Радев поздрави строителите по случай професионалния им празник

Вашият градивен труд оставя своя отпечатък навсякъде около нас
Обновена: 26 окт 2021 11:04 | 26 окт 2021 11:04, Красимир Ангелов
105
Радев поздрави строителите по случай професионалния им празник
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев изпрати поздравителен адрес по случай Деня на строителя.

"Съграденото от българските строители оформя средата ни за живот и създава условия за общото ни благополучие", пише държавният глава.

"Вашият градивен труд оставя своя отпечатък навсякъде около нас – във всеки дом, във всеки град, из цялата страна, сега и занапред", посочва Румен Радев в своя адрес до Камарата на строителите в България.
 
Държавният глава изразява увереност, че и във време на трудности общите проблеми, които  стоят пред бранша и страната ни, могат да бъдат решавани заедно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
строителите разбраха ли кои изнесе милионите в арабския свят усетиха ли секак ги използваха да протестират и да повреждат жълтите павета докато милионитепътуват при камилите
17
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако бях строител, бих се засегнал много от този лицемерен поздрав. Първо спира всички строителни обекти, после тика строителните фирми към фалит, накрая ги поздравява с високопарни и безсмислени думи.
16
4
 
7
 
! Отговори
giotefaken преди 2 години
Toz zeleniq chorap da se maha.A ministara na zdraveopazvaneto a se *** otazad
15
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че не съм строител да ме поздравява тоя!
14
6
 
21
 
! Отговори
Радев потъва преди 2 години
Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.
13
4
 
19
 
! Отговори
ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ преди 2 години
А КОГА ЩЕ ПЛАТИТЕ НА СТРОИТЕЛИТЕ- ТО И АЗ МОГА ДА ГИ ПОЗДРАВЯ, АМА ТИ ДА ВЗЕМЕШ ДА ПЛАТИШ- ОКРАДОХТЕ ТЕЖКИЯТ ТРУД НА СТОТИЦИ, А ДАМАДЖАНКОВ НАСТРОЙВА ОБЩЕСТВОТО КАК ЕДИН ПЪТЕН СТРОИТЕЛ...АЛА БАЛА- ТАРАШКОВ ЛЪЖЕ, РАДЕВ КРАДЕ- ЕЙ ТАКА ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ. КРАДЦИ- ДОЙДОХА ОБРАХА КАКВОТО МОГАТ И СЕГА СЕ НАТИСКАТ ЗА ОЩЕ - ЖАЛКИ ДОЛНИ ОБИРДЖИИ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ.
12
4
 
23
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Колко ли псувни е отнесъл? Кирчо и Кокорчо окрадоха парите за Хемус/491млн/, и ги набутаха в излишъка за да печелят избори! Борисов им бил плащал "предварително"? Това е било най-хубавото което е можел да направи, сега материалите скочиха двойно! А ако бяха останали някакви пари, служебните панщяха да ги окрадат!
11
4
 
31
 
! Отговори
Муунчо Радев преди 2 години
Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като Мууунчо. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...
10
2
 
25
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Миналата година не помня на Димитровден да имаше статия за Румен Радев и поздравът му към строителите? Нещо нагаждане ли или парите говорят?
9
3
 
22
 
! Отговори
истина преди 2 години
А разградивния труд на фигуранта ще остави черен отпечатък в историята- омраза между хората, разруха и си направи партия от финансови пре стъп ници.
8
4
 
12
 
! Отговори
Събудете се преди 2 години
Искат да затворят всички здрави неваксинирани по домовете, каза днес зам.-министър на здравеопазването
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чорапчето кога ще плати на строителите. Отмъкна половин милиард от парите заделени за Магистрала Хемус и те изчезнаха
6
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 3 .....Нито един от собствениците на фирмите, които са строили отделни участъци от пътищата, не се яви лично в МРРБ при министър Комитова и да докаже с документи - дължи ли държавата нещо на тяхната фирма, или не. Те предпочетоха вместо да се явят лично, да изпратят работници с тежка техника, която повреди доста настилката в София. Това говори само по себе си тяхната отговорност. Един от тях е и този, така не му е платила държавата за неговата дейност, че е превел 21 милиона в ОАЕ.
5
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пътните строители, защо нямат сертификат? Аааааа, явно вирусът не вирее по пътищата. Оставка! Няма да се ваксинирам!!!!
4
4
 
11
 
! Отговори
Бийн преди 2 години
А на именниците? Няма ли да ги поздравиш? Или по стара комунистическа традиция е само ден на строителя...
3
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За ген Радев и българския кръстоносен поход срещу ислямската олигархия на ДПС и Герб.
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Радев поздрави строителите", но първо ги изкара да протестират на студа и дъжда, за да получат парите си за вече изработения труд. Една част от парите си. До колкото четох, само една част за строежите е преведена. Колкото за до изборите.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не намерих в сайта какво е казал Рашков? "Един известен и велик, може би и жилав, пътностроител от началото на годината е превел 21 милион лева към Обединени арабски емирства. Той е собственик на голяма пътна фирма. Това не е единичен случай.""Един служител, който преди 10-12 г. е бил на по-ниски нива, бил е установен в едни нерегламентирани контакти с наркотрафикант, доста известен, този човек се е издигнал до поста министър на вътрешните работи..", разкри още той.