ДБ предлага депутатите да изслушат Иван Гешев

Главният прокурор ще трябва да внесе и доклад в НС
Обновена: 28 юли 2021 11:25 | 28 юли 2021 10:50, Веселина Йорданова
32
ДБ предлага депутатите да изслушат Иван Гешев
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев да бъде изслушан от депутатите, за да даде информация за работата на Бюрото за защита на свидетелите, което осъществява личната му охрана.

Такъв проект на решение ще бъде обсъден на утрешното пленарно заседание, предаде БНР.

Предложението за изслушването е на "Демократична България" и беше подкрепено със 187 гласа.

В проекта се предвижда главният обвинител да внесе в Народното събрание и доклад за прилагане на Закона за защита на лицата, застрашени във връзка с наказателно производство или така наречените защитени свидетели, за периода 1 януари 2020 г. - 30 юни 2021 г.


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Кой е на ред преди 1 месец
Желева намери сили в себе си, семейството си, съседите си и роднините си за да постъпи смело, често и открито признавайки за правилно непризнаването й: Румяна Желева се провали на изслушването в ЕП Кандидатът за еврокомисар РумянаЖелева се провали на изслушванията в Европарламента.Тя не можа да се защити и да обясни защо във финансовата й декларация не е посочено,че има участия във фирми. Заради този си провал тя подаде оставка.След 11 години тя е пример за след золумно мъжество.Кой е на ред??
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Огромна бе загубата на ГЕРБ след катао Румената Желювъ бе изритана от комисарството й в ЕУто. Такава гавра с партията ГЕРБ, лично с нейният дояен, Генерал БРисов, ЦК наТПК (ТиквиПипониКратуни) и на хилядите съпартийци. Но и без нея ГЕРБ бе силна, мощна и целеустремена партия спазваща законите, морала и вярата в светлото будеще.
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Министър на Борисов, водещ магистрат във ВСС и партньор на висш прокурор. Три важни персони, които са част от прословутия списък на 38-те, пазен досега в строга тайна от прокуратурата, ДАНС и КПКОНПИ. Става дума за лица, които не са декларирали банкови сметки и имоти в чужбина. Борисов, Гешев, Пеевски и Цацаров ги крият, защото са от върхушката на управлението на Борисов и люпилнята на задкулисието.
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко интересно - някой гърбав тр*ол сложил минус на един обикновен и важен въпрос. Това говори много - не ви интересува установяването на истината? Че тя може да е и в полза на гробавите? Или сте сигурни, че не е?
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво стана с дипломата и юридическата му правоспособност? Милиционерското училище не е достатъчно, за да е човек в съдебната система като магистрат. Дозавършил ли е акредитиран университет все пак? Защо не се казва нищо официално по въпроса? До сега трябваше поне десет пъти да са проверили - проверката е лесна!
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докато не се смени тоя селски милиционер, марионетка на Мафията ГЕРБ-ДПС нищо няма да се промени.
23
3
 
3
 
! Отговори
Ами сега? преди 1 месец
Ех,Каскет,Каскет!Що ви трябваше със Сийка да нахлувате в Президентството!Не можахте ли да си направите фото-сесиите пред дувара на някоя изнасилена и ограбена в някое затънтено село бабичка!?
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Недейте го закачайте Гешев ,той много запецва и нищо неможе да му се проследи в мисълта !?:)
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е*ба си държавата! Главния прокурор с бг диплома от незнам си кой университет, министъра ни на икономиката с фалшиво сертификатче от Харвард, депутатите ни уж европейци, пък азиатци. Левите са като озверели неофашисти, десните клякат за правата на гейовете, министъра на здравето е антиваксър в пандемия. Е*ба си държавата. А, забравих и президента, дето е натовец, в пазвата му руски шпиони, барабар като червена петолъчка, на натовска торта. Казах ли е*ба си държавата?
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То и комунизма е започнал така, уж за правото на народа. Пък после всичката интелигенция с куршум в главата, имотите и богатството в джобовете на "народните", а истинските комунисти идеалисти са свършвали убити "по погрешка" в някоя хайка за вълци. Та мисълта ми е, внимавайте с тия дето са готови да убиват и отварят Белене "в името на народа", че веднъж ги видяхме до къде стигнаха. За втори път умни не останаха, а и жълтите павета се нагледаха на насилие, кръвта ще им дойде в повече.
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Топ йористъ завършил пуца за милиционери е в тиквен цугцванг. Кака Сийка едва насмага да му замазва гафовете.
18
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гешев позор!Оставка и затвор!
17
7
 
15
 
! Отговори
Космонавт преди 1 месец
Тоя няма легитимна диплома. На снимката която се разпространява в интернет няма печат и сериен номер. Време е да го обвиним за измама в особено големи размери , нищо че е главен лъжепрокурор без легитимна диплома
16
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знам кой ще се прави, според троловете на болен, но знам кой вече два пъти бяга от отговорност - славун чалгарски за три месеца два пъти бяга от отговорност:след 04.04. се разболя от несъществуващия, според него, Ковид, а сега, когато трябва да съставя правителство влезе през Спешен кабинет, за да не плаща за преглед, а при прегледа се установило, че славуцата е рептил? Лично го обяви в ФБ. Рептил, братя българи, ще ни оправя. Горко ни! И, до кога ще търпим рептила и рептилчетата му???
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко единствено се страхува от промяна на закона и свалянето на Гешев. Тогава ББ има доста да отговаря за всички безобразия, които е извършил. Съвсем е изтрещчл, след като скоро каза, че е построил хиляди детски градини в София. Сигурно е така, но на документи. Комисионните от 60%, които е събирал е нормално да имаме некачествени пътища.Толкова е затънал, че този с каскета и портрет на Сталин в кабинета си, уволнят ли го, тогава вече наистина край с ББ.
14
7
 
2
 
! Отговори
Хе хе преди 1 месец
Боко е единственият redneck феодал.
13
6
 
17
 
! Отговори
Хората преди 1 месец
Не могат да го гледат, те искат да го слушат. Ще му слушат сладостните стонове в килията с Боко.
12
17
 
6
 
! Отговори
Сибин преди 1 месец
Не искат да го изслушат, а да се изгаврят публично с него. Влязоха в парламента газейки институциите и продължават, без за се усещат, че вече представляват институция... Вола рие и хвърля на гърба си.
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много тайни неща за Гешев ще станат явни. Зъбчатите ти колелета, започват да се настъпват едно друго, а пружините(твоите сподвижници) представат да ти се подчиняват. Не може хора на закона и властта да водят собствения си народ към беззаконие, бедност и.... пропастта. Рашков води голяма борба и трябва признателните хора да му благодарят и подкрепят за предприетите действия.
10
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единственият човек ,който бръкна дълбоко в посткомунистическата помия.Изцапа се естествено,защото посегна на червените феодали.И естествено му спретнаха болшевишки преврат.