Протестът: Яхна ли "Възраждане" вълната на недоволство срещу сертификата?

Ще остави ли той отпечатък, дава ли резултат агресивният пиар?
13 яну 2022 09:00, Ния Христова
262

 

Щурм на сградата на Народното събрание имаше вчера по време на протеста, организиран от партия "Възраждане" срещу "зеления сертификат".
 
"Оказа се, че "Възраждане" са успели да яхнат вълна на недоволство. Това е донякъде протест срещу системата и всичките ѝ опасни пипала за тези хора - от цените на тока до "зеления сертификат". Протестът има социален оттенък и това не трябва да се пренебрегва. "Възраждане" са достатъчно добри, за да подпалят огънчето, да организират тези хора и да яхнат недоволството", коментира експертът по комуникации Александър Христов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Христов смята, че протестът ще остави отпечатък, а правителството е предприело нормална тактика да покани представители на протестиращите на дискусии, които били предварително обречени. 
 
"Това е протест срещу недостатъчно добрия живот, който тези хора имат. И това трябва да бъде чуто. Тези хора не вярват във ваксините, в "зелените сертификати" и че вирусът е толкова силен. Това не е пиар акция, това е политика на "Възраждане", посочи още Христов.
 
Политическият психолог проф. Антоанета Христова заяви, че това, което направи Костадин Костадинов, е проекция на неговия дълъг опит в политиката. 
 
"Той предполага, че тази година няма да минем без избори, поради което опита да стегне редиците си и да покаже сила. Показа организационна сила и автентичност. Костадинов е избрал стил на агресивен пиар, който е твърде адекватен на фона на поляризацията в обществото. Напипал е ключето, с което ще се повишат подкрепящите го при следващи избори", обясни тя.
 
Гледайте цялата дискусия във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
13
 
17
 
! Отговори
ПП провала преди 2 години
Правителството се провали. Въпреки студа, въпреки манипулациите с фалшивия положителен ковид тест и карантините, хиляди хора дойдоха да протестират. Ковид сертификатите са само върха на айсберга. На това правителство му е време да си ходи и нови избори през април.
95
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този протест беше организиран от ГЕРБ,а копейкин само изпълни поръчката.Новата патерица на гербавите явно добре е осребрила задачата си.Костя няма ресурс да организира такъв протест.Събраните от кол и въже с 34 автобуса мар.гинали са дело на оня,който още не може да се примири със загубата на изборите.
94
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Режима на кирил петков се клати, хвърлиха хиляди полицаи да бият хората . полицаи еничари и анти българи
93
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Положителният тест на председателя на парламента е фалшив. Нека да покаже истинския тест с дата и час и от къде е издаден, и с неговото име, а не да покзва някакъв screenshot откъс от документ без име и без час
92
5
 
15
 
! Отговори
Хи хи преди 2 години
Мигар сегашната власт хич не яхаше протести лани...?
91
15
 
15
 
! Отговори
На изборите април преди 2 години
Възраждане!
90
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакайте, чакайте, вие още не сте видели протестите...!
89
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цените ще растат, доходите ще намаляват. Продължаваме промяната.
88
9
 
33
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Да не забравяме че именно вдигнатия юмрук на *** вкара Възраждане в Парламента тъй като той разедини и фрагментира народа до такава степен, че сега ни управлява четворна коалиция от формации и сбиротъци всяка от които не би прекрачила 4%-та бариера ... Езикът на омразата, фейковете, популизма и демагогията роди радикални елементи като тези от Възраждане, Боец, както и превъплащенията на Сестрите галеви, бойкикевците, шоумените на Каналето и подобните им туморни образувания ... !!!
87
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мизерията с харвардските слуги на Козяк все повече ще се задълбочава.
86
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много са ми смешни такива анализатори! Некой си яхнал вълната, пък стратегии, пък размисли... Не видяхте ли вчера, че и Костадинов дори не очакваше хората да се съберат? Не и така. Не и толкова, не и сериозни хора. Забелязахте, че и той беше в "карантина", нали? И да ви кажа, много голяма част от протестиращите не подкрепят Възраждане. Бяха там, за да протестират срещу сертификата. Друга още по-голяма част, които са против сертификата пък не дойдоха, защото не харесват Възраждане.
85
3
 
9
 
! Отговори
Ко? Не! преди 2 години
До Анонимен 97Същите неща ги говореше Бойко Борисов при протестите през 2020-та година, в които участваха Кирил и Асен, ДБ, БСП...
84
7
 
15
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
То само сертификата ли е - ами цените на всичко масовите фалитиМисля , че ще искарат по малко от кабинета на -виденов сегашнитеЯвно не могат да се справят сьс нищоХората просто останаха изльгани от тях - ненавиждам управлението на борисов но помня неговата репликаИсчакайте няколко месеца и ще ги видите новите - сега разбрах за какво е говорил
83
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин няма да ви напълни джоба.Но своя със сигурност.С тоя протест в това време ви хвърли на кучетата,а той ви се радваше от топлата стая.Утре като напълните болниците Костя ли ще ви лекува?
82
5
 
21
 
! Отговори
данъкоплатец преди 2 години
БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ СА НАД ЗАКОНИТЕ В ЕС! А НЕ ОБРАТНОТО!!! НИЕ ИЗБИРАМЕ ПОЛИТИЦИ И ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ, ЗА ДА СЛУШАТ НАС - НАРОДА КОЙТО ГИ Е ИЗБРАЛ! КАКВО СТАВА НА ПРАКТИКА? - ВМЕСТО НА НАС, РОДНИТЕ ПОЛИТИЦИ СЕ СТАРАЯТ ДА СЕ ХАРЕСАТ НА ЕС И СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ЕС! ААА НЕ - СТИГА!!!!
81
7
 
14
 
! Отговори
Киро оставка ! преди 2 години
1 година радев и корупционерите му управляват и сринаха държавата. Докара и накакъв измамник от канада заедно с комунистите и простия чалгарин и резултатите се виждат ясно. Народа се събужда и ще излезе и ще бъдат пометени и няма да им помогне полицията
80
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как така има толкова бели роми как така стават бели какъв е този ген мешанилиса с други нации или така се раждат и сирииците и те са араби и са бяли имах един комшия ром по бял от българин няма да кажеш че е ром никога ще го объркаш.
79
4
 
7
 
! Отговори
До 83 преди 2 години
Посмали йхго.Къде видя в тоя студ жени с бебета?Трябва да си ментално увредена,за да заведеш бебето си часове наред в студа сред разбесняла та се тълпа.
78
8
 
11
 
! Отговори
Анализатор преди 2 години
Сравненията с Волен Сидеров не са уместни. Костадинов е по - хитър и по - умерен. Той се цели не само в крайните радикали, а иска да постигне много по - широка подкрепа от хората. Явно е, че целта му е да спечели евентуални предсрочни избори. И ако си изиграе картите добре, това не е невъзможно.
77
4
 
9
 
! Отговори
Татул преди 2 години
Представям си напролет, като надуят цените на тока, като скочат още горива и продукти, какво ще е!