Насилникът от Цар Калоян и пострадалата - първи братовчеди

Преди години нападателят изнасилил леля си, посегнал и на брат си
18 ное 2021 14:16, Елка Василева
33
Насилникът от Цар Калоян и пострадалата - първи братовчеди
Дядото на пострадалото момиче и насилника. Кадър: Нова тв

"Не знам защо го е направил. И двамата са ми внуци. Бащата на момичето, малкият ми син, е в Германия, за да работи", каза дядото на 17-годишното момиче, което бе обгорено след опит за изнасилване от 25-годишен рецидивист в Цар Калоян. Жертвата и извършителят са първи братовчеди, предаде Нова тв.

Още по темата
Опитът за убийство на 17-годишното момиче потресе жителите на Цар Калоян. 25-годишният рецидивист е малтретирал жертвата и се опитал да я запали. Момичето е било закарано в много тежко състояние в русенска болница.

След полицейска хайка извършителят е задържан близо до Разград. По думите на окръжния прокурор на града органите на реда са спасили живота му, защото хората в градчето били готови да го линчуват.

Мъжът е лежал два пъти в затвора, като последния път - за изнасилване. Пуснат е предсрочно при излежаване на първата си присъда.

И двата пъти той е посягал на свои роднини - първият път на леля си, майка на пострадалото момиче, и веднъж на брат си.

От Русенската болница съобщиха, че състоянието на момичето е много тежко. Според окръжния прокурор на Разград - раните й са почти несъвместими с живота. Реакциите на хората в града бяха много сериозни, чуха се закани, че ако мъжът се върне тук, ще го линчуват.

Рецидивистът е живял с майката на пострадалото момиче преди години. Тя го е съдила за изнасилване.

Мъжът, който беше определен от окръжния прокурор на Разград като психопат, е задържан, днес ще бъде издадено и прокурорско постановление за задържане за 72 часа. Ако деянието му бъде доказано, мъжът го очаква доживотен затвор без право на замяна.

 


33
Още от Страната
Коларов: Настояваме за нови програми за компенсации на бизнеса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Полицията никога преди 1 седмица
не уцелва кога трябва да се намеси вместо да блее, и кога трябва да блее вместо да се намеси.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Те ги вкарват в затвора ама после и там правят поразии, то е ясно че такива хора имат психични проблеми, нормален човек не може да го направи. И после такива хора с психично болни ги слагат да жевеят на едно място в затовора. Мисля че, трябва да почва да се прави разлика межу хора които вършат престъплние ама не са психично болни, и тея дето вършат престъпление ама очевадно не са добре.
25
6
 
1
 
! Отговори
Теди преди 1 седмица
Не е турчин , те не правят така,изключено да е турчин този е неженен затова търси къде да задоволи нагона си ако беше женен нямаше да посяга на роднините си
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Как да не се гордееш че си турчин
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нормален турски ден
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сите земни кЪлбета са тесни за турските геройства
21
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Турска му работа. Да си турчин не е диагноза, това е присъда за цял живот.
20
0
 
11
 
! Отговори
Алко преди 1 седмица
Изнасилване с опит за убийство в рецидив = доживотна без замяна! Толкова ли е трудно??? Айде покажете, че правосъдието в БГ се завръща вече!!!
19
0
 
25
 
! Отговори
Krom преди 1 седмица
"..Мъжът е лежал два пъти в затвора, като последния път - за изнасилване. Пуснат е предсрочно при излежаване на първата си присъда.." - мисля, че няма смисъл да се коментира повече. Да оставим настрана, че преди това го е слагал на майката? И това нещо ходи необезпокоявано? Картината - схлупена къща с Хонда Акорд и новичко бяло джипче Ауди отпред, също така говори и за ангажираността на фамилията - плащат си хората и данъците, предполагам. Въобще ром.ско турчееща се идилия! И незаинтересованост.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да го изпратят в Швеция,там вече няма полове,там само ще опложда ония русоляви шведки.
17
3
 
8
 
! Отговори
Гаро преди 1 седмица
....става я за външен, я за вътрешен министър
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ценен кадър когато дойдем на влас ще го затворим със всички тро..лове ролитици и мисирки да прави каквото иска с тях
15
12
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 1 седмица
"Защо пак е спестено че става въпрос за турци???"Щото българите не убиват собствените си деца,къде бебета,къде малки 2 годишни и после колят жените си.Айде злобата ти към турците да е в друга посока ***....
14
1
 
8
 
! Отговори
КравЪдойЪ преди 1 седмица
Ай сакън, избирател гитти! Права, свобода, що прайти дискриминация, то половината анаватана трябва да е в затвора!!! Кой ша гласува за гюзелгерджкчито, Ъ?! То и аз съм от бръчедата ама ко мий?! Аслан и половина!
13
0
 
19
 
! Отговори
dl преди 1 седмица
Крайно време е наказателния и наказателнопроцесуалния кодекси да бъдат тотално променени,какви са тези меки присъди и предсрочни освобождавания,защото прегрешилите са се променили.Нищо подобно!Вижте какви присъди се произнасят за тежки престъпления,а педофилите и сексуалните насилници подлежат на задължителна регистрация,където и да отидат,дори и след 25 години.А тук ги погалваме с пауново перо.Жертвите трябва да доказват,че са такива,а не да се доказва вината на насилниците
12
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Значи и Мешерето не си върши вече работата.Едно време този щеше да е скопен още сабахлян.С нокторезачка!
11
3
 
22
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 1 седмица
Инцест, кръвосмешение до девето коляно, содомия, зоофилия, педофилия и всичко се замазва от родата, "дядо" се чуди, но забравя удобно, че е баща на внука си.!. Турското културно наследство! Кой нормален човек ще гласува за козъгъзъ?!
10
0
 
18
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 1 седмица
турчеещи се сър! Забавляват се!!!
9
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ъъъ! ..Нещо ми е трудно да проследя роднинските връзки... Какво е това бе? Първи братовчеди, а преди години, като сега е на 25, бил живял с майката на първата си братовчедка? ...Да питам ли от кой етнос са?
8
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Мъжът е лежал два пъти в затвора, като последния път - за изнасилване. Пуснат е предсрочно при излежаване на първата си присъда."--- Който го е пуснал да го съдят и него, като съучастник.