Пожар избухна в Медицинския университет в Плевен

Огънят е пламнал преди около час
Обновена: 29 сеп 2021 14:17 | 29 сеп 2021 14:06,
17
Пожар избухна в Медицинския университет в Плевен
Снимка: БГНЕС

Пожар е избухнал в Медицинския университет в Плевен.

Огънят е избухнал около 13 часа, информираха от Областната дирекция на МВР.

Още по темата
На мястото са изпратени няколко екипа от пожарникари. Обитателите на сградата са изведени. Към момента няма данни за пострадали хора.

По непотвърдена информация е изгорял покривът и библиотеката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
А. А. преди 2 години
Пожарът не е случаен и цели прикриване на тайни от архива. Лудите преподаватели от катедрата по психиатрия нямат право да работят в МУ. Вие знаете ли колко са опасни и непредсказуеми, какви безумия правят и какъв риск са за живота и здравето на персонала и студентите?! Менталните им увреждания са катастрофални и необратими. Посредствени и луди, като хванати от гората. Опасни за обществото, но са на работа.
14
0
 
3
 
! Отговори
М. М. преди 2 години
Сетих се за психопатите от катедра "Психиатрия", които преподават в МУ в Плевен. Способни са на всякакво деяние. Петранка Чумпалова преди години замина за Бостън, за да си търси работа като психиатър, но нищо не стана, защото няма знания. Известно време работеше като продавачка и чистачка в хранителен магазин в Бостън. Върна се в България и започна работа в МУ и в психиатрията, дори е вещо лице към съда. Тя е луда, ***, проста, нагла и грозна чума от Бялата мафия. На първа сигнална е.
13
0
 
3
 
! Отговори
G. O. преди 2 години
В катедрата по психиатрия в МУ в Плевен се подвизават опасно луди преподаватели, които са невменяеми и ***. От тях очаквам всичко. Тормозят студентите без причина. Пишат нарочно фалшиви епикризи на психично здрави хора. Практикуват в лудницата.Това са: Иванка Илиева Велева, Петранка Чумпалова, Георги Костадинов Георгиев, Людмил Тумбев, Мая Стоименова Попова, Калоян Руменов Стойчев и Александър Тодоров. Пропищя целият Плевен от тези психопати. Полицията, прокуратурата и съда ги прикрива.
12
2
 
6
 
! Отговори
Плевен е в Моргата преди 2 години
Плевен е мизерен,мръсен ,запуснат,грозен и с импотентна администрация!Селището е нещо средно между Содом и Гомор! Мисля ,че университет в най-западналото селище на стария континент е един нон сенс!
11
3
 
3
 
! Отговори
от Плевен преди 2 години
Питам се, а защо тази Библиотека е бил на последния етаж? А защо не е имало превативни мерки срещу пожари, все пак това е специализирана библиотека, а нещо евтино ..? Дърлбоко съм възмутен от това, че е засегната Библиотеката. А сега нека да се обърнем към хора, които имат уникални медицински издания, нека те ги дарат на Библиотеката. Нека библиотеката да бъде от затворен тип. А не не забровяме, че в подобни библиотеки има и уникални издания, а тях как ще ги върнем, какво правим?
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От студентите тръгва инициатива да се дарява медицинска литература, кой каквото има. Доста дипломирани лекари имат в личната си библиотека учебници, ще са от полза. Лично аз имам 9 учебника, старо издание, но ще ги даря. Дано и останалите МУ в страната да се включат!!!
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Dobre e che nqma postradali no bez bibiloiteka kak schte q karat .Plemennicata mi u4i tam 4 godina universiteta e dobyr dyrjavata trqbva da pomogne i prati knigi.Partiite da izvadqt sega.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хейтърски коментари стоят, а моят, че и анатомията на 3ет изгоря е махнат?? Защо???
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много съмнителна работа.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано пожарът да не е умишлен. Имаме един добре (супер) работещ университет и да бъде запален. Целият покрив изгоря.В двора често се събират хора съмнително поведение.
5
0
 
12
 
! Отговори
от Плевен преди 2 години
Тъжно е щом чак библиотека е ... изгорела! Трагедия! Университет без научна библиотека е равно на 0.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно и там ще има огнище от починали от ковид (с придружаващо заболяване този път пожар).
3
6
 
5
 
! Отговори
Стар плевенчан преди 2 години
Навремето, когато нямаше мюсюлмански студенти, не е горял университета.
2
1
 
14
 
! Отговори
Плевен Дге преди 2 години
Така е. Трудно е да се пресече едно кръстовище на булеварда и да стигнат до университета. Явно са минали през 9ти квартал. Интересно е, че гори архива на университета. Дали не се прикрива нещо с този пожар ще видим
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медицинския университет и пожарната са на по малко от 200 метра разстояние. Щом библиотеката е изгоряла..... значи пожарникарите са обиколили града преди да почнат да гасят.