Борисов: Актуализация няма да подкрепим, ще източат държавата

Бившият премиер обвини, че изборите са спечелени с терор и машинации
Обновена: 25 юли 2021 22:05 | 25 юли 2021 19:31, Веселина Йорданова
694
Борисов: Актуализация няма да подкрепим, ще източат държавата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува остро останалите парламентарни партии, като заяви, че изборите са спечелени с "терор, машинации, костинбродски афери" при най-ниската избирателна активност.

Такова шоу, ниско продаваемо, то не се и продава. Кадрите на БСП са назначени отдавна, сега трябва някакси да ги узаконят. Кадрите на ДПС навсякъде са назначени и не са ги пипали за изборите, заяви той в живо включване във Фейсбук, което стана ясно, че е от дома на бившия земеделски министър Десислава Танева.

Танева съобщи, че в деня за размисъл служител на ДАНС й се е обаждал да се яви на разговор по сигнал. Накарали я да подпише протокол, че няма да нарушава член от Изборния кодекс.

Христо Иванов и неговата компания как се чувстват в една кошница с всичките тези хора, които казват, че били нещо ново? Кое ново, попита бившият премиер и изреди - Корнелия Нинова, Татяна Дончева, Карадайъ, Мая Манолова.

Борисов заяви, че трета поредна седмица безработицата расте и залъгват хората с повече приходи, които биха дошли от по-високите цени на енергоносителите.

"Днеска Асен Василев казва, че ще съберат около 2 милиарда повече приходи. Абе колега, ако ти си ми финансов министър, ще трябва да ми покажеш как ще ги събереш. Заради Ковид удължихме събирането на данъци, ти ги отчиташ като твой приход, а това са приходи от миналата година.

На 12 май Радев каза, че отиващото си правителство изцеди хазната с харчове. И каза, че ни чакали тежки месеци заради тежкото наследство. А днеска Асен Василев излиза и казва, че щял да събере два милиарда повече. Кого лъжете непрекъснато? Да, хората са на море и на почивки, но обръщат внимание на това, че безработицата вече трета седмица се увеличава", посочи той.

Борисов беше категоричен, че ГЕРБ няма да подкрепи актуализация на бюджета, предложена от служебния кабинет, защото после всички щели да се измъкнат от отговорност.

Той коментира и че сме на последно място по ваксинация, като дори сърбите са с 50%, а в ЕС средно е 40%. Народа ще го разболеете, ще препълните болниците, ще хвърлите ваксините, хората ще затворят бизнесите, прогнозира бившият премиер.

От Трифонов зависи всичко сега, а него го няма, оставил е Тошко и компания да си бърборят там, коментира още той и прогнозира, че "ще източат държавата така, както направи Тройната коалиция".

Започваме съдебни дела, да помагаме на хората, станали жертва на режима на Румен Радев и Бойко Рашков. Ще се борим за демокрацията, коментира още той.


 


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
559
10
 
13
 
! Отговори
хаха преди 2 месеца
До Отговор ... Явно можеш да четеш, а да осмислиш прочетеното можеш ли?Откъде, та откъде ... ето цитираното - оказа се, че трябва да вземе от приятелите, с които играят, делят парите и си раздават всички тези милиарди на поръчки. Василев каза също, че като са спрели проверките на фризьорските салони, а започнали на големи данъкоплатци, хазната започнала да се пълни. По борисово време големите не бяха проверявани, оставени да си крадат на воля, НО след като си платят на чекмеджето. Капиш???
558
18
 
13
 
! Отговори
До 564 преди 2 месеца
Ами гледа , сякаш е видял как болшевиките рушат всичко което е постигнала България за тези три мандата!Цял язовирче да източат , за да спретнат компромат! Фигурантът /говорителят на Черепа/,и вживелият се като Берия, Рашков, щели да носят демокрация? Няма такова порно...Колкото до физиономия, вгледай се по-внимателно в Чалгата, и опиши какво виждаш там!
557
11
 
30
 
! Отговори
подивел е! преди 2 месеца
Подивел е! Вижте го как гледа. Този не е за затвора, а за лудницата. Парите го побъркаха!
556
9
 
22
 
! Отговори
DDD преди 2 месеца
До ГЕРБ-ерастите във форума: другарки и другаре, има един много хубав филм от далечната 2004-та година. Der Untergang. Препоръчвам на всички ви да го гледате! Другарят Бойко Методиев Борисов се държи едно към едно като главния герой от филма!... И падението му ще бъде същото!...
555
9
 
8
 
! Отговори
Отговор преди 2 месеца
До 560 Не се разбра само, откъде са ги намерили тези пари! Ако не са ги намерили от българските данъкоплатци, на улицата ли ги намериха, или банкоматите сами ги напечатаха! И в тоя форум , червени бабички...няма!
554
14
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 месеца
Психоаналитиците на Борисов продължават да заработват, вече трета смяна! Ама как изглеждал , ама какво мислел, ама дали бил "притеснен" или "уплашен"...! Да паднеш от смях! Ами той е нормален човек бе, да не е като Деби*лите кому*нисти,които в името на партията , са забравили че се били хора!
553
10
 
26
 
! Отговори
и това каза преди 2 месеца
Не е нормално в държава от Европейския съюз 43% от пенсионерите да са под линията на бедност. Г-н Борисов говореше как, за да дава на пенсионерите трябва да вземе от учителите и полицаите. Ами не, оказа се, че трябва да вземе от приятелите, с които играят, делят парите и си раздават всички тези милиарди на поръчки. Ето, в момента нито взимаме от полицаите, нито от учителите, а има пари за пенсионерите. Това каза по БНТ министърът на финансите в служебното правителство Асен Василев.
552
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Колко трябва да си нагъл, че да говориш небивалици Борисов, през твоето управление много хора живееха в бедност, и колко хора си сложиха край на живота от немотия. А ти си спеше със злато и пачки с евро. Е всичко си има край и твоят дойде!
551
7
 
19
 
! Отговори
DDD преди 2 месеца
Факт е, че другарят Борисов се е паникьосал! И как да не се паникьоса? Вече не е във властта, няма и изгледи да си я върне, все по-осезателно чуства народната любов, кинтите от корупционните сделки секват, паралиите, дето го крепяха до сега, почват да си искат обещаното, а няма как да го даде, послушните до вчера почват да се опъват!... Нормално е да се паникьоса!... И от никъде не идва помощ!... По-необръгнал индивид до сега да се е за.ст.р.ел.ял!...
550
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
*** Балкански, баш шофьорче и чок тарикат, известен в цяла България и билям;Ботокс Ханъм, баш комисионер на игли и бульони;#Дани Подмитоолу, баш ибричкчия,#Яхния Суджукоолу, баш ханъма по лакърдиите#Деси Кодждагърлооу, баш ханъма по ATM or A2M#Деси Цирейоолу, главна хамъма по фондовете#Moма Краваоолу, баш селиш хамъм
549
4
 
6
 
! Отговори
Извинявай Алеко преди 2 месеца
Пред вид на голямата важност и значение, което предстоящите избори за народни представители имат за настоящето и бъдещето на нашето отечество, нашите граждани, на брой повече от 20 души, събрахме се днес в двора на Зайчарника в Сюнет БанкИ махлеси и като обсъдихме въпроса по кандидатурите на лицата за представители, останахме съгласни и единодушно решихме да препоръчаме на г. г. избирателите от нашата околия за народни представители съгражданите си:*** Балкански, баш шофьорче и чок тарикат, известен в цяла България и билям;Ботокс Ханъм, баш комисионер на игли и бульони;Дани Подмитоо
548
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Оставете служебното правителство за редовно . Работят отлично . Няма смисъл от 99 партийки , коалицийки и 240 депутатина на народна хранилка.
547
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще ги призная САЩ, ако посочат най-важното ИМЕ по Магнитски, което е здраво свързано с всички останали от списъка.
546
6
 
14
 
! Отговори
абе преди 2 месеца
Бу,ци, порил ли си таралеж с гол муй, нали си голям таковач? Или засега тренираш с четката за обувки, дето забърса от ШЗО-то /Щото там са по големички-казармени/
545
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Четох, че някои страни са сключили споразумение с щатите да им върнат % от конфискуваното по закона Магнитски. Няма да е зле и ние да го направим. Излиза че, понеже не можем сами да накажем корупцията и да конфискуваме откраднатото, някой друг ще го направи вместо нас, но ще си запази парите. Ако продължим да се лигавим с Гешев, ще губим все повече пари. Защо ние не сме засекли изтичането на парични потоци от България? Т.е нашите служби не работят или са некадърни. "българските банки, които ca дали кpeдити нa фирмите, свързани със caнкциoниpaнитe лица, ще бъдат принудени да наложат процедура з
544
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Разследването по Закона Магнитски в САЩ продължават. Следващите имена са:Цонев/Ментата, Борисов/Мутрата/Тиквата, Доган, Хамид, Аталаи,Каракачанов,Мавродиев , И собсвениците на БТВ,НОВА ТВ, /Бившия собственик Домуса брадърс:((((( Ако може и Братиниото от конституционния съд заедно със Пенчев:(((((
543
5
 
20
 
! Отговори
ahaha преди 2 месеца
Май Борисов ше мачка с гол г*з таралежа .... утепляк
542
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като невръстеник.БеБето реве - или е гладно или е напълнило памперса. В нашия случай, май и двете.
541
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Толкова про ст и злобен човек не сме имали начело на Държавата.Срам за всички ни е че го търпяхме толкова дълго.
540
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тикво, Държавата я източи ти и Шайката ти - 12 години си правехте каквото искате и никакъв контрол и отчетност.