Заради допълнителните тестове: 6 км опашка на Кулата

Задължителният PCR или Rapid тест се извършва на самия пункт
1 сеп 2021 17:37, Нели Христова
13
Заради допълнителните тестове: 6 км опашка на Кулата
Снимка: БГНЕС

Преминаването през гръцкия пункт Промахон става по-бавно, след като се въведе допълнителен тест за коронавирус за пристигащите от България, които не са ваксинирани и не са преболедували.

Задължителният PCR или Rapid тест се извършва на самия пункт.

Въпреки това остава изискването при влизане на гръцка територия, пътуващите, които не са ваксинирали или не са преболедували коронавирус, да представят негативен резултат от PCR тест, направен не по-рано от 72 часа от влизане в страната или отрицателен бърз (антигенен) тест, направен до 48 часа преди пътуването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
от Варна преди 2 години
Никога няма да разбера как може да се сравняват световноизвестните Гръцки курорти с нашите. Българският туризъм е насочен към руски, немски и други масови и пияни туристи, затова има тези отвратителни хотели по 7-8-15етажа. Същото е в Майорка-това се търси. В същото време нашенецът сравнява предна почивка в Приморско,Ахтопол с Гръцко. Не се сравняват различни неща. Ако е за едно море, да дойдат във Варна, или в Бургас-има море, заведения, кина, молове, а те ходили в Китен и недоволни..
8
1
 
3
 
! Отговори
Бяхме в Гърция преди 2 години
До OleБяхме в Гърция до преди 1 ден. Не усетихме нищо съдистично спрямо нас от страна на гръцките власти и заобикалящите ни гърци. Минахме през Промахон в Събота сутрин на 21.08 за 20 минути.Почивката на Касандра си беше супер.Курортите им са полупразни и спокойствието е неповторими.Водата е кристално чиста,както и заобикалящата те среда. НИКОЙ НЕ ТЕ ГЛЕДА ЛОШО! Плажните ивици през делнични дни са заети на не повее от 35 %.Това ако е съдизъм,какво е на нашето лайнеморие?
7
1
 
5
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
За ваксинирани проблеми няма. Те минават отделно на границата за минути. Казвам, като човек, който беше 4 пъти в Гърция това лято и утре отива пак.
6
3
 
2
 
! Отговори
123 преди 2 години
Допълнителен тест за да вдигат бройките.
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази година се излъгах да ида на мутроморието. Цените като в гърция, само че в албена Маритим хотел, наблъскан до горе с ковидисти, няма място на плажа, докато в гърция за същите пари къща с двор и плаж без хора около теб. Храната в албена всякаш беше приготвена от хора събрани от улицата, които никога не са били в кухня, докато в гърция за същите пари ям скариди и октопод приготвени по най добрия начин. България е гетото на туризма, само за изпаднали бай *** без пари е.
4
7
 
15
 
! Отговори
до 5 преди 2 години
Айде бе. Аз минах за 5 минути. През приоритетната лента за ваксинирани с QR код, разбира се. Сканираха го и край. Ама ко да праим, като Бай *** не ще да се ваксинира- ще чака. Ама поне има приоритетни ленти за нас, ваксинираните.
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес в 10.30 сутринта минах за 1 час. Гърците дори не ми погледнаха документите.
2
3
 
4
 
! Отговори
Колев преди 2 години
Преди 2 часа минах от там и имаше около 30-тина коли.
1
5
 
5
 
! Отговори
хаха, що лъжете, бе? преди 2 години
Пуснете си камерите, изобщо не е така. Съвсем нормално има забавяне, но се минава в рамките на 20-30 мин, ако разбирате сте там между 6 и 8 сутринта.Ама ако искате да си поспите, ще почакате повечко...Всеки сам си решава.Но на кафявото л*морие - никога!!!