Борисов: Целта съм аз, това е голям сценарий!

Бившият премиер заяви, че се разиграва цирк с разпитите в МВР
Обновена: 18 юни 2021 15:03 | 18 юни 2021 13:34, Веселина Йорданова
768

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че самият той е целта на разпитите на бивши прокурори и следователи от днес сутринта в МВР.

"Поразучих малко, защото те подписват декларация, че няма да разпространяват. Става въпрос за някакъв сигнал от 2009 г. Нито го познавам тоя човек, нито го знам. То се оказа, че е от друг човек сега, защото този, за който твърдяха от началото, работи в одита на Министерство на здравеопазването. Той е член от много години. А някой чул, бил уволнен някога през 2009 г. и аз трябва да си спомня някой дали е идвал през 2009 г. при мен. Сега разиграват целия тоя цирк, целия този панаир, не срещу прокурори, следователи или бизнесмени, целта съм аз", обясни Борисов по време на брифинг в центарлата на ГЕРБ, на който се появи неочаквано по средата.

В началото на месеца служебният вътрешен министър Бойко Рашков разказа, че Борисов оказал натиск върху следовател по дело, за да спаси свой министър от влизане в затвора. Случаят бил от 2009 г.,

Това е началото и края на един голям сценарий, ядоса се Борисов.

Източиха язовир, за да се снимат, като им виждам конспирациите как работят, какво им е мисленето... Колко време мина, къде е Планът за възстановяване, попита още той.

Според него служебното правителство е провалило ваксинацията и ни чака изолация от другите страни.

Борисов коментира и че има поголовна чистка навсякъде, а голяма част от сменените не са от ГЕРБ.

На Слави Трифонов му стискам палци и да поемат отговорност, каза Борисов, според когото това означава Трифонов да стане премиер, ако ИТН спечели изборите, а не да гледа отстрани.

Борисов пожела здраве и на президента Румен Радев, който днес има рожден ден, както го желаел на всеки българин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


768
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
512
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе важното е тази есесовщина и фашизъм да получат отмъщение, защото живеем в 21 век и много хора, вкл и деца умряха в България заради Борисов и Гешев. За откраднатите наши пари от Борисов и Гешев да не говорим. Трябва държавата да смачка тези пиявици, далеч по тежка е. Спокойна задушница
511
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен Борисов е раздавал поне по един милион и на министрите от последния си кабинет, че да се правят на такива циркаджии и да се унижават заради този шизофреник. Дано новите служби се разровят хубаво в сметките им.
510
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еее, Бойко ефенди, припомни си младите години. В любовните игри не е задължително да бъдеш винаги отгоре, налага се и отдолу да бъдеш. Ако си на такава възраст, че вече не можеш да помниш това, спомни си, че при борците има позиция "партер": съперникът е отзад и така те е сграбчил, че кокалите ти пращят, а ти си пувнал в пот и се чудиш как да се измъкнеш. Нерядко от нея се отива към туш. А теб те е сграбчил военен кабинет, като министър на МВР е човек врял и кипял във вашите потайни действия.
509
18
 
12
 
! Отговори
Балканджи Йово преди 2 години
Итн- конгломерат от продажници и родоотстъпници.,,Даваш ли ,данаш балканджи Йово, хубава Яна на турска вяра?"Истинските българи не са в Итн .Срам сте за страната ни, комунистически издънки, безродни.Мутрочерепчета
508
13
 
9
 
! Отговори
До 635 преди 2 години
Ти си доста зле. ,,Да научел поне един чужд език,,???Тъпчо, българският е официален език в ЕС. Кирилицата - също.Срамувай се от себе си, ***.
507
5
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Има такъв сценарий.
506
18
 
13
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Щом служебните "невнятни" ровят чак 2009 година за да изровят нещо против Борисов, значи много са я закъсали! Преди цял язовир пресушиха, за да скалъпят компромат! Това си е направо комплимент за управлението му!
505
6
 
5
 
! Отговори
До 637 преди 2 години
Догога ще пишеш за тия извращения с някакъв бай Ставри, нещастнико. Пипаш ли ке , докато пишеш тия мръсотии?
504
15
 
8
 
! Отговори
Паисий преди 2 години
ГЕРБ членува в ЕНП, заедно със СДС.По тази причина лидерите на тези партии ни представят пред света като демократична страна.ИТН ни излага пред света като показва хора, които се срамуват да се нарекат българи.,,О, неразумний уроде, поради что се срамиш да се наречеш болгарин,, е казал за тия Паисий.Тия ИТН са родени в люлката на съветското робство.
503
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срам за Президента- родоотстъпник
502
3
 
13
 
! Отговори
До 635 преди 2 години
Първо български да научи, сиреч както казва поне да мълчи и да се не бара по оная работа поне като говори с журналисти. Скоро чакам онлайн от нужника да предава. Няма да ме учуди
501
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Под всяка статия за баце, "умните" и "красивите" тролят до припадък. Що е просто и арогантно, се"изхожда" тук. Дерзайте, ***! Волът рие, но на главата му пада.
500
7
 
11
 
! Отговори
Мяу преди 2 години
Време е да спре да ни краде и да ни излага като нация!! Да върви да научи поне един чужд език!!
499
8
 
16
 
! Отговори
Серсем преди 2 години
Първо бате в Бокьо ,а после метла на всички ГЕРБерски некадърници и крадци в Държавната администрация! Глад и мор за некадърници и мазници.като мишоци гонене до дупка! Мачкай Радев! До дупка гони масажира на Тошковите уши! После Сретан ще го дупчи. На стари години ще калайдиса Бокьо кълките.
498
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гадните черепи -*** отново изпълзяха от тоалетната. Ти да видиш! Пишат неграмотно, но Борисов бил еднокнижник. Много "умни" и "кадърни". Борисов им откраднал парите. Какви пари, неудачници? Вие никога не сте ги имали, а завистта ще ви довърши. Ще се задушите в собствената си злъч.
497
11
 
18
 
! Отговори
Бойко за затвора преди 2 години
Бойко трябва да полежи 30-на години в затвора
496
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде ли е сега Елена Йончева да направи едно журналистическо разследване за къщата във Виена?
495
4
 
11
 
! Отговори
Дими Митушев преди 2 години
До Анонимен 628Прав сте! България е едно красиво и слънчево място, в което милиони щастливи хора живеем в добрина, доверие и любов към ближния. Няма кражби, завист, и злина. И в този оазис на човешка топлина и съпричастност, Бат Боко е първенец по добрини и безкористни постъпки. Затова и пиша, че ще ни липсва! Поне екшъна със сигурност ...
494
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Дими МитушевКражбите и побоищата при Бойко бяха само във вашите фантазии. Сега това, което пишеш го има всеки ден в новините.
493
16
 
17
 
! Отговори
НАБЕДЕНИ ЗА ГЕНЕРАЛИ преди 2 години
ПРАЗНИ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ... КРОЯТ ЛОШ СЦЕНАРИЙ ЗА БЪЛГАРИЯ..............................ПЪРВО ЩЕ OTPEЖAT ГЛАВАТА НА НАРОДНАТА ПАРТИЯ-ГЕРБ.... ПОСЛЕ СЛЕДВА КРАЖБИ ОТ НАРОДА, ФАЛИТИ НА БАНКИ, РАЗПОКЪСВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ....