вакса във Парка даа има Чеверме дар от Посолството на САЩ и Посланичката им да налива Винце да се веят Евро и НАТО Знамена а ми правят ветАр ...ох вакса ох кеф !!!
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се ваксинирам, ако Господ рече, ще го карам, ако не-супер! И двете опции са за предпочитане пред това да си вкараш отровата за удоволствие на световните кукловоди.
10
8
 
1
 
! Отговори
Taню преди 2 години
До аа1830Виж копейкините и антиваксърите, ка те награбиха... Юинските пауни кибик-отбирачи са отрано на пост... :)