Пътните строители излизат на трети национален протест

Те ще се съберат утре сутринта пред сградата на МРРБ
68
Пътните строители излизат на трети национален протест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служителите на пътните фирми отново ще излязат на национален протест, защото не са получили парите си от държавата.

Те ще се съберат утре в 8,30 ч. пред МРРБ.

Още по темата

„Управителният съвет на Българска Браншова Камара „Пътища“ вече пет месеца търси възможността за диалог с държавните институции, заради пренебрегването на действащите, напълно законни договори за текущ ремонт и поддръжка на републиканска пътна мрежа. Изразихме позицията си по време на два национални протеста, проведохме срещи с президента, Румен Радев, както и с министър председателя Стефан Янев. Участвахме в създадена от премиера работна група, за да намерим подходящо решение на възникналата ситуация, но резултат до този момент няма“, мотивират действията си от браншовата организация.

„УС на ББКП поиска през изминалата седмица нова среща с министър председателя, но до такава така и не се стигна. През всичкото това време принципалът по договорите ни с Агенция „Пътна инфраструктура“, в лицето на министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова нехаеше и демонстративно пренебрегна желанието ни за диалог“, допълват от ББК „Пътища“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: протестМРРБпътища
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РАДЕВАТА ХУНТА ПОТОПИ ДЪРЖАВАТА ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА!
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
честито драги ми работници. Като сме поробени от алчни мафиоти е така ;) следващият път избирайте мъдро. Защо позволи народа да се стигне до тук? Ще ви кажа само, че сами сме си виновни и можем да се сърдим само на себе си :) защото всеки се корумпира и се навързахте като свински черва. айде сега всички от средна класа надолу ще плащаме за вашия избор
46
6
 
1
 
! Отговори
До ИСТИНАТА преди 2 години
Ами той ги беше отпуснал тези пари но неграмотната Комитова само от ,,Хемус" взе 600 хиляди лева и изчезнаха незнайно къде!? А останалия батак който забърка,все повече ще показва нейната и на правителството,непригодност
45
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми платени си бяха.Живея в центъра. Излизаха по 15-20 души надрусани - Манолова се фукаше, че 70% от българите ги подкрепяли. И после от 70% подкрепящи - 5% на изборите.
44
2
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
Да се наредят пред къщата му в Банкя и от там да си искат обещаното!
43
3
 
5
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
Какво казваше Борисов :Платени митингуващи , а за бройката която надхвърлчше 3-5 хиляди пък , били 100-тина 200 протестиращи ...Краят остава за вас .
42
1
 
7
 
! Отговори
свРъши ! преди 2 години
Няма пари за ''наште'' хора...
41
2
 
8
 
! Отговори
Тв-СЕВДА преди 2 години
Очаквайте ''вожда'' на герб да изръси поредната Про-сто-тиЪ!
40
1
 
3
 
! Отговори
АЙДЕ, ПО-ПОЛЕКА преди 2 години
Интересно защо от герб не си признаят , КОЙ БЕ СЛУГА НА ЕРДОГАН И КРЕМЪЛ , ЗА ТОВА И ТОЯ СЛУГА ''вожда'' НА герб , бе привикан в САЩ и си пристигна с червен картон , от отгава и Тв-СЕВДА , приключи с пре-хвалбите за ''вожда'' !
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората на Бокича си натириха работниците на предизборен митинг
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължаваме Промяната!
37
1
 
3
 
! Отговори
До Гражданин преди 2 години
А правим ли разлика между свършена работа по договор с налична и пълна строителна документация, одобрена строителна програма, разписани крайни срокове и неустойки, осигурено финансиране, и т.н., и свършена работа по принцип съм на работа? И чия е отговорността, ако фирмата работи по договор с клаузи за отложено изпълнение за етапите на възлагане, съгласно чл.114 по ЗОП?
36
1
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До уфкащия: с едно изречение целия ти отговор е: понеже нямам как да отговоря с аргументи затова ще се скрия по стар бойковски обичай. Поне се радвам, че ти стига благоразумието да си признаеш, че няма какво умно да кажеш и затова ще замълчиш. Значи все пак има някои с разум сред феновете на комуниста борисов! Има надежда дори и за вас.
35
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу хунтата на Радев, която отраби България, подложи се на Путин и сега дава 300 000 лева за ремонт на оня цирей в центъра. Но на пенсионерите добавки за скърпия ток няма. А строителите са там защото искат! Пищете.
34
2
 
4
 
! Отговори
Язък преди 2 години
Тези хора до сега да бяха изнесли с кофи товара на заседналия кораб край Каменбряг.
33
4
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До уфкащияИ къде е тази свършена работа? В цялата държава няма 2 пътя като хората! Къде е тази свършена работа бе? Покажи я! Да я видим! То и клошарка пред блока казва, че е свършил работа за милиони ама никои не му ги давал! Пак ти казвам с надеждата двете ти герберски клетки да се сблъскат и родят, че е трябвало да се заложи още 2020 в бюджета на АПИ за 2021 тези 2 милиарда!
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Pi Ar Sevi Boiko ли организира тези акции или да?
31
4
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До уфкащия неук! АПИ има заложен бюджет за 2021 от 300 милиона! Къде са тия милиарди заложени бе? Уфкай си пред плаката на Бойко! Ако са заложени в бюджета служебното правителство няма как да ги спре защото закона за бюджета на държавата може да се променя само от парламента и се изпълнява от министрите! Тия лафове с прехвърлени пари които ги има ама не са гласувани минават само пред младежкото БКП ( герб)!
30
3
 
1
 
! Отговори
До Гербер преди 2 години
Значи да викаш слушал си плочата, *** нищо не си чул! Ми герберастка работа! Добре, че Испанците не слушат така като вас, и затва сега има раследване срещо таз мафиоткска работа в барселона! *** не и от бългастка страна де! Понеже герберастите ве само слушате, *** не чувате! Та пак ми пиши ти какво си слушал та да разбера за какво не знаеш! Инак кой сега е на власт знаеш ли? Щото като те чета май май и това си го слушал като винаги досега!!!
29
4
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Какви пари намираше Борисов? Залагаше по ниски приходи в бюджета за годината, за да може ударно в края на годината като се събере реалния бюджет да има едни 30-40% да си ги харчи без да минават през парламента и да се изкарва като учителя си Тодор Живков мислител за бедните и как намирал пари. На тия жалки номерца му се връзват само неуките! Намирал той, от къде бе? Кога се е бръкнал в собствения си джоб? Само данъци и нови и нови вкарваше за да пълни бюджета!