Борисов: Като гледам какво става в НС, почвам да се плаша

"Не участваме в преговори, забранил съм да се докосват до тези хора"
361
Борисов: Като гледам какво става в НС, почвам да се плаша
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Като гледам какво става в парламента, почвам да се плаша. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти на партията.

По думите му упреците към него били, че е дал допълнителни пари на пенсионерите за лекарства.

Второто ме упрекват защо сме строили "Хемус", Ботевград, Враца - ами защото Северът е зле. Третото е, че сме подпомагали бизнеса с безвъзмездни пари, това е в цял свят, заяви Борисов.

По думите му БСП е световен шампион по най-много фалирали банки в света и сега битката била как да източат ББР, защото не могат да я откраднат.

И как ще стане - с подставени фирми ще дават 5-10 млн. необезпечени, тези фирми няма да ги върнат, прогнозира той.

Чухме в парламента, това, което говорехме - че тези са далавераджии, че Христо Иванов иска постове, каза Борисов.

Той беше категоричен, че не само партия ГЕРБ не участва в разговори, а забранил от партията му "да се докосват до тези хора".

Борисов каза, че ако отидем на нови избори, цената става половин милиард заедно с президентските.

Според него най-виновен е президентът Румен Радев. Ще видите в следващите дни как прикриват неща, посочи лидерът на ГЕРБ, но не конкретизира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най смешният маркетинг е , че има хора който дават дислайк... Такива платени модераторчета.... Платена медия......,.. още е жива браво
245
7
 
20
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Кратко и ясно...измъкнаха парите заделени за Хемус, и се биха през гърдите , че са събрали повече пари към бюджета! Тези пари ще изчезнат, и Северът отново ще гледа магистрала само в далечно бъдеще! Ще източат ББР, покрай здравната, социалната ,икономическата, ще се прибави и политическа криза, която Радев инспирира още от миналото лято! Ще видим , докога ще минава номерът, че за всичко ГЕРБ били виновни! Ами ако на следващите избори ГЕРБ излезе първа политическа сила, какво прави Радев?
244
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полицаите, Бай Тошо, чекмеджета, Пфц Левски... Още и още и още.... Хора горяха и се самозапалиха на жълтите павета ама не се отказа
243
7
 
18
 
! Отговори
Факт преди 2 години
На г-н Борисов мое само му пиете чорабето...*** такива комунистически :)
242
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А сега ми кажете след толкова негативизъм, как събра 30 ÷ , не са турци, не са *** на костов, не са старите комунисти, кой, кой питам гласува Вас .....от 5 милиона държава останаха 2 милиона..... Които искаха да се махнете ... Всички знаем за измамите, за банката на жена ти, за децата в чужбина, за множеството къщи в Банкя... Мишо Бирата.....Магистралите, акциза, митничарите, държавните записи, корупцията, купуване и продаване на гласове, присвояване на хотели, държавни предприятия....вили
241
5
 
18
 
! Отговори
Бойко е пич преди 2 години
Всеки ден е сред хората. А някой виждал ли е на живо Трифонов?
240
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма кой да прибере, защото родната милиция от къде взима заплата и увеличение... Още помня селските ченгета на всяка улица в София
239
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой няма да го пипне Бойко! Нито пък някой от ГЕРБ. В Българи всички политици са невинни. Осъдени няма да има никога. Те отдавна са се разбрали и разделили баницата. Сега си играят театъра както е по сценарии а простия народец си мисли че има опозиция и че някакви политици спорят за властта и за политическата идеология. Не. Между политиците има пълно разбирателство. Сега само трябва малко да си разменят местата за да успокоят и да хипнотизират "суверена". Всичко си върви по план.
238
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН и ДБ, като истински европейскиориентирани партии, ще интегрират България в ес както и бащите на неграмотните ни евроатлантици не са и сънували за интеграция с Москва.А ДПС, като истинки европейски либерали ще помагат.Ще започнат с Истанбулската конвенция, дето Тиквата обеща в Брюксел той да я приеме. После Захариева ще дава Тошко за пример, също както даваше за пример Станишев.
237
7
 
8
 
! Отговори
Мечтател преди 2 години
Да видя нашите клоуни, т.е. футболисти на финал на световно( не говоря за световни шампиони, това е пълен абсурд), и да видя в панделата такива мошеници като Баце в затвора, е наистина утопия. Гаргите си сменят местата по клоните, но не падат от дървото.
236
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скрий се при зайците на сигурно място
235
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 45 градуса избягал рано сутринта от София, защото знае че всеки ден може да му е последният на свобода. Съжалявам те Борисов, ти си едно болно старо бездомно куче и ще си отидеш така. Да му мислят тези, които ядоха, крадоха и убиваха с теб, защото и тях ще ги повлечеш в този живот
234
5
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
на мен наистина ми е чудно защо не използват неговите камъни и да ги хвърлят по неговата глава?..Чрез БУХАЛКИТЕ си "Цацаров" и "Гешеф",тоя АРЕСТУВА МАСА НАРОД,държи ги С ГОДИНИ В ареста БЕЗ повдигнати обвинения,просто ги държи ЗАКЛЮЧЕНИ...Е,АРЕСТУВАЙТЕ И НЕГО!!!!..ПОСЛЕ търсете обвинения,макар че това ще бъде най-лесна задача за секи начеващ следовател...И така:-Дръжте го година-две,КАКТО ТОЙ ПРОЦЕДИРА, и после го дайте на съда...А НЕ НИ ГО ПОДМЯТАЙТЕ повече пред очите!
233
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков има един недостатък, че говори прекалено много. Досега Тиквата трябваше да дава изявления от следствения арест. Крайно време е. Кога ще бъде арестуван?
232
7
 
13
 
! Отговори
За да управляваш преди 2 години
Трябват големи топки, като на Баце. Ама Славуца има сал една рошава пичка и се скри.
231
8
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Напоследък само като чуеш името на адаша ти се подмокряш от страх...Ще свикнеш !
230
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
259 Чекмеджета, къща в Барселона, остров в Гърция, канибализъм, измишльотина на Радев, ДС хулиганите, Божков. Ако имаше и малко истина в тези лъжи, досега Борисов щеше да бъде осъден, но няма. След алкохолика Рашков, остава само пушилка прах и биол.***.
229
7
 
9
 
! Отговори
българин преди 2 години
Браво,чудна сничка на клоуна Ежко-бежко-таралежко.
228
8
 
21
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
И аз се плаша вече 12 дълги години,като гледам на какво прилича България-нещо средно между джунгла и Шерудската гора.Кандидати за Робин Худ има в изобилие обаче.
227
5
 
6
 
! Отговори
всичкат селяния преди 2 години
На която се смее там идва от герберите ....