Доц. Малинов: Натрупаха се грешки, този път ще има кабинет

Според него голямата изненада вече се е случила с новата формация
Обновена: 4 окт 2021 22:06 | 4 окт 2021 22:03, Веселина Йорданова
22

"Изходът е този път да се състави правителство. Ще има мнозинство и правителство, тъй като се натрупаха достатъчно грешки. Почти не виждам пространство за нови. Нищо не пречи някоя партия отново да се държи арогантно и безотговорно и да повтори грешките на ИТН", коментира в "Денят ON AIR" ръководителят на катедра "Политология" в Софийския университет доц. Светослав Малинов.

Според него голямата изненада вече се е случила с появата на новата политическа формация "Продължаваме промяната", която по думите му със сигурност ще присъства в следващия парламент.

Доц. Малинов е на мнение, че става дума за демонтиране на сегашния политически модел, в основата на който били ГЕРБ и ДПС.

"Такова мнозинство ще има и формулата е ясна, само че този път се надявам никой да не повтаря грешките. Промяната ще дойде от промяната в поведението на политическите партии. Политическата сърцевина на резултатите от изборите ще бъде същата. Ще има мнозинство ГЕРБ и ДПС да бъдат в опозиция", каза още доц. Малинов пред Bulgaria ON AIR.

Той очаква хората да отидат да гласуват, но изрази притесненията си относно високата смъртност заради пандемията. Това можело да спре с разумни основания част от избирателите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: светослав малинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Това не беше ли онзи, който не отиде на работа в ЕК , та ни треснаха бизнеса с международните шофьори? На негово място не бих се показвал пред хората.Сега пък се гласил да "управлява" ? Надпреварват се по наглост "леви" и "десни" комунисти!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Формулата му била ясна?! Ами ако стане така, че пак няма правителство за трети пореден път, ще си хвърлите ли оставката от катедра "Политология", другарю доцент? А? А?
13
4
 
3
 
! Отговори
Румен Радев преди 2 години
Аз ще ви направя правителство и дупе да ви е яко, хляба ще бъде 5 лева!
12
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще гласувам за Герб срещу лузърите от Харвард. Отвратителни мошеници жадни за пари
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много Гербери му се ядосват на тоя,че рече една истина! А тя е,че ГЕРБ и ДПС ще са опозиция!-:)) И лъже ли човека бе деца Бойкофилчета? Не вярвате ли? Е тогава само гледайте!-:))) ГЕРБ и дедо ви Борисов приключиха с властта! То крадене,крадене,и с цялото си безочие открито да искат пак да ни клатят?! Не! До тук бяха ГЕРБ!
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До О хо хо Да точно този е той беше евродепутат от ДБ Костовист.Същия Бок ..- лу-К, като Рада Дълбоката и Йончева
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 13 Я кажи за кои комунисти става въпрос.Посочи партията ,а не говори ей така
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяна не означава да ни върнете комунистите.
7
4
 
6
 
! Отговори
Седесар 1990 преди 2 години
Този предател и слагач петни името на СДС и участва в разгрома му.
6
4
 
4
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
До 10. Хе-хе-хе, а бе тази банална плоча колко десетилетия ще я въртите? Бас държа, че това си го писал и през 2013-2014. И какво стана - дойде белият кон. Ама това влизане в затвора не става защото някой миризлив църввул като теб го е написал.
5
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОПГ Гроб в затвора!
4
5
 
14
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Според мен, всички вдяха що за стока са БСПарските партийни или партийно подобни образования...Не вярвам народът ни да е толкова сбъркан, че да се подвежда така лесно по внушенията на Задкулисието, явно...Тези са толкова прозрачни манипулатори, че е срамно изобщо, че още се мотаят в политиката...Трябва да направим всичко за да махнем тези не.г.од.ници от управлението - всички са от един дол дренки, с единно управление от Задкулисието, дърпащо им конците отначалото на прехода, явно..БСП ВЪН!
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интелигентен е челяка, обаче водещия се опита да го пита , кои партии са намесени в измамата, тоз просто подмина въпроса.......хахахаха :)))
2
1
 
10
 
! Отговори
Вижте клипа в ПИК преди 2 години
Вижте в пик има клип как водещият от телевизията на Корнелия БСТВ Стоян Рошкев призовава да се гласува против Радев, телевизията е изтрила клипа от фейсбука, но Пик го е пуснала, умрях от смях
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Празни приказки, водещия го пита кои партии, ония като латерна подминава......хахахаха :)))