Сблъсъци пред турското посолство в София, летят и домати

Бул. "Васил Левски" е затворен
Обновена: 18 ное 2021 17:56 | 18 ное 2021 17:52, Нели Христова
514

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Бул. Васил Левски около турското посолство е затворен, има и напрежение - момчета с маски и полицаи са в опасна близост.

Пред посолството се провежда протест срещу намесата на Анкара в изборите у нас, съобщават от Bulgaria ON AIR. Стигна се до сблъсъци между протестиращи и полиция.

Първоначално протестиращите бяха на отсрещния тротоар, но след това се приближиха към входа на посолството и започнаха да хвърлят домати по органите на реда.

Протестиращите се обявиха срещу евентуална турска намеса в изборите за президент у нас. Събралото се множество скандира "България над всичко" и нецензурни думи по адрес на турския президент и служителите на посолството.

Голяма част от центъра на София е затворена от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


514
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
17
 
47
 
! Отговори
Зайко Байко преди 2 години
Нещо на Радев му припари и веднага изкара агитката. След като имаше ограничение на секциите в Турия на 35бр защо първата работа на ИТН, ДБ ,БСП и мутрите на Мая беше да го премахват?
2
6
 
36
 
! Отговори
Браво! преди 2 години
На всичко отгоре сега не могат да обвинят протестиращите, че не им се виждат лицата, защото новият световен ред повелява да са с маски! И ако не са ваксинирани, няма как да ги идентифицират по чипа...
1
11
 
35
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
На балотажа се оформя втора награда за Рундю. Огорчената Корни е призовала верните си комунисти да не излязат в неделя.