Гешев в Брюксел: С бързи крачки вървим към престъпността от 90-те години

Според него се заличава постигнатия напредък по линия на върховенството на правото
27 яну 2022 12:05, Нели Христова
261
Гешев в Брюксел: С бързи крачки вървим към престъпността от 90-те години
Снимка: БГНЕС

Българската прокуратура е изключително притеснена, че последните месеци сериозно се заличава постигнатия напредък след приемането ни в ЕС по линия на върховенството на правото. Наблюдават се притеснителни тенденции, които аз лично не очаквах и не съм виждал в работата си след 1994-та година.

Това заяви главният прокурор Иван Гешев пред журналисти в Брюксел, където беше изслушан в Групата за мониторинг на демокрация в Европейския парламент.

Не се чувствам горд като българин да го кажа, но прокуратурата смята, че е налице нужда от по-сериозно наблюдение върху България по механизма за върховенство на закона, каза Гешев и предупреди, че с бързи крачки вървим към престъпността от 90-те години.

Скоро това няма да може да бъде скрито за повечето български граждани, предупреди Гешев, след като поиска по-сериозно наблюдение от Брюксел върху страната ни. Като причина Гешев изтъкна опитите за война със съдебната власт и липсата на взаимодействие между институциите.

Главният прокурор заяви, че европейските депутати не са го питали нито за "Барселонагейт", нито за случая с кюлчетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
6
 
3
 
! Отговори
до 112 преди 2 години
Ало - елате приберете един дето се мисли за Гешев! А пък може и да не се мисли???
200
13
 
21
 
! Отговори
ссс преди 2 години
Твърдо подкрепям ГЕШЕВ,щом олигарсите му искат оставката през устата на политиците които назначиха да ни управляват!
199
12
 
15
 
! Отговори
Внимание! преди 2 години
Ако махнете Гешев в България ще има възстани и ще се лее кръв.
198
11
 
13
 
! Отговори
ГЕШЕВ ЛИ! преди 2 години
Кой каквото ще да казва /от русо-робите/, но Гешев ще бъде бъдещият министър на правосъдието при Новия световен ред, защото няма по-достоен юрист и враг на червените крадци от него, а Белия. дом знае това. Нека само Феодална Русия да нападне Америка, за да изчезне от лицето на Земята, тогава бъдещето е на националните герои като Гешев. бг
197
14
 
11
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 2 години
Не го били питали за Кюлчета и Барселона? Ами те въпросите бяха предваритено оповестени! Да не би да е учил английски от бате Боко и толкова да е разбрал? Или е било - 'и аз се правя на луд, ама ти си по добър'...
196
12
 
9
 
! Отговори
българин преди 2 години
Не знам колко чонек трябва да е повреден в мозъка,че да вярва на Гешев,Борисом Доган,Пеевски и приближените им.Жалки сте вие,които им вярвате.Но идва видовден-денят на арестите на всички разбойници.
195
5
 
16
 
! Отговори
4epa преди 2 години
TE НА КОМУНИСТИ ЕВРОФОНДОВЕ НЕ ДАВАТ- СПИРАТ ВСИ4КО ЩЕ СЕ ЗАДОВОЛЯТ САМО С РУБЛИТЕ ОТ РУСИЯ !!!!!!!
194
16
 
7
 
! Отговори
Господ преди 2 години
Колкото повече се въртиш , толкова повече ти влиза...Наглостта на това милиционерче ще го приближи към затвора.
193
10
 
15
 
! Отговори
!!! преди 2 години
Не се потъпква върховенството на закона последните месеци. Потъпква се последните 10г. И е упражнява според това дали си човек на ЧОВЕКА (ей оня дето сме му дали власт уж да ни управлява по закон и справедливост).
192
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама тоя сам си признава как не си върши работата. Това което казва е, че откакто е главен прокурор, престъпността се увеличава. Всъщност неговата работа не е да се бори с престъпността, а да пази Борисов, Доган и Пеевски. Така че си върши работата перфектно.
191
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ми подавай тогава оставка!
190
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Калинките все още стоят на държавна служба. Не е лесно да се разчисти дългогосишната паяжина. По цял ден стоят на компютрите и понеже нищо не правят, само цъкат плюсове и минуси докато мине и този ден.
189
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешеф, подобно на всички останали нихилисти, отива в Брюксел, за да се моли да стопират еврофондовете на България, страната която уж е негова Родина и на която той уж служи! Какво да кажем повече - български политик, с извинение!
188
35
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да злобеят платените герберунгелски драскачи, правителството постепенно набира обороти и скоро и това недоразумение ще е минало. Всичко трябва да се прави в съответствие със закона, защото иначе се превръща в произвол, както беше свикнала да действа про статата тиква. Нещата ще се оправят, надежда има. Реват калинките на Гроб и Дпс дето падат от топлите кресла.
187
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко започна от скъсаните чорапи на Бай Тошо
186
3
 
12
 
! Отговори
До: 203 преди 2 години
Чувството сутринта да станеш , и да си влезеш в гаража , за да си запалиш колата и да отидеш на работа и да видиш че всичко е опоскано , и с краката нагоре , колата на трупчета без джанти , се помни цял живот !!!
185
29
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е, Гешев, вървим с бодра крачка към мутренските времена и ти водиш парада.
184
1
 
36
 
! Отговори
До : Мега луд преди 2 години
В центъра на Варна ми влзаоха в двора за да ми разбият гаража , докато семейството си спим в къщата !!! Откраднаха основно метали , т.е авточасти , инструменти събирани през годините , колата в гаража също беше разбита , джанти и т.н ...!!! От полицията смятат кражбата , на изкупната цена на металите , и така нищо и никакви мерки не предприеха !!! На мен щетите ми струваха 5000лв ..да благодарим на свободата на "римляните" да правят каквото си искат , само и само да не работят !!!
183
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъките за Пеевски и Гешев ще бъдат безкрайни. На жените без морал около тях не трябва да се търси сметка. Законът го е казал по 15 години
182
19
 
18
 
! Отговори
Д-р Иванов Карлуково преди 2 години
Гешев никога няма да влезе в затвора защото е напълно и неизлечимо невменяем.