Насилникът от Цар Калоян и пострадалата - първи братовчеди

Преди години нападателят изнасилил леля си, посегнал и на брат си
18 ное 2021 14:16, Елка Василева
33
Насилникът от Цар Калоян и пострадалата - първи братовчеди
Дядото на пострадалото момиче и насилника. Кадър: Нова тв

"Не знам защо го е направил. И двамата са ми внуци. Бащата на момичето, малкият ми син, е в Германия, за да работи", каза дядото на 17-годишното момиче, което бе обгорено след опит за изнасилване от 25-годишен рецидивист в Цар Калоян. Жертвата и извършителят са първи братовчеди, предаде Нова тв.

Още по темата
Опитът за убийство на 17-годишното момиче потресе жителите на Цар Калоян. 25-годишният рецидивист е малтретирал жертвата и се опитал да я запали. Момичето е било закарано в много тежко състояние в русенска болница.

След полицейска хайка извършителят е задържан близо до Разград. По думите на окръжния прокурор на града органите на реда са спасили живота му, защото хората в градчето били готови да го линчуват.

Мъжът е лежал два пъти в затвора, като последния път - за изнасилване. Пуснат е предсрочно при излежаване на първата си присъда.

И двата пъти той е посягал на свои роднини - първият път на леля си, майка на пострадалото момиче, и веднъж на брат си.

От Русенската болница съобщиха, че състоянието на момичето е много тежко. Според окръжния прокурор на Разград - раните й са почти несъвместими с живота. Реакциите на хората в града бяха много сериозни, чуха се закани, че ако мъжът се върне тук, ще го линчуват.

Рецидивистът е живял с майката на пострадалото момиче преди години. Тя го е съдила за изнасилване.

Мъжът, който беше определен от окръжния прокурор на Разград като психопат, е задържан, днес ще бъде издадено и прокурорско постановление за задържане за 72 часа. Ако деянието му бъде доказано, мъжът го очаква доживотен затвор без право на замяна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Полицията никога преди 2 години
не уцелва кога трябва да се намеси вместо да блее, и кога трябва да блее вместо да се намеси.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те ги вкарват в затвора ама после и там правят поразии, то е ясно че такива хора имат психични проблеми, нормален човек не може да го направи. И после такива хора с психично болни ги слагат да жевеят на едно място в затовора. Мисля че, трябва да почва да се прави разлика межу хора които вършат престъплние ама не са психично болни, и тея дето вършат престъпление ама очевадно не са добре.
18
7
 
1
 
! Отговори
Теди преди 2 години
Не е турчин , те не правят така,изключено да е турчин този е неженен затова търси къде да задоволи нагона си ако беше женен нямаше да посяга на роднините си
17
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турска му работа. Да си турчин не е диагноза, това е присъда за цял живот.
16
0
 
11
 
! Отговори
Алко преди 2 години
Изнасилване с опит за убийство в рецидив = доживотна без замяна! Толкова ли е трудно??? Айде покажете, че правосъдието в БГ се завръща вече!!!
15
0
 
26
 
! Отговори
Krom преди 2 години
"..Мъжът е лежал два пъти в затвора, като последния път - за изнасилване. Пуснат е предсрочно при излежаване на първата си присъда.." - мисля, че няма смисъл да се коментира повече. Да оставим настрана, че преди това го е слагал на майката? И това нещо ходи необезпокоявано? Картината - схлупена къща с Хонда Акорд и новичко бяло джипче Ауди отпред, също така говори и за ангажираността на фамилията - плащат си хората и данъците, предполагам. Въобще ром.ско турчееща се идилия! И незаинтересованост.
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да го изпратят в Швеция,там вече няма полове,там само ще опложда ония русоляви шведки.
13
3
 
8
 
! Отговори
Гаро преди 2 години
....става я за външен, я за вътрешен министър
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ценен кадър когато дойдем на влас ще го затворим със всички тро..лове ролитици и *** да прави каквото иска с тях
11
13
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 2 години
"Защо пак е спестено че става въпрос за турци???"Щото българите не убиват собствените си деца,къде бебета,къде малки 2 годишни и после колят жените си.Айде злобата ти към турците да е в друга посока ***....
10
0
 
20
 
! Отговори
dl преди 2 години
Крайно време е наказателния и наказателнопроцесуалния кодекси да бъдат тотално променени,какви са тези меки присъди и предсрочни освобождавания,защото прегрешилите са се променили.Нищо подобно!Вижте какви присъди се произнасят за тежки престъпления,а педофилите и сексуалните насилници подлежат на задължителна регистрация,където и да отидат,дори и след 25 години.А тук ги погалваме с пауново перо.Жертвите трябва да доказват,че са такива,а не да се доказва вината на насилниците
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи и Мешерето не си върши вече работата.Едно време този щеше да е скопен още сабахлян.С нокторезачка!
8
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ъъъ! ..Нещо ми е трудно да проследя роднинските връзки... Какво е това бе? Първи братовчеди, а преди години, като сега е на 25, бил живял с майката на първата си братовчедка? ...Да питам ли от кой етнос са?
7
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Мъжът е лежал два пъти в затвора, като последния път - за изнасилване. Пуснат е предсрочно при излежаване на първата си присъда."--- Който го е пуснал да го съдят и него, като съучастник.
6
0
 
26
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Те сигъ нте са така!Не подбират кой брат,кой света жулят наред което даже и при животните го няма!***!
5
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е социопат, пуснат ли го ще има и други жертви, а явно той освен, че ги изнасилва, вече има и повик за убийство. За жалост нямаме адекватни присъди за подобни хора. Този не трябва никога да бъде свободен. Единственото хубаво на по варварското минало на човечеството е, че тогава този род хора, не са имали "човешки права" и са взимани адекватни мерки, ако ме разбирате, докато сега полежат някоя годинка и после пак същото се повтаря с нови жертви.
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да позная ли от кой етнос са?
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива междуроднински отношения са характерни за каракачаните - там се женят първи братовчеди, лели и чичовци племенниците си,
2
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Пуснат е предсрочно при излежаване на първата си присъда" - Пак го пуснете предсрочно, че има останали още роднини за изнасилване и убиване!
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смъртно наказание , тоз няма се поправи в затвора. Само че с либерали във властта трудно