Борисов: Целта съм аз, това е голям сценарий!

Бившият премиер заяви, че се разиграва цирк с разпитите в МВР
Обновена: 18 юни 2021 15:03 | 18 юни 2021 13:34, Веселина Йорданова
768

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че самият той е целта на разпитите на бивши прокурори и следователи от днес сутринта в МВР.

"Поразучих малко, защото те подписват декларация, че няма да разпространяват. Става въпрос за някакъв сигнал от 2009 г. Нито го познавам тоя човек, нито го знам. То се оказа, че е от друг човек сега, защото този, за който твърдяха от началото, работи в одита на Министерство на здравеопазването. Той е член от много години. А някой чул, бил уволнен някога през 2009 г. и аз трябва да си спомня някой дали е идвал през 2009 г. при мен. Сега разиграват целия тоя цирк, целия този панаир, не срещу прокурори, следователи или бизнесмени, целта съм аз", обясни Борисов по време на брифинг в центарлата на ГЕРБ, на който се появи неочаквано по средата.

В началото на месеца служебният вътрешен министър Бойко Рашков разказа, че Борисов оказал натиск върху следовател по дело, за да спаси свой министър от влизане в затвора. Случаят бил от 2009 г.,

Това е началото и края на един голям сценарий, ядоса се Борисов.

Източиха язовир, за да се снимат, като им виждам конспирациите как работят, какво им е мисленето... Колко време мина, къде е Планът за възстановяване, попита още той.

Според него служебното правителство е провалило ваксинацията и ни чака изолация от другите страни.

Борисов коментира и че има поголовна чистка навсякъде, а голяма част от сменените не са от ГЕРБ.

На Слави Трифонов му стискам палци и да поемат отговорност, каза Борисов, според когото това означава Трифонов да стане премиер, ако ИТН спечели изборите, а не да гледа отстрани.

Борисов пожела здраве и на президента Румен Радев, който днес има рожден ден, както го желаел на всеки българин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


768
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
452
7
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
до 569 Абре дечо! Я влез и ЧЕТИ И ЧЕТИ В НЕТА ЗА др Борисов! И после ще те попитам,др Борисов "Лщбимеца" ти,дали Е БИЛ КОМУНИСТ? -:)))) Леле ллееееееееееееееееее...
451
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пред комунистите Боко си е направо цвете!
450
15
 
12
 
! Отговори
Сектант Юлиян ПК преди 2 години
Борисов кажи си за поръчковите убийства в Перник ще ти олекне ей главорез
449
15
 
18
 
! Отговори
гербер преди 2 години
Бях решил да не гласувам за ГЕРБ, понеже смятам, че наистина имат нужда да бъдат известно време в опозиция, но ако тези гаддове направят тази мръсотия на Борисов ще си променя решението. Сигурен съм, че и много други ще го направят. Защото новите варвари едо обещаваха, а съвсем друго правят- терор и ужас в държавата.
448
1
 
4
 
! Отговори
gosho преди 2 години
До Анонименruska poruchka za da podmenyat vota ,v polza na reshetnikoviya radev
447
0
 
3
 
! Отговори
gosho преди 2 години
До Минали белиsbogom na teb i pop da vurvi pred tebe
446
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ми стана ясно Мая Манолова и Христо Иванов каква задкулисна поръчка изпълниха с тези машини дето ги няма никъде в европа. Зловеща корупция си е това!
445
0
 
8
 
! Отговори
ГЕНЕРАЛ В БГ АРМИЯ. преди 2 години
*** ДУМА.... БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУМЕН РАДЕВ, ПОСЕГНАТ НА 1 ООО ООО БЪЛГАРИ
444
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само ваксинациите, ами в момента на митниците са назначили за шефове бившите контрабандисти на Орешарски. Тонове контрабандни стоки пилешко от Турция пътуват по пазарите и подбиват цените на българските производители. Очакват се фалити.
443
6
 
7
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
до "супер *** народ"!-:) Ами Грешиш! Много грешиш бре човек! Слави лично аз,го гледах от началото на "шоуто" му,само няколко месеца и го отсвирих! Помня го от момента в който се появи с " КУКУ"! Ти едва ли го помниш а? С гафа с ядрената централа Козлодуй! Тогава и го спряха " Куку"! Слави предложи нещо по различно,от това да гледаме дъртият комунист пожарникар др Борисов! Пребоядисал се за една нощ в "демократ" и стана проект на САЩ след това!Само дето САЩ не знаеха че е РАДЛИВ по природа!-:)
442
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов що се излагаш,какво правителство чакаш от Тиквата Чалгар.Той не знае на кой свят е,пак експерименти с недоразвите юпита да дойдат да се нахранят.Видяхме го Дянков,кликата на Царя докъде ни докараха престижните.Нищо престижно ,нагушиха се като за последно.Единия мина към руснаците,двама всъщност,другия съм сорос.Слави представи за премиер близка на Черепа,щото покровителя й е най некорумпиран и не хазартен монополист.Очаквам и новото предложение да е от същия който не се спира да се вре
441
2
 
4
 
! Отговори
USA=СССР.... преди 2 години
ЕВРОПА СИ ЕВРОПА......... ГЕРБ СИ Е ГЕРБ....... С/БЕЗ МАГНИТСКИ...........
440
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента комунистите провалят зловещо държавата със забавянето на ваксинациите. Октомври само България ще се наложи да затваря бизнеси заради съботажа на комунистите.
439
7
 
19
 
! Отговори
до по долу преди 2 години
Баце е номер 1,никой не може да го стигне дори пишман пилота обраден от старото дс фалирали 2 пъти държавата.Подляха му вота кукловодите,защото започна борбата с корупцията и засегна олигарсите!?Борисов ли създаде корупцията,сега ли е най ,защо лъжете и марионетките дават тон.А за Луканов,Виденов,Костов,тишина.В служебното антураж на Черепа,а министър на МВР от дс.Какви са тези хора,на тях ли да вярваме,какво искат,получили по една торба пари от застрашените олигарси за марионетно правителство.
438
5
 
18
 
! Отговори
СУПЕР ПРОСТ НАРОД.. преди 2 години
30 ГОДИНИ ВСЯКА ВЕЧЕР ГЛЕДАХТЕ ПО ТВ ПРОСТАКА ТРИФОНОВ..... СЕГА ИСКА ДА МУ ПОДАРИ И ДЪРЖАВАТА..?
437
14
 
9
 
! Отговори
Минали бели преди 2 години
Абе правихте бели големи г-н Борисов!Всички знаем! Стига циркове вече! То хората вече не й е забавно с този ваш цирк.Ей така вечер преди да заспите, ама поне си признайте на Вас колко бели направихте!Ами спрете се! Дайте път и се разкарайте. Вашият ред мина!Довиждане вече. И дано не ви се случват и на Вас големи бели, че май натам вървят нещата!Ама природа какво да правиш, всичко се връща, ама и лихви има сбогом
436
11
 
7
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
до 553 -:) Дечо,май само Ти го "харесваш" а?Леле леле,само какви "млади патриоти" тръгнали да ни убеждават как "хората го харесвали" бившият дърт комунист др Борисов с партийна книжка на ЦК на БКП като пожарникар в гардероба? Само той си я гледа деца! Вие няма как д я видите! Ако знаехте истината,отдавна,да бяхте си избрали някоя нова демократична партия! Ама не! Щото дедо си Борисов помните и ГЕРБ е "майката ви партия" а?-:((Събудете се деца! Дедо ви Борисов вече знае че е НИКОЙ! А вие още.....
435
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижда се отдалеч, че целта е Борисов. Поговорката " направи добро, изяж...." в действие. Не могат да му простят, че народа го харесва.
434
11
 
9
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Опаааа,ти да видиш.Бившата комунистическа мутра и пожарникар.Отговаря БЕЗ НИКОЙ ДА ГО Е ПОПИТАЛ ЗА НИЩО?! Хм.Ами ето поредното доказателство,че въпреки служебен кабинет.Верните Герберски служители в държавата"администрация"го информират ,какво точно се случва! Нали?И нашият на бързо "организира пресконференция" и"атакува"а?И защо Да не те провери държавата бре мижатурко ГЕРБЕРСКА? Та кой е посмял да те "провери" през изминалите 12 г?ХОРА! ИЗЛЕЗТЕ И МАСОВО ГЛАСУВАЙТЕ! ТАКА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТОЯ!
433
14
 
12
 
! Отговори
мутролиционерът преди 2 години
ако не го приберат тази гад ще запали България!!!

Спонсорирани публикации